Οι Τούρκοι κατέρριψαν Ρωσικό αεροσκάφος

Όλες οι διεθνείς ειδήσεις.
exomotis
Chiprleader
Chiprleader

Re: Οι Τούρκοι κατέρριψαν Ρωσικό αεροσκάφος

Δημοσίευσηαπό exomotis » 27 Νοέμ 2015, 11:49

Τους εχουν ξεσκισει στα συνορα .
Το τι βλεπω σημερα ειναι οικτρο για τους φουκαραδες Τουρκους που τα εχουν κανει απανω τους.
Ειναι τοσα πολλα που δεν τα βαζω καν εδω.
Τα ογλαν της δυσης , δηλαδη οι ανωμαλοι του ISIS , τελειωνουν γρηγορα αφου λιγα ειναι τα ψωμια τους.
Χασαν οι Αμερικανοι και οι δυτικοι γενικα στο θεμα Ασαντ , γιατι αυτος θα ειναι εκει και μετα.
Δεν τους περασε λογω Ρωσιας , αυτο τωρα τους καιει αλλα τι να κανουν, θα το καταπιουν αμασητο.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 27 Νοέμ 2015, 18:47

Γενικα μη χαιρεστε,δεν ειναι καθολου απιθανο ετσι οπως οξυνεται η κατασταση να εμπλακουμε αμεσα σε αυτην την κατασταση,και με το ''αμεσα'' δεν εννοω να στειλουμε 10 καραβαναδες του υγειονομικου,αλλα δικους μας φανταρους.
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 27 Νοέμ 2015, 20:38

Πάντως ,επειδή βλέπω "ορυμαγδό" προφητειών και προρρήσεων γύρω απ' τον Άγιο Παίσιο στο διαδίκτυο, οφείλω να καταθέσω και την προσωπική μου μαρτυρία. Το 1989 τον είδα ως φοιτητής στο μοναστήρι στη Σουρωτή για περίπου 10 λεπτά ,αλλά δεν μου είπε τίποτα για προφητείες ούτε για Πόλη, μόνο σε προσωπικό επίπεδο μου μίλησε.
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 27 Νοέμ 2015, 20:59

Στύγιος έγραψε:αλλά δεν μου είπε τίποτα για προφητείες ούτε για Πόλη, μόνο σε προσωπικό επίπεδο μου μίλησε.

Δηλαδή τί σου είπε;
Προφητείες σχετικά με το μέλλον σου ή γενικά σου έδωσε συμβουλές;
Εγώ αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι πολλοί εκφράζουν προσωπικους τους πόθους ή φοβίες και μετά λένε ότι "τους τα είχε πει ο γέροντας". Παίζει ούτε τα μισά να μην είχε πει στην πραγματικότητα.

Αν κάτσεις πάντως και διαβάσεις τις διάφορες "προφητείες", άλλη λέει ότι οι Τούρκοι θα μπουκάρουν από τον Έβρο, άλλη λέει ότι θα κάνουν απόβαση στην Κρήτη, άλλη ότι θα καταλάβουν όλη την Κύπρο, άλλη λέει για τα 6 ναυτικά μίλια, άλλη για 2 νησιά κοκ. Πολύ μπερδεμένες είναι οι "προφητείες". :D
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 27 Νοέμ 2015, 21:17

Admin έγραψε:
Στύγιος έγραψε:αλλά δεν μου είπε τίποτα για προφητείες ούτε για Πόλη, μόνο σε προσωπικό επίπεδο μου μίλησε.

Δηλαδή τί σου είπε;
Προφητείες σχετικά με το μέλλον σου ή γενικά σου έδωσε συμβουλές;
Εγώ αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι πολλοί εκφράζουν προσωπικους τους πόθους ή φοβίες και μετά λένε ότι "τους τα είχε πει ο γέροντας". Παίζει ούτε τα μισά να μην είχε πει στην πραγματικότητα.

Αν κάτσεις πάντως και διαβάσεις τις διάφορες "προφητείες", άλλη λέει ότι οι Τούρκοι θα μπουκάρουν από τον Έβρο, άλλη λέει ότι θα κάνουν απόβαση στην Κρήτη, άλλη ότι θα καταλάβουν όλη την Κύπρο, άλλη λέει για τα 6 ναυτικά μίλια, άλλη για 2 νησιά κοκ. Πολύ μπερδεμένες είναι οι "προφητείες". :D

Το έχουν ξεσκίσει το "γεροντάκι του Θεού" οι ερμηνευτές κι οι παλαιοπώλες, εύχομαι απο κει που είναι να τους ρίχνει ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ.

Σε μένα πάντως "έπεσε" απόλυτα μέσα, έστω και μετά απο 25 χρόνια.
0 .

Επιστροφή σε “Διεθνή”