Ηττα για τους Ακροδεξιούς του Ορμπάν στην Ουγγαρία
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Re: Ηττα για τους Ακροδεξιούς του Ορμπάν στην Ουγγαρία
Wut?Μαλλον αναφερεσαι στη Γερμανια της Βαιμαρης γιατι η σημερινη Γερμανια επιτρεπει τις εκτρωσεις το πρωτο τριμηνο.
0 .
-
Freisinniger
- Maître des anions

Δεν επιτρέπει τίποτα, και η Σουηδία τα ίδια, οι Γερμανοί οι πλούσιοι, γιατί οι φτωχοί κάνουν παιδιά αναγκαστικά, τρέχουν σε ξένες χώρες, πχ σε Ολλανδία.
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an.

-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Abortion in Germany is permitted in the first trimester upon condition of mandatory counseling, and later in pregnancy in cases of medical necessity. In both cases a waiting period of 3 days is required. The counseling, called Schwangerschaftskonfliktberatung ("unwanted-pregnancy counseling"), must take place at a state-approved centre, which afterwards gives the applicant a Beratungsschein ("certificate of counseling").
As of 2010, the abortion rate was 6.1 abortions per 1000 women aged 15–44 years
https://en.wikipedia.org/wiki/Abortion_in_Germany
As of 2010, the abortion rate was 6.1 abortions per 1000 women aged 15–44 years
https://en.wikipedia.org/wiki/Abortion_in_Germany
0 .
-
Freisinniger
- Maître des anions

6.1% μέσα 1000 άτομα (δηλαδή 6 στις 1000 χωρίς να συμπεριλαμβάνει τους ιατρικούς λόγους, μέσα σε 80 εκατ εντάξει με έπεισες
) που για κάποιο λόγο, έπρεπε να κάνουν έκτρωση, έκτρωση χωρίς λόγο δεν κάνουν, πρώτα τους στέλνουν στον ψυχίατρο να τους αλλάξει τα μυαλά, άσε ρε Λαχουρ, εδώ ζω ξέρω τι γίνεται, μια γνωστή μου Ελληνίδα έμεινε έτσι έγκυος, δεν είναι έτσι όπως δείχνει και δεν είναι Ελλάδα εδώ με το να πας σε ένα γιατρό να σου κάνει αμέσως έκτρωση, θα περάσεις από πολλά στάδια.
Δεν είναι Ελλάδα εδώ φίλε, το ίδιο ισχύει και για την Σουηδία.
) που για κάποιο λόγο, έπρεπε να κάνουν έκτρωση, έκτρωση χωρίς λόγο δεν κάνουν, πρώτα τους στέλνουν στον ψυχίατρο να τους αλλάξει τα μυαλά, άσε ρε Λαχουρ, εδώ ζω ξέρω τι γίνεται, μια γνωστή μου Ελληνίδα έμεινε έτσι έγκυος, δεν είναι έτσι όπως δείχνει και δεν είναι Ελλάδα εδώ με το να πας σε ένα γιατρό να σου κάνει αμέσως έκτρωση, θα περάσεις από πολλά στάδια. Δεν είναι Ελλάδα εδώ φίλε, το ίδιο ισχύει και για την Σουηδία.
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an