Πυρηνικη τεχνολογια στα μουσλιμια της Μεσης Ανατολης δινει ο "τζιχαντοφαγος" Πουτιν.

Όλες οι διεθνείς ειδήσεις.
Άβαταρ μέλους
Northern Spirit
Crazy poster
Crazy poster

Re: Πυρηνικη τεχνολογια στα μουσλιμια δινει ο "ισλαμοφαγος" Πουτιν.

Δημοσίευσηαπό Northern Spirit » 23 Απρ 2018, 08:45

ВладимирВладимирович έγραψε:
Northern Spirit έγραψε:
εχω εξηγησει τι εννοω....Μια αποστολη αυτοκτονιας πχ σε ενα απο τους σταθμους και θα γεμισει ραδιενεργεια ολη η Μεση Ανατολη και Ανατολικη Μεσογειος..

Θες να το επεξηγισεις και στο τμημα;

Ποιος εξισωνει το ισλαμ με το τζιχαντισμο; Εχεις προβλημα κατανοησης. Η περιοχη ειναι πολιτικα ασταθης και υπαρχουνε πολεμοι και τρομοκρατια σε πολλα κρατη...

Η δημιουργια εργοστασιων πυρηνικης ενεργειας σε πολιτικα ασταθεις περιοχες δημιουργει κινδυνους για νεα τσερνομπιλς..

Και μιλαω για την Μεση Ανατολη συγκεκριμενα...Μουσουλμανους εχει και αλλου: Πακισταν, Ινδια, Ινδονησια ακομη και Αφρικη...Δεν αναφερομαι σε αυτους..Το θεμα δεν ταυτιζει το γενικα το ισλαμ με την τρομοκρατια.

Φαντασου να ειχε στο Αφγανισταν η η Συρια πυρηνικους σταθμους..
0 .
Πηγανε για λεφτα χωρις μνημονιο και πηρανε μνημονιο χωρις λεφτα :s_crazy

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 23 Απρ 2018, 08:52

Το αρθρο αναφερει 4 μουσουλμανικες χωρες: Τουρκια, Αιγυπτο, Σ. Αραβια και Ιραν, καθως και δυο μη μουσουλμανικες: Ινδια και Κινα

Απο τις μουσουλμανικες χωρες που αναφερονται στο αρθρο μονο η Σ.Α. εχει κατηγορηθει οτι στηριζει τους τζιχαντιστες.

Απο κει και περα, ο ιδιος ο Τραμπ προεκλογικα ειχε παραδεχθει οτι οι ΗΠΑ στηριζαν και εξοπλιζαν τον ISIS, οποτε τι συζηταμε?
0 .

Άβαταρ μέλους
Northern Spirit
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Northern Spirit » 23 Απρ 2018, 09:02

Δεν εννοω το ποιος στηριζει τι.Τις βομβες δεν τις βαζει καμια κυβερνηση..Εννοουμε για την πολιτικη σταθεια που υπαρχει..>Πχ στη Σαουδικη Αραβια τα τελευταια δυο χρονια πεφτουνε πυραυλοι απο τους Χουτι...Αν εχεις πυρηνικο εργοστασιο και τυχει να σκασει κανενας πυραυλος εκει ξερεις τι θα συμβει...Στην Αγυπτο υπαρχει μεγαλο θεμα τρομοοκρατιες και ισλαμιστες στην χερσονησο του Σινα και αλλου..Πριν λιγα χρονια ειχε υπαρξει και πολιτικη αναταραχη...

Το Ιραν ειναι επισημως μπλεγμενο σε πολεμους στην περιοχη...Υπαρχουνε και τα Εμιρατα οπου νομιζω προσφατα εγκαινιαστηκε πυρηνικος σταθμος...
0 .

Krasny_Oktyabr
Rookie poster
Rookie poster

Re: Πυρηνικη τεχνολογια στα μουσλιμια της Μεσης Ανατολης δινει ο "τζιχαντοφαγος" Πουτιν.

Δημοσίευσηαπό Krasny_Oktyabr » 23 Απρ 2018, 12:47

Με την ιδια λογικη μια επιθεση αυτοκτονιας σε πυρηνικο εργοστασιο της Αγγλιας/Αμερικης/Γαλλιας/Ισραηλ κτλ. Θα εχει το ιδιο αποτελεσμα.

Συμπερασμα βασει λεγομενων Πιθηκα: Κακως εχει πυρηνικα η Δυση. Να τα ξηλωσει αμεσα.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 23 Απρ 2018, 13:18

ВладимирВладимирович έγραψε:Από πότε το ισλαμ εξισώνεται με τζιχαντισμο;
Θελεις να στείλω αναφορα για αυτο το νημα στην βρετανικη αστυνομια για να ανοιξουν μια υποθεση του hate speech εις βαρος σου; :rolleyes:

απο την αρχη του ....

για να πειτε εξυπναδα τυπου βλημα αερος αερος λετε οτι ναναι
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 23 Απρ 2018, 13:59

nemo έγραψε:
ВладимирВладимирович έγραψε:Από πότε το ισλαμ εξισώνεται με τζιχαντισμο;
Θελεις να στείλω αναφορα για αυτο το νημα στην βρετανικη αστυνομια για να ανοιξουν μια υποθεση του hate speech εις βαρος σου; :rolleyes:

απο την αρχη του ....

Εσυ στην μπανανια μπορείς βεβαια να πετας ο τι μαλακια σου καπνιζει, εγω ομως μιλησα με τον Νορθερν που ζει σε μια χωρα οπου οι νομοι όχι μονο γράφονται για να υπαρχουν αλλα και εφαρμόζονται.
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 23 Απρ 2018, 14:04

ВладимирВладимирович έγραψε:
nemo έγραψε:
απο την αρχη του ....

Εσυ στην μπανανια μπορείς βεβαια να πετας ο τι μαλακια σου καπνιζει, εγω ομως μιλησα με τον Νορθερν που ζει σε μια χωρα οπου οι νομοι όχι μονο γράφονται για να υπαρχουν αλλα και εφαρμόζονται.

εγω σου εκανα μια απλη παρατηρηση οπως το ιδιο αφηνω και για σενα
δεν σου εγραψα ποτε μου οτι εσυ μου γραφεις
το τζιχαντ λοιπον ειναι "ενταφιασμενο μεσα στο κορανι και σε αυτο μενουμε
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
dna replication
Rookie poster
Rookie poster

Re: Πυρηνικη τεχνολογια στα μουσλιμια της Μεσης Ανατολης δινει ο "τζιχαντοφαγος" Πουτιν.

Δημοσίευσηαπό dna replication » 23 Απρ 2018, 16:42

σεγκόντνια Σύρια, ζάφτρα Ρασία
σημερα η Συρία αυριο η Ρωσία
η Ρωσία μεταξυ των άλλων στη Συρία μάχεται τζιχαντιστές απο τις πρωην σοβιετικές δημοκρατίες

Εικόνα
1 .

Άβαταρ μέλους
Northern Spirit
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Northern Spirit » 23 Απρ 2018, 18:13

Krasny_Oktyabr έγραψε:Με την ιδια λογικη μια επιθεση αυτοκτονιας σε πυρηνικο εργοστασιο της Αγγλιας/Αμερικης/Γαλλιας/Ισραηλ κτλ. Θα εχει το ιδιο αποτελεσμα.

Συμπερασμα βασει λεγομενων Πιθηκα: Κακως εχει πυρηνικα η Δυση. Να τα ξηλωσει αμεσα.

Συγνωμη αλλα συγκρινεις το επιπεδο ασφαλειας και την συχνοτητα επιθεσεων αναμεσα στη δυση και στην Μεση Ανατολη;

Προσωπικα ειμαι εναντιον της πυρηνικης ενεργειας και για αλλους λογους αλλα δεν ητανε ο λογος που ανοιξα το νημα..

Οι κινδυνοι απο δημιουργια πουρηνικου εργαστοασιου δσε περιοχη συγκρουσεων δεν σηκωνει νομιζω συζητηση οτι ειναι αυξημενοι...
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 23 Απρ 2018, 18:54

Πρωτα ταυτισες τους ισλαμιστές με τους τζιχαντιστες οπώς δείχνει ο τιτλος του νήματος

Ύστερα απο το κραξιμο τα γυρνας και λες οτι το πρόβλημα σου είναι η πολιτικη αστάθεια της περιοχης και όχι το ισλαμ

Οτι να ναι
0 .

Επιστροφή σε “Διεθνή”