H Σιγκαπούρη δείχνει τον δρόμο

Όλες οι διεθνείς ειδήσεις.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: H Σιγκαπούρη δείχνει τον δρόμο

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 11 Νοέμ 2021, 15:12

Adminović έγραψε:Στη Σιγκαπούρη επίσης τσιμπάς άμεσα αποζημίωση για κάθε πιθανή παρενέργεια, συν δωρεάν νοσηλεία και σε λένε πήγαινε στο δικαστήριο να διεκδικήσεις παραπάνω αποζημίωση αν δεν σε ικανοποιεί όση σου δώσαμε.
Ο μόνος Ελ που πήρε αποζημίωση για παρενέργεια εμβολίου κορωνοϊού είναι κάτοικος Σιγκαπούρης.
Να τα λέμε κι αυτά.

Εδώ, σε περίπτωση παρενέργειας, σε βρίζει ο κάθε αγράμματος γιατρός με πτυχίο Βουλγαρίας και σε λένε δεν φταίει το εμβόλιο και εννοείται παίρνεις τον πούλο.

Να γίνουμε λοιπόν Σιγκαπούρη ΣΕ ΟΛΑ ΟΜΩΣ. :asd03:

Επίσης, ασχολίαστες οι μαλακίες που διαβάζω για πήδημα με 50 δολάρια. Δεν έχετε ιδέα κατά πού πέφτει η Σιγκαπούρη μου φαίνεται.

Μαζι σου.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 11 Νοέμ 2021, 15:43

η σαγκαη πρωτα και μετα η σιγκαπουρη μαζι με ολα τα σκατα της ασιας
μας δειχνουν ενα μερος μονο απο την μελλοντικη κοινωνια αν σας αρεσει ειστε ανωμαλοι
'
επισης και στην σαγκαη και στην σιγκαπουρη ισχυει αυτο που εγραψα
ο λαχου στην πρωτη τοποθετηση απαντησε καπως αλλα το νοημα απο αυτο που εγραψα
δεν ηταν σεξουαλικού προσανατολισμου οτι και καλα εκει βρισκεις φθηνο σεξ

αλλα οτι και εκει ακομη ισοπεδωνεται η ανθρωπινη ψυχη οτι ακομη και στην δημοκρατια
των πολλων ισχυουν οι ιδιοι νομοι -αν σας αρεσει να σας συμπεριφερονται με την ιδια
προσοχη σαν τα bonsai -να σας ψαλιδίσουν τους ορχεις μολις μεγαλωνουν λιγο
ειστε το ξαναλεω ανωμαλαρες εκ προιμιου
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 11 Νοέμ 2021, 15:46

Παντου υπαρχει φτηνη πορνεια γιατι παντου υπαρχουν κυκλωματα τραφικινγκ ή απελπισμενες γυναικες (λογω χρησης ουσιων συνηθως) που κανουν σεξ τζαμπα.

Το 2010 ειχε βγει στην φορα το σκανδαλο με τις οροθετικες γυναικες που εκαναν σεξ ακομα και για 5 ευρω και μαλιστα χωρις προφυλαξη. Αυτο γινοταν στην Ελλαδα της ευημεριας λιγο πριν το πρωτο μνημονιο.

Δεν ξερω αν συγκεκριμενα στην Σιγκαπουρη γινονται τετοια, αλλα και να γινονται δεν λεει κατι για το επιπεδο της χωρας απο μονο του.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 11 Νοέμ 2021, 15:48

Λαχουρένιος έγραψε:Παντου υπαρχει φτηνη πορνεια γιατι παντου υπαρχουν κυκλωματα τραφικινγκ ή απελπισμενες γυναικες (λογω χρησης ουσιων συνηθως) που κανουν σεξ τζαμπα.

Το 2010 ειχε βγει στην φορα το σκανδαλο με τις οροθετικες γυναικες που εκαναν σεξ ακομα και για 5 ευρω και μαλιστα χωρις προφυλαξη. Αυτο γινοταν στην Ελλαδα της ευημεριας λιγο πριν το πρωτο μνημονιο.

Δεν ξερω αν συγκεκριμενα στην Σιγκαπουρη γινονται τετοια, αλλα και να γινονται δεν λεει κατι για το επιπεδο της χωρας απο μονο του.

