Μαριουπολη με ταγματα Αζοφ vs Απελευθερωμενη Μαριουπολη

Όλες οι διεθνείς ειδήσεις.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Μαριουπολη με ταγματα Αζοφ vs Απελευθερωμενη Μαριουπολη

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 22 Μαρ 2022, 14:35

pluton έγραψε:Είναι λογικό αυτοί οι Ουκρανοί έζησαν 70-80 χρόνια σε κομμουνιστικό καθεστώς όταν έκαναν σύγκριση μετά, κομμουνισμό και ναζισμό είδαν ότι ο κομμουνισμός είναι χειρότερος.

Ήταν οι πλέον ειδικοί, εξ άλλου αυτό συνεβει σε όλα τα κράτη του πρώην υπαρκτού.... Τυχαίο είναι;

Κατι σχετικο με την συζητηση εχεις να πεις ή θα συνεχισεις να ξεδιπλωνεις τα παιδικα σου κομπλεξ?

pluton έγραψε:Στη Βουλή μπήκαν τα πάντα, απατεώνες, προδότες, κλέφτες, μιζαδοροι, ψεύτες μέχρι και συνεργάτες που ήθελαν να δώσουν την Μακεδονία στους Σλάβους.

Σιγά ο αξιοσέβαστος τόπος.

Παλι καλα που μπηκε ο Φυρερ σου στην βουλη και μας αναβαθμισε :giggle02:
0 .

Echelon
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Echelon » 22 Μαρ 2022, 14:46

Τα καλύτερα αντιβαλλιστικά/αντιπυραυλικά συστημάτα παγκοσμίως έχουν οι νεοναζί του Αζόφ. Τι S-400, Iron Dome, Patriot και μαλακίες. Η σωστή η no fly zone γίνεται με γυναικόπαιδα.
1 .
«Προφανείς και μεγάλες ευθύνες» της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή για την «φάκα του μνημονίου» απέδωσε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, κατά τη συνέντευξή του στο Open.

Ερωτηθείς από την Έλλη Στάη για τις ευθύνες των δύο κυβερνήσεων εις ότι αφορά την είσοδο στα μνημονία, ο κ. Τσίπρας σχολίασε ότι η μεν κυβέρνηση Καραμανλή «μας έβαλε στη φάκα, όμως οι χειρισμοί που έγιναν στη συνέχεια δεν ήταν οι κατάλληλοι για να μας βγάλουν από τη φάκα».

«Είναι διαφορετικές οι ευθύνες αλλά εξίσου μεγάλες» ανέφερε ο κ. Τσίπρας.

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 22 Μαρ 2022, 14:50

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Πόλεμος στην Ουκρανία: Ανθρωπιστικό δράμα στη Μαριούπολη - «Παιδιά πεθαίνουν από αφυδάτωση
https://www.protothema.gr/world/article ... u-diefuge/

Ευτυχως ομως γλίτωσαν απο τα ταγματα του Αζοφ

Αφου μετακόμισαν όλα στην Ελλάδα και γράφουν στο ελεύθερο φυσικά και γλύτωσαν

ρε νεοφίλια
δεν έχετε τίποτα καλύτερο να κάνετε στη ζωή σας
μα σοβαρά τώρα
παρακολουθώ την πώρωση που έχετε πάθει σε αυτό το νήμα και είναι για γέλια η κατάσταση
εντάξει πλουτωνάκο μου, οι κακοί ρώσοι θέλουν να εξαφανίζουν τον κόσμο όλο και θα πρέπει να τους ρίξουμε μερικά πυρηνικά για να τελειώνουμε
ντάξ;
ηρέμησες τώρα;

ρε συ
για πες μου τη συμβουλή σου
πολωνέζα γμ τις τύπισσες πολύ τούμπανο σου λέω και είναι και χώρα του ΝΑΤΟ ή Ελληνίδα καθηγητριούλα μέτριας κατάστασης;

διόρθωση...
η καθηγήτρια είναι μερικώς τούμπανο, αλλά όχι τόσο όσο η πολωνέζα
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 22 Μαρ 2022, 16:47

Λαχουρένιος έγραψε:
pluton έγραψε:Είναι λογικό αυτοί οι Ουκρανοί έζησαν 70-80 χρόνια σε κομμουνιστικό καθεστώς όταν έκαναν σύγκριση μετά, κομμουνισμό και ναζισμό είδαν ότι ο κομμουνισμός είναι χειρότερος.

