Mε ποιους ειστε στην Ουκρανια? Η μεγαλη δημοσκοπηση του Ελευθερου

Όλες οι διεθνείς ειδήσεις.

Mε ποιους ειστε στην Ουκρανια?

Ουκρανια - Δυση
8
44%
Ρωσια
5
28%
Με κανενα - ''Ισοαποστακιας''
5
28%
Αλλο
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 18

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Mε ποιους ειστε στην Ουκρανια? Η μεγαλη δημοσκοπηση του Ελευθερου

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 03 Μάιος 2022, 08:12

vallon έγραψε:η εσχατιά του νεοφιλελευθερισμού και της παγκομιοποίησης ψηφίζει δύση

το μερίδιο της απογοητευμένης ψεκασμενης στρατοκρατίας ψηφίζει το ξανθό γένος

οι σώφρονες το μόνο που θέλουν είναι η ησυχία τους , έξω από κάθε μιλιταριστική εκσπερμάτωση

τα συμπεράσματα για την κοινωνία μας δικά σας

:D
1 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 03 Μάιος 2022, 11:57

Είμαστε με το σοδομιστή του ναζισμού και της δυτικής επενδυτικής επεκτατικότητας το άξιο τέκνο της Οκτωβριανής Επανάστασης τον Κόκκινο Στρατό που προσωρινά βρίσκεται υπό τας διαταγάς της Ρωσικής ολιγαρχίας που καταχράστηκε την προλεταριακή εξουσία μετά τη ρεβιζιονιστική και οπορτουνιστική στροφή του 20ου συνεδρίου του ΚΚΣΕ το 1956 αλλά πίσω έχει η αχλάδα την ουρά.
Εν ευθέτω χρόνω και πάλι με χρόνια και καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι και θα επιβάλλουμε την παγκόσμια ειρήνη μέσα από μια νέα ισορροπία του τρόμου κατά την οποία ο δυτικός αιμοσταγής επενδυτισμός θα κλάνει μαλλί και θα ικετεύει για ειρηνική συνύπαρξη μεταξύ των δύο αντιτιθεμένων οικονομικο-πολιτικών συστημάτων αν δεν έχει προηγηθεί βέβαια η παγκόσμια προλεταριακή επανάσταση ως απότοκο του Γ'ΠΠ που βρίσκεται ante portas.
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 03 Μάιος 2022, 12:12

Δεν εχει και πολυ αδικο ο σταλινας εδω αν και εμεις, οι οριτζιναλ λενινικοι κομμουνιστές, δεν στηριζουμε κανενα ιμπεριαλιστικο πολεμο και ειμαστε υπερ του απολυτου δικαιώματος της αυτοδιάθεσης του καθε λαου σε πλαίσιο βεβαίως της παγκοσμιας προλεταριακης επανάστασης.
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 03 Μάιος 2022, 12:13

ВладимирВладимирович έγραψε:Δεν εχει και πολυ αδικο ο σταλινας εδω αν και εμεις, οι οριτζιναλ λενινικοι κομμουνιστές, δεν στηριζουμε κανενα ιμπεριαλιστικο πολεμο και ειμαστε υπερ του απολυτου δικαιώματος της αυτοδιάθεσης του καθε λαου σε πλαίσιο βεβαίως της παγκοσμιας προλεταριακης επανάστασης.

Αρα καταδικαζεις την ειδικη επιχειρηση στην Ουκρανια? :D
0 .

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 03 Μάιος 2022, 12:17

Λαχουρένιος έγραψε:
ВладимирВладимирович έγραψε:Δεν εχει και πολυ αδικο ο σταλινας εδω αν και εμεις, οι οριτζιναλ λενινικοι κομμουνιστές, δεν στηριζουμε κανενα ιμπεριαλιστικο πολεμο και ειμαστε υπερ του απολυτου δικαιώματος της αυτοδιάθεσης του καθε λαου σε πλαίσιο βεβαίως της παγκοσμιας προλεταριακης επανάστασης.

Εννοείται. Και έχω δηλώσει ηδη οτι τον Πούτιν και την κλικα του τους θεωρω εγκληματίες πολεμου.
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 03 Μάιος 2022, 12:18

ВладимирВладимирович έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:

Εννοείται. Και έχω δηλώσει ηδη οτι τον Πούτιν και την κλικα του τους θεωρω εγκληματίες πολεμου.

Θα μας κουφανεις τελειως εσυ
0 .

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 03 Μάιος 2022, 12:23

Λαχουρένιος έγραψε:
ВладимирВладимирович έγραψε:Εννοείται. Και έχω δηλώσει ηδη οτι τον Πούτιν και την κλικα του τους θεωρω εγκληματίες πολεμου.

Θα μας κουφανεις τελειως εσυ

Γιατί βρε; Ειμαι ιδεολογικα σταθερος σαν τον βραχο του Γιβραλτάρ. Υποστήριζα την προσάρτηση της Κριμαίας και την αναγνώριση των λαϊκών δημοκρατιων του Ντονμπας γιατι οι άνθρωποι εκει αυτοπροσδιορίζονται ως Ρώσοι και εχουν δικαίωμα να αποφασίζουν για τις χωρες/περιοχές τους. Για τον ιδιο λογο καταδικάζω την εισβολη στις χαχολικες περιοχές της Ουκρανίας.
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 03 Μάιος 2022, 16:22

ВладимирВладимирович έγραψε:Γιατί βρε; Ειμαι ιδεολογικα σταθερος σαν τον βραχο του Γιβραλτάρ. Υποστήριζα την προσάρτηση της Κριμαίας και την αναγνώριση των λαϊκών δημοκρατιων του Ντονμπας γιατι οι άνθρωποι εκει αυτοπροσδιορίζονται ως Ρώσοι και εχουν δικαίωμα να αποφασίζουν για τις χωρες/περιοχές τους. Για τον ιδιο λογο καταδικάζω την εισβολη στις χαχολικες περιοχές της Ουκρανίας.

Μου κανει εντυπωση που τα λες αυτα γιατι τοσο καιρο γραφεις υπερ της Ρωσιας.

Δηλαδη εισαι υπερ του να αποσχιστουν αντιστοιχα οι περιοχες της ρωσικης ομοσπονδιας με μη ρωσικο πληθυσμο?
0 .

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 03 Μάιος 2022, 16:55

Λαχουρένιος έγραψε:
ВладимирВладимирович έγραψε:Γιατί βρε; Ειμαι ιδεολογικα σταθερος σαν τον βραχο του Γιβραλτάρ. Υποστήριζα την προσάρτηση της Κριμαίας και την αναγνώριση των λαϊκών δημοκρατιων του Ντονμπας γιατι οι άνθρωποι εκει αυτοπροσδιορίζονται ως Ρώσοι και εχουν δικαίωμα να αποφασίζουν για τις χωρες/περιοχές τους. Για τον ιδιο λογο καταδικάζω την εισβολη στις χαχολικες περιοχές της Ουκρανίας.

Δηλαδη εισαι υπερ του να αποσχιστουν αντιστοιχα οι περιοχες της ρωσικης ομοσπονδιας με μη ρωσικο πληθυσμο?

Εφοσον το αποφασίσουν με δημοψήφισμα και η απόσχιση δεν θα σημαινει εθνοκαθαρσεις, εκτοπισμους κοκ, εγω δεν εχω κανένα προβλημα με το να φυγουν αυτοι που θελουν να φυγουν.
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 03 Μάιος 2022, 18:29

ВладимирВладимирович έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:

Εφοσον το αποφασίσουν με δημοψήφισμα και η απόσχιση δεν θα σημαινει εθνοκαθαρσεις, εκτοπισμους κοκ, εγω δεν εχω κανένα προβλημα με το να φυγουν αυτοι που θελουν να φυγουν.

Εικόνα

:enamorado:
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Επιστροφή σε “Διεθνή”