Εγραψα στο fb σημερα.
Θα πρέπει να επισημανθεί ότι η χθεσινή αποχή στο σκοπιανό δημοψήφισμα είναι ράπισμα κύρια προς την Ευρωπαική Ένωση. Δεν είναι λίγο πράγμα, ένα μικρό κρατίδιο με αβέβαιο μέλλον να αρνείται την ένταξη στην ΕΕ. Σε συνδυασμό με την ιταλική ανταρσία, την ΚΑΘΕΤΗ μείωση των ποσοστών του Μακρόν, την αβεβαιότητα για την επιβίωση της κυβέρνησης Μέρκελ και τον εμπορικό πόλεμο Τραμπ, ξεκινάει η μεγαλύτερη εποχή κρίσης για την ΕΕ. Η αλλάζει η βουλιάζει.
.
Οι 4 δοκιμασίες της ΕΕ σε άρθρο μου στα ΕΠΙΚΑΙΡΑ
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Re: Οι 4 δοκιμασίες της ΕΕ σε άρθρο μου στα ΕΠΙΚΑΙΡΑ
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
sharp
- Basic poster

Ποιος είπε ότι αρνούνται την ΕΕ; Δεν ψηφίσανε αυτό.
0 .
-
ВладимирВладимирович
- Supreme poster

sharp έγραψε:Ποιος είπε ότι αρνούνται την ΕΕ; Δεν ψηφίσανε αυτό.
Εχει δικιο, αυτο ακριβώς ψηφισανε
«Είστε υπέρ της ένταξης της χώρας σε ΝΑΤΟ και ΕΕ, αποδεχόμενοι τη συμφωνία ανάμεσα στη Δημοκρατία της «Μακεδονίας» και την Ελληνική Δημοκρατία;»
ΗΡΩΕΣ

0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ
-
Διάδοχος
- Danchō

Αρίστος έγραψε:Εγραψα στο fb σημερα.
Θα πρέπει να επισημανθεί ότι η χθεσινή αποχή στο σκοπιανό δημοψήφισμα είναι ράπισμα κύρια προς την Ευρωπαική Ένωση. Δεν είναι λίγο πράγμα, ένα μικρό κρατίδιο με αβέβαιο μέλλον να αρνείται την ένταξη στην ΕΕ. Σε συνδυασμό με την ιταλική ανταρσία, την ΚΑΘΕΤΗ μείωση των ποσοστών του Μακρόν, την αβεβαιότητα για την επιβίωση της κυβέρνησης Μέρκελ και τον εμπορικό πόλεμο Τραμπ, ξεκινάει η μεγαλύτερη εποχή κρίσης για την ΕΕ. Η αλλάζει η βουλιάζει.
.
Ναι, καλά. Όσο είναι η Αγγέλα μας στα πράγματα, τους ζυγούς λύσατε και για ύπνο ήσυχοι
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

sharp έγραψε:Ποιος είπε ότι αρνούνται την ΕΕ; Δεν ψηφίσανε αυτό.
Ο Αριστος θελει να σωσει τις εντυπωσεις απο το ναυαγιο του δημοψηφισματος και το γυρναει στην αντιΕΕ ρητορικη.
0 .
-
Οργισμένος
- Extreme poster

Διάδοχος έγραψε:Προβλέπεται Ιταλοί στα τέσσερα και ακόμη μια μεγάλη νίκη - ρουτίνα για την Ανατολικογερμανίδα της καρδιάς μας.
Ετσι. Οταν απειλεις να αυτοκτονησεις αυτο συμβαινει.
Η Ιταλια απειλη την ευρωπη οτι θα πατησει την σκανδαλη , η σφαιρα θα διαπερασει το κρανιο και τον εγκεφαλο της χωρας και θα τραυματισει την εε στο ποδι.
Ομως η ιταλια ειναι πιστευω μεγαλη χωρα και οχι το ελλαδικο σοσιαλφα χαμαιτυπειο.
Τελευταια στιγμη θα κανουν πισω και θα φωναζουν στους ψεκασμενους οπαδους τους πως τσακισαν την ΕΕ.
0 .
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
-
ВладимирВладимирович
- Supreme poster

Στο τελος η ΕΕ θα διαλυθεί.
Καλά κάνει ο Αριστος και γυρναει σιγά σιγά στα πατρια εδαφη. Ο τι και να πειτε αλλα ο μπαγασας εχει δυνατα ένστικτα.
Καλά κάνει ο Αριστος και γυρναει σιγά σιγά στα πατρια εδαφη. Ο τι και να πειτε αλλα ο μπαγασας εχει δυνατα ένστικτα.
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ
-
Διάδοχος
- Danchō

ВладимирВладимирович έγραψε:Στο τελος η ΕΕ θα διαλυθεί.
Αν εννοείς την ΕΕ ως έχει, πολύ πιθανό σενάριο.
Ο στενός πυρήνας πάντως αποκλείεται να σπάσει.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»
-
sharp
- Basic poster

Διάδοχος έγραψε:Αρίστος έγραψε:Εγραψα στο fb σημερα.
.
Ναι, καλά. Όσο είναι η Αγγέλα μας στα πράγματα, τους ζυγούς λύσατε και για ύπνο ήσυχοι
Είναι κουρασμένη η Μούτι, βάλλεται και εκ των έσω πλέον.
0 .
-
'71
- Crazy poster

Στενός πυρήνας με κοινό νόμισμα και τους Γάλλους χωρίς μεσογειακά χρέπια μέσα να ρίχνουν την αξία του μάρκου δεν πρόκειται να μην σπάσει.Το αν θα σπάσει η ΕΕ θα αποφασιστεί στις Ιταλία και Ισπανία,λαμβάνοντας υπόψην ότι η Γαλλία με τα πυρηνικά έχει άλλο βάρος.
0 .