Ήταν οι πλέον ειδικοί, εξ άλλου αυτό συνεβει σε όλα τα κράτη του πρώην υπαρκτού.... Τυχαίο είναι;

Κατι σχετικο με την συζητηση εχεις να πεις ή θα συνεχισεις να ξεδιπλωνεις τα παιδικα σου κομπλεξ?

pluton έγραψε:Στη Βουλή μπήκαν τα πάντα, απατεώνες, προδότες, κλέφτες, μιζαδοροι, ψεύτες μέχρι και συνεργάτες που ήθελαν να δώσουν την Μακεδονία στους Σλάβους.

Σιγά ο αξιοσέβαστος τόπος.

Παλι καλα που μπηκε ο Φυρερ σου στην βουλη και μας αναβαθμισε :giggle02:

Μμμμμ σοβαρή απάντηση έδωσες, δεν μπορώ να απαντήσω στα επιχειρήματα και εφευρίσκω παιδικά κόμπλεξ...

Το ίδιο έκανε και ο σύντροφός σου ο Πούτιν, τον ρωσικό πατριωτισμό τον θεωρεί δημοκρατικό τον ουκρανικό πατριωτισμό τον θεωρεί ναζισμό, να ήταν και καμία πρωτοτυπία αυτό απλά αντέγραψε τις δικαιολογίες του σταλινικού ιμπεριαλισμού.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 22 Μαρ 2022, 18:07

Υπήρχε η τσαρική Ρωσία των λαών μετά η σοβιετική Ρωσία των λαών τώρα η δημοκρατική Ρωσία οπωσδήποτε είναι ένα σύστημα με περισσότερες ελευθερίες από όλα που είχαν δοκιμάσει μια χαρά τους βρίσκω. Εξάλλου ούτε εμείς έχουμε καλύτερο ούτε και πλησιάσαμε την Γερμανία , Σουηδία Γαλλία κλπ. Κόψτε τις νοητικές μλκ
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 22 Μαρ 2022, 18:12

nemo έγραψε:Υπήρχε η τσαρική Ρωσία των λαών μετά η σοβιετική Ρωσία των λαών τώρα η δημοκρατική Ρωσία οπωσδήποτε είναι ένα σύστημα με περισσότερες ελευθερίες από όλα που είχαν δοκιμάσει μια χαρά τους βρίσκω. Εξάλλου ούτε εμείς έχουμε καλύτερο ούτε και πλησιάσαμε την Γερμανία , Σουηδία Γαλλία κλπ. Κόψτε τις νοητικές μλκ

Μα τι λες τώρα, νόμοι λογοκρισίας σε οποιοδήποτε μέσον έχεις εσύ εδώ;

Η Ρωσία είναι μια χαρά.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 22 Μαρ 2022, 18:38

pluton έγραψε:
nemo έγραψε:Υπήρχε η τσαρική Ρωσία των λαών μετά η σοβιετική Ρωσία των λαών τώρα η δημοκρατική Ρωσία οπωσδήποτε είναι ένα σύστημα με περισσότερες ελευθερίες από όλα που είχαν δοκιμάσει μια χαρά τους βρίσκω. Εξάλλου ούτε εμείς έχουμε καλύτερο ούτε και πλησιάσαμε την Γερμανία , Σουηδία Γαλλία κλπ. Κόψτε τις νοητικές μλκ

Μα τι λες τώρα, νόμοι λογοκρισίας σε οποιοδήποτε μέσον έχεις εσύ εδώ;

Η Ρωσία είναι μια χαρά.

Η δικαστική ανεξαρτησία και εξουσία μετράει την ελευθερία και όχι τα γκέι πάρτι στο Σύνταγμα. Και ας τολμήσει κάποιο έντυπο να βγάλει κάτι προς τα έξω. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 22 Μαρ 2022, 20:56

Ποιος σε χακαρε εσενα?
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 22 Μαρ 2022, 21:49

Λαχουρένιος έγραψε:

Ποιος σε χακαρε εσενα?

δλδ; ...νομιζω οτι δεν εχω αλλαξει τιποτα !!! αν εχω αλλαξει και δεν το πηρα ειδηση να μου το πεις σε πιο θεμα
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 22 Μαρ 2022, 22:04

nemo έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:
Ποιος σε χακαρε εσενα?

δλδ; ...νομιζω οτι δεν εχω αλλαξει τιποτα !!! αν εχω αλλαξει και δεν το πηρα ειδηση να μου το πεις σε πιο θεμα

Στα δυο προηγουμενα ποστ εβαλες τονους και εγραψες κανονικες προτασεις
0 .

Επιστροφή σε “Διεθνή”