Τί να κάνουμε εγώ δε μιλάω απευθείας με Ντουγκιν να κατέχω, αλλά αυτό εδώ:
μάλλον σε γκέη ίμο κωμωδία μου φέρνει, σόρρυ δηλαδή.

fasistario έγραψε:Αυνάνα μου, επειδή βαριέμαι, για μια φορά θα μιλήσω σοβαρά.
Έχετε καταλάβει ότι εσύ και ο άλλος ο μυαλοφυγόδικος έχετε μείνει μισό αιώνα σχεδόν πίσω, και στηρίζετε Πούτιν και Ρωσία, νομίζοντας ότι ακόμα έχετε να κάνετε με την ΕΣΣΔ ή με έναν αντικαπιταλιστή;
Ο τύπος εντελώς στεγνά, γεωστρατηγικά είναι κατεξοχήν εθνικιστής, επιδιώκοντας την ενσωμάτωση των ρωσικών μειονοτήτων που είχαν μείνει σε άλλες χώρες μετά την πτώση της ΕΣΣΔ (ό,τι έκανε και ο Χίτλερ και του κύρηξαν τον πόλεμο), ιδεολογικά είναι ένας υπερορθόδοξος συντηρητικός-καμία σχέση δηλαδή με ό,τι μαρξιστικό, ενώ οικονομικά έχει καταστρέψει τους περισσότερους από τους προηγούμενους ολιγάρχες, όσους του αντιτέθηκαν κατά βάση, δημιουργώντας μια κάστα δικών του εκλεκτών νεοφεουδαρχών.
Ένας παραδοσιοκράτης Δεξιός είναι φυσικό επόμενο να τον λατρεύει, ένας αντι-ευρωπαϊστής επίσης-λόγω της στήριξής του οικονομικής και όχι μόνο, στα περισσότερα ευρωσκεπτικιστικά κινήματα της (επονομαζόμενης και άκρας) δεξιάς, ένας θρησκευόμενος λόγω της ανάπτυξης και της δύναμης που έχει δώσει στο Πατριαρχείο της Μόσχας.