καταλαβες τι εγραψα; :-/
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 11 Νοέμ 2021, 15:53

nemo έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:Παντου υπαρχει φτηνη πορνεια γιατι παντου υπαρχουν κυκλωματα τραφικινγκ ή απελπισμενες γυναικες (λογω χρησης ουσιων συνηθως) που κανουν σεξ τζαμπα.

καταλαβες τι εγραψα; :-/

Μα παντου γινονται αυτα οχι μονο στην Σιγκαπουρη αρα δεν εδωσες καλο παραδειγμα για αυτο που θες να πεις
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 11 Νοέμ 2021, 16:19

Λαχουρένιος έγραψε:
nemo έγραψε:καταλαβες τι εγραψα; :-/

Μα παντου γινονται αυτα οχι μονο στην Σιγκαπουρη αρα δεν εδωσες καλο παραδειγμα για αυτο που θες να πεις

καλα δεν θα εγραφα και σεντονι με την καθε παπαρια του διαδοχου
εξαλλου γουστα ειναι αυτα προσπαθουν να δημιουργησουν την τελεια κοινωνια
οπου ο καθε ανθρωπος θα λειτουργει σαν ενα ρομποτ μεσα σε πολυ αυστηρα πλαισια
εγω εκει εδωσα την προσοχη μου και το εφερα σαν παραδειγμα με το σεξ
και με το bonsai στις γυαλες -φανταζομαι να τα ξερεις;

υσ συμπληρωνω εκει δεν εχει το προσφυγας χωρις πατριδες και ψυχουλες με λαθρο
εκει αν δουν ενα προσφυγα του βγαζουν τα δοντια και του κανουν κλισμα προτου
τον φυτεψουν
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 11 Νοέμ 2021, 16:46

Φτηνή πορνεία στη Σιγκαπούρη δεν παίζει αγαπούλες. Το νομοθετικό πλαίσιο είναι αρκετά αυστηρό ως προς την πορνεία. Η «πιάτσα» πχ απαγορεύεται και για τα μπουρδέλα ισχύουν πολύ αυστηροί κανόνες.
Γενικά, στη Σιγκαπούρη πιο πολύ παίζει η βίζιτα (την οποία πληρώνεις ακριβά συνήθως).

Μιας και μιλάμε για Σιγκαπούρη και εμβόλια, να αναφέρουμε κι ότι στη Σιγκαπούρη κυκλοφορεί το Sinovac/Coronavac.
Να γίνουμε Σιγκαπούρη χθες!! :yesyes: :enamorado:
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 11 Νοέμ 2021, 16:57

Adminović έγραψε:Φτηνή πορνεία στη Σιγκαπούρη δεν παίζει αγαπούλες. Το νομοθετικό πλαίσιο είναι αρκετά αυστηρό ως προς την πορνεία. Η «πιάτσα» πχ απαγορεύεται και για τα μπουρδέλα ισχύουν πολύ αυστηροί κανόνες.
Γενικά, στη Σιγκαπούρη πιο πολύ παίζει η βίζιτα (την οποία πληρώνεις ακριβά συνήθως).

Μιας και μιλάμε για Σιγκαπούρη και εμβόλια, να αναφέρουμε κι ότι στη Σιγκαπούρη κυκλοφορεί το Sinovac/Coronavac.

τωρα θα γινουμε και ειδικοι στην σιγκαπουρικη πορνεια ; φυσικα και υπαρχει και εκει
φθηνο σεξ εξω απο τα κουλ μερη και το να γινουμε χθες
σημαινει να κλανεις οταν και μονο θα στο λενε ...αλλιως δεν εχει
εγω προτιμω τα λιγο χυμα
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 11 Νοέμ 2021, 17:02

nemo έγραψε:
Adminović έγραψε:Φτηνή πορνεία στη Σιγκαπούρη δεν παίζει αγαπούλες. Το νομοθετικό πλαίσιο είναι αρκετά αυστηρό ως προς την πορνεία. Η «πιάτσα» πχ απαγορεύεται και για τα μπουρδέλα ισχύουν πολύ αυστηροί κανόνες.

τωρα θα γινουμε και ειδικοι στην σιγκαπουρικη πορνεια ; φυσικα και υπαρχει και εκει
εγω προτιμω τα λιγο χυμα

Δεν έχεