Τι είναι αυτός ρε;

Όλες οι διεθνείς ειδήσεις.
Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Re: Τι είναι αυτός ρε;

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 26 Μαρ 2018, 18:50

paul25 έγραψε:
Διάδοχος Θεότροπος έγραψε:Οι Φινλανδοί έχουν τους Ρώσους δίπλα.
Εκπαιδεύονται για πραγματικό πόλεμο, χωρίς να χρειάζεται να γίνονται καψιμιτζήδες, να σκουπίζουν και να τινάζουν κουβέρτες.
Σημαντικό είναι ότι εκπαιδεύονται και για ανορθόδοξο-/ανταρτοπόλεμο, καθώς το δόγμα τους είναι συνέχιση του αγώνα και μετά την κατάρρευση του μετώπου.
Η θητεία τους είναι ενδιαφέρουσα εμπειρία.

Ενδεχομένως, αλλά δεν είναι και Τούρκοι. Πιο πολύ εμπιστεύομαι τις ΗΠΑ, είναι η μοναδική χώρα του Δυτικού κόσμου που απο το 40 και μετά πολεμά τακτικά και δεν έχει αλλάξει πολλά στο πως είναι δομημένος ο σταρτός της. Ίσως μια τέτοια στρατόκαυλη μορφή είναι αποδοτικότερη στα πεδία μαχών εν αντιθέσει με τη δημοκρατικότερη HRαδικη των Φινλανδών.

Σύγκριση με ΗΠΑ είναι άνευ ουσίας. Θα πρέπει να κοιτάμε μικρές χώρες που απειλούνται απο μεγαλύτερες/ισχυρότερες. E, όλες αυτές βασίζονται στους κληρωτούς και έφεδρους σε καθοριστικό βαθμό, ανεξάρτητα απο το αν είναι ανεπτυγμένες κοινωνίες ή όχι.
Ο Φινλανδός ή ο Σουηδός άνθρωπος της διπλανής πόρτας θα πολεμήσει και θα κάνει σοβαρή ζημιά.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 26 Μαρ 2018, 18:55

blackpaint έγραψε:Εμαθα ομως αλλα πολυ χρησιμα πραγματα. Εμαθα να κραταω ανεκφραστο προσωπο ακομα κι οταν καποιος μου γαυγιζε στη μουρη η οταν ελεγα τα πιο ακραια ψεματα που μπορεις να φανταστεις ( ο καλος φανταρος ειναι καλος ψευτης). Εγινα καλος ηθοποιος, εμαθα πως αμα βαραγα μια προσοχη 8 ριχτερ δεν θα χε και τοσο σημασια τι θα λεγα στην απολογια μου που μ επιασαν να κοιμαμαι στην ασκηση. Εμαθα ν απανταω δεν μπορω εχω την μεση μου, δεν ξερω τιποτα, οχι σε καθε ερωτηση που μου καναν γιατι παρατηρησα πως οσοι απαντησαν ναι! μ ενθουσιασμο βρεθηκαν να καθαριζουν υπονομους αυγουστιατικα, χωρις μασκες η γαντια και τετοια φλωρικα.
Εμαθα να κραταω διπλα βιβλια στο ταμειο που μου χρεωσαν γιατι ο προγουμενος το χε βαλει τοσο μεσα και ο αξιωματικος επιτηδες το χρεωσε σε μενα για να με μπλεξει, που δεν υπηρχε αλλος τροπος να σωθει παρα να κανω παρανομα αυθαιρετες ανατιμησεις ως και 300% και να το δικαιολογω στην κουραση απο τη σκοπια της προηγουμενης νυχτας αμα με πιαναν. Αλλα ειπαμε, ειχα γινει καλος ηθοποιος. Κι ετσι κι αλλιως ημουν στ αληθεια κουρασμενος, για δεκα μηνες σχεδον κοιμομουν δυο ωρες καθε νυχτα, σπαστα κιολας.
Εμαθα πως καποιοι φανταροι ειναι ιερες αγελαδες, μου το παν βασικα οι αξιωματικοι, αυτους δεν τους αγγιζεις, και το κανα, αλλα δεν το κανε ο αντικαταστατης μου οταν ελειπα, και ηρθαν και με απειλησαν με εφιαλτικη μεταθεση, επειδη καποιος τους εβαλε να καθαρισουν για πρωτη φορα στη ζωη τους τουαλετες.
Το βασικοτερο ειναι πως εμαθα να γινομαι πραγματικα τσαπατσουλης και να υποκρινομαι πως εργαζομαι. "Λυπαμαι" πολυ τους αξιωματικους που εφαγαν στη λεσχη απο πιατα που ειχα πλυνει εγω, για ποτηρια δεν το συζηταω καν. :D

Αυτό όμως είναι μια άριστη μικρογραφία της πραγματικής ζωής :D
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

blackpaint
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό blackpaint » 26 Μαρ 2018, 18:57

bizeli έγραψε:Να δείξει υπακοή ναι ακόμα και σε αυτούς.
Να μάθει να σέβεται τους ανωτέρους του.
Άσε μας ρε blackpaint που όλοι νομίζετε ότι κάποιοι είστε και το ένα σας βρωμάει και το άλλο σας ξινίζει και κατευθείαν παίρνετε τηλέφωνο τη μαμάκα να μεσολαβήσει γιατί σας πλήγωσε ο διοικητής σας που σας μίλησε άσχημα. μπουχουχου
Αλλά πού να μάθεις σεβασμό και πειθαρχία σε αυτήν την ηλικία όταν από μικρό σε μαθαίνουν ότι έχεις μόνο δικαιώματα;
Δες τι γίνεται σήμερα στα σχολεία που κατευθείαν πάει ο γονιός να κάνει ντα τον δάσκαλο μη και τυχόν και ζορίσεις καθόλου τον κανακάρη του.
Για αυτό μετά πάτε στο στρατό και νομίζετε ότι πρέπει να σας περιμένουν με ροδοπέταλα.
Καλά σας κάνουν.

Να γίνει και λάντζα και υπηρέτης. Καλό θα του κάνει.
Εγώ δεν πρόκειται να μεγαλώσω τον mr πρίγκιπα.

Πήρες τα πιο σημαντικά μαθήματα λοιπόν.
Έμαθες πώς λειτουργεί ο κόσμος.

Τιποτα δεν καταλαβες: οι ανωτεροι του δεν αξιζουν σεβασμο αλλα ροχαλες. Στο στρατο δεν μαθαινεις να τους σεβεσαι, μαθαινεις να τους φοβασαι και να τους παρακους και να τους υπονομευεις εκει που σε παιρνει. Κι αν μπορεις, να βρεις ενα τροπο να τους κρατας απο τ @@. Πως να σεβαστω το λαμογιο που ζηταει να του βαλω υπογραφη καπου παρανομα για να παρει ενα επιδομα και οταν αρνουμαι ν αρχισει τις μαγκιες και τις απειλες;
Ποια ροδοπεταλε ρε: Με δουλευεις; Ροδινα ειναι να ξεφορτωνεις παλιοσιδερα απο νταλικες για 8 ωρες καθε μερα και μετα να φυλας 8 ωρες σκοπια καθε απογευμα και νυχτα; Να κοιμασαι μιαμιση δυο ωρες το πολυ καθε μερα, και μαλιστα σπαστα, μια ωριτσα τ απογευμα μια τα χαραματα; Κι αυτο για 9 μηνες συνεχομενα, με μια εξοδο τη βδομαδα; Κι ολ αυτα για μηδεν ευρω; Να σε τραβανε καθε βδομαδα σε κατι ηλιθιες εκδηλωσεις οπου πρεπει να παρουσιασεις οπλα στην ταδε περιφορα εικονας στο ταδε κωλοχωρι με τον δημαρχο και τον παπα του οποιου θελει ο διοικητης να τα χει καλα; Και να στηνεσαι ορθοστασια με τις ωρες ενω οι καραβαναιοι τρωγοπινουν με τους παπαδες.

Δεν εχεις ιδεα για τι μιλας, απλα σ εχουν πιασει οι υστεριες τωρα, θα μπουκαρουν οι τουρκοι και γιναμε φλωροι και εαν ειχα γιο θα παιρνα εκδικηση απ ολους τους αντρες. . Καλυτερα να σωπαινεις.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 26 Μαρ 2018, 18:59

blackpaint έγραψε:δεν ειχα διαβασει αυτες τις αστειοτητες οταν σου απαντησα πριν
τεσπα, να σαι καλα , γελασα

Εσένα θα σε στείλουμε στην προεδρική φρουρά ή να φυλάς τα παλάτια του Μπάγκιγχαμ.
Δεν θα είσαι με την υπόλοιπη πλέμπα του στρατού.
Μην στεναχωριέσαι.
0 .

blackpaint
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό blackpaint » 26 Μαρ 2018, 19:06

Διάδοχος Θεότροπος έγραψε:Αυτό όμως είναι μια άριστη μικρογραφία της πραγματικής ζωής :D

Δεν ειναι ομως, αυτα ισχυουν μονο στο στρατο. Στον κανονικο κοσμο χρειαστηκε να τα ξεμαθω αυτα, και οπου τα βλεπω να ισχυουν, μπορω -και πρεπει- να απομακρυνθω. Γιατι να, ο αληθινος κοσμος δεν διοικειται απο καραβαναδες, ατομα πολυ χαμηλης συναισθηματικης νοημοσυνης, εγκλωβισμενοι σε μια τραυματισμενη εφηβεια που δεν θα τελειωσει ποτε, που κανουν το πιο αχρηστο και βαρετο επαγγελμα του κοσμου αλλα που νομιζουν πως ειναι το πιο σημαντικο και που εχουν παβλοφικα εκπαιδευτει να κουνανε τις ουρες για κοκαλακια η παρασημα -η απο τρομο- οταν αισθανθουν παρουσια ανωτερου.
Στο διαολο οι στρατοι και τα εθνη!
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 26 Μαρ 2018, 19:09

blackpaint έγραψε:[
Τιποτα δεν καταλαβες: μπλα, μπλα, μπλα μπλα, μπλα, μπλα, μπλα ...

Πολλή κλάψα ρε φίλε. Πολλή κλάψα.
Εγώ αυτό κατάλαβα.
Βαρέθηκα να ακούω για τα χαμένα χρόνια του στρατού.
Όταν θα έρθει ο Ερντογάν στη μούρη σου δείξ' του το μεταπτυχιακό στο business management administration που πήρες να κατουρηθεί στο βρακί του.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 26 Μαρ 2018, 19:13

blackpaint έγραψε:Στο διαολο οι στρατοι και τα εθνη!

0 .

blackpaint
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό blackpaint » 26 Μαρ 2018, 19:14

bizeli έγραψε:
blackpaint έγραψε:δεν ειχα διαβασει αυτες τις αστειοτητες οταν σου απαντησα πριν
τεσπα, να σαι καλα , γελασα

Εσένα θα σε στείλουμε στην προεδρική φρουρά ή να φυλάς τα παλάτια του Μπάγκιγχαμ.
Δεν θα είσαι με την υπόλοιπη πλέμπα του στρατού.
Μην στεναχωριέσαι.

εμενα με στειλανε σε μοναδα πρωτο στοχο των τουρκων σε αεροπορικη επιδρομη, οπου οι ανωτεροι αξιωματικοι μου με υποχρεωναν να φυλαω τσιλιες οταν παιζανε μπαρμουτι μεσα στο υπογειο διοικητηριο με τους επιτελικους χαρτες στους τοιχους. Δεν αρεσα σε καποιον εκει και ενα ωραιο πρωι με στειλανε σε πεδιο βολης βαρεων οπλων οπου κοιμομουν σε κοντεινερ χωρις κλιματισμο καλοκαιριατικα κι εχεζα σε βαρελια. Απο κει με στειλαν στη μονη μοναδα του οπλου μου που λειτουργει σε καιρο ειρηνης οπως οι αλλες σε ακιρο πολεμου. Προφανως δεν διαβασες ουτε ποσο κοιμομουν (2 ωρες τη μερα) ουτε ποσο δουλευα (16 ωρες)
Αλλα εαν εμπαινες στον κοπο και διαβαζες, δε θα γραφες αυτες τις ανοησιες που λες.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 26 Μαρ 2018, 19:16

blackpaint έγραψε:εμενα με στειλανε σε μοναδα πρωτο στοχο των τουρκων σε αεροπορικη επιδρομη, οπου οι ανωτεροι αξιωματικοι μου με υποχρεωναν να φυλαω τσιλιες οταν παιζανε μπαρμουτι μεσα στο υπογειο διοικητηριο με τους επιτελικους χαρτες στους τοιχους. Δεν αρεσα σε καποιον εκει και ενα ωραιο πρωι με στειλανε σε πεδιο βολης βαρεων οπλων οπου κοιμομουν σε κοντεινερ χωρις κλιματισμο καλοκαιριατικα κι εχεζα σε βαρελια. Απο κει με στειλαν στη μονη μοναδα του οπλου μου που λειτουργει σε καιρο ειρηνης οπως οι αλλες σε ακιρο πολεμου. Προφανως δεν διαβασες ουτε ποσο κοιμομουν (2 ωρες τη μερα) ουτε ποσο δουλευα (16 ωρες)
Αλλα εαν εμπαινες στον κοπο και διαβαζες, δε θα γραφες αυτες τις ανοησιες που λες.

Και πού ήθελες να σε στείλουν ρε νεούδι; Στο χίλτον;
0 .

blackpaint
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό blackpaint » 26 Μαρ 2018, 19:18

καπου οπου θα εργαζομουνα στα πλαισια της ειδικοτητας* μου, και οχι χωμενος σε ασχετη θεση επειδη τη θεση μου κατειχε καποιος χωρις την ειδικοτητα αλλα με το βυσμα.

* της στρατιωτικης μου ειδικοτητας, αυτην για την οποια δαπανησε χρηματα ο στρατος για να με εκπαιδευσει.
0 .

Επιστροφή σε “Διεθνή”