ВладимирВладимирович έγραψε:Freisinniger έγραψε:Μην ξεχνάς όλοι οι ευρωπαίοι βλέπανε την κίνηση Τσίπρα ως Referendum
Και οι ελς το εβλεπαν ετσι.
Εσεις δεν το ξερετε γιατι ησασταν εξω αλλα εγω ειδα τους ανθρωπους που στοκαραν μακαρόνια την βδομαδα πριν του δημοψηφίσματος και την κυριακη πηγαν και εριξαν "οχι".
Στην Ελλάδα ήμουν, διακοπές, μέρες πριν και μέρες μετά, το κλίμα το έζησα, και την εκατέρωθεν προπαγάνδα, και τις ουρές στις τράπεζες, κοκ.
. Σε κανένα μάρκετ δεν έγινε πανικός με αγορές τροφίμων. Όχι μόνο γιατί δεν το είδα εγώ, που προφανώς δεν έχω μάτια σε όλη την Ελλάδα, αλλά και γιατί δεν υπήρξε καμιά σοβαρή σχετική αναφορά πουθενά. Το αν κάποιος βαρεμένος στόκαρε μακαρόνια, δεν στοιχειοθετεί κάποια τέτοια σαρβάηβαλιστ τάση στην κοινωνία.
Κανεις δεν ξερει τι κουβαλάει ελ στο μυαλό του, για αυτο και οταν ο ΓΑΠ πηγε να κανει δημοψήφισμα με καθαρο διλημμα, τον εφαγαν σε μια νυχτα.
Σκατά;
Αν κάποιος στοκάρει μακαρόνια και φαντασιώνεται ότι κάνει αντίσταση, και μετά ψηφίζει όχι σε μια δανειακή σύμβαση ενώ ο πρωθυπουργός του ξεκαθάρισε ότι και το όχι σημαίνει ευρώ και εε, και μετά απο λίγους μήνες ρίχνει πάλι σύριζα, αυτή την φορά μάλιστα με μνημονιακή ατζέντα χωρίς περιστροφές, τότε μόνο σκατά μπορεί να κουβαλάει στο κεφάλι του.