Σείεται και η πρωτεύουσα της Αυστραλίας από χιλιάδες διαδηλωτές - Παγκόσμιο κίνημα το κονβόι της ελευθερίας
-
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
- Supreme poster

Re: Σείεται και η πρωτεύουσα της Αυστραλίας από χιλιάδες διαδηλωτές - Παγκόσμιο κίνημα το κονβόι της ελευθερίας
Ο αλλος ο φαφουτης δεν παει καν οδοντιατρο αλλα τον νοιαζει μην παθει κατι απο το εμβολιο
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες......
nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες......
nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Re: Σείεται και η πρωτεύουσα της Αυστραλίας από χιλιάδες διαδηλωτές - Παγκόσμιο κίνημα το κονβόι της ελευθερίας
Προέλλην έγραψε:Aναρωτιέται κανείς αν το πορδονιού γράφει ασυνάρτητες ψεκιές για να σπαμάρουν διάφορα λιμά;
Να μην κανετε καν κλικ στα λινκ τους. Δεν θα πλουτισουν οι απατεωνες απο μας.
0 .
-
nemo
- Supreme poster

μεχρι την ανοιξη θα γινει της @τανας σε ολον τον κοσμο εσεις θα ειστε οι τελευταιοι
που θα ξυπνησετε
που θα ξυπνησετε
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
Προέλλην
- Right to Repair Champion

nemo έγραψε:μεχρι την ανοιξη θα γινει της @τανας σε ολον τον κοσμο εσεις θα ειστε οι τελευταιοι
που θα ξυπνησετε
Αυτό είναι όπως εκείνο που πριν κάποια χρόνια θα γινόταν κυβέρνηση η Χρυσή Αυγή;
Όχι τίποτε άλλο, επειδή είσαι γνωστός ανοιχτομάτης, να ξέρουμε.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Και ο κ. Κασιδιαρης θα επαιρνε τον δημο Αθηνων 

0 .
-
nemo
- Supreme poster

Προέλλην έγραψε:nemo έγραψε:μεχρι την ανοιξη θα γινει της @τανας σε ολον τον κοσμο εσεις θα ειστε οι τελευταιοι
που θα ξυπνησετε
Αυτό είναι όπως εκείνο που πριν κάποια χρόνια θα γινόταν κυβέρνηση η Χρυσή Αυγή;
Όχι τίποτε άλλο, επειδή είσαι γνωστός ανοιχτομάτης, να ξέρουμε.
αν δεν υπηρχε ο οπαδικος φονος θα ειχε εδραιωθει στην συνειδηση του κοσμου
αλλα δεν αλλαξε και κατι σημερα περισσοτερος κοσμος θελει μια χρυση αυγη
και αυτο που ερχεται μπορει να μην ειναι η χρυση αυγη αλλα κατι παρομοιο
πιο εξελιγμενο ενα αλλο που θελει προσοχη ειναι οτι οι βολεμενοι του συστηματος
ειναι και πιο λιγοι και αρα η δυσαρέσκεια κατα του συστηματος θα γινεται μεγαλυτερη
μερα με την μερα ....θα τρωτε τις χλαπατσες καθημερινα πλεον
0 .
-
nemo
- Supreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:Και ο κ. Κασιδιαρης θα επαιρνε τον δημο Αθηνων
για να βγαλω μια ασφαλη γνωμη θα πρεπει να δω τι του προσφερε η φυλακη
αφου υπαρχουν ανθρωποι που γινονται σοφοτεροι και ανθρωποι που τα χανουν
αν γινει το πρωτο θα αναλαβει και θεση εξουσια στην ελλαδα γιατι εχει ρευμα
που δεν το εχει κανεις αλλος πολιτικος στην ελλαδα
η πολιτικη και οι πολιτικοι πασχουν απο μια βαρια ασθενεια ολοι τους
δεν εχουν πυγμη --ακομη και οι πιστοι του κκε παπαγαλιζουν χωρις να νιωθουν
τιποτα ....λειπει το συναισθημα και ο κασιδιαρης το εχει παραπανω αν αποχτησει
και την διπλωματία και λιγη πονηρια ισως τον δουμε και πρωθυπουργο
0 .
-
Γιάννης
- Rookie poster

Αρίστος έγραψε:
Κλασικό άπλυτο λούμπεν παρτάλι. Τυπικός αντιεμβολιαστής.
2 .
Σκέφτηκε λοιπόν ο υπολοχαγός Ρζιέφσκι: "Τι να κάμω τώρα εγώ για να περάσει η ώρα; Μήπως να χέσω μέσα στο πιάνο; Μπά, άσε. Δε θα το καταλάβουνε. Επαρχία..."
-
Γιάννης
- Rookie poster

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Ο αλλος ο φαφουτης δεν παει καν οδοντιατρο αλλα τον νοιαζει μην παθει κατι απο το εμβολιο
Δεν έχει λεφτά για οδοντίατρο. Για κάποιο λόγο όμως, έχει λεφτά για τατουάζ στα μούτρα.
0 .
Σκέφτηκε λοιπόν ο υπολοχαγός Ρζιέφσκι: "Τι να κάμω τώρα εγώ για να περάσει η ώρα; Μήπως να χέσω μέσα στο πιάνο; Μπά, άσε. Δε θα το καταλάβουνε. Επαρχία..."
-
Γιάννης
- Rookie poster

Στον Καναδά πάντως αρχίσανε τα μπουζουριάσματα. Άντε, επιτέλους, και πολύ αργήσανε.
https://www.theguardian.com/world/2022/ ... us-trudeau
https://www.theguardian.com/world/2022/ ... us-trudeau
0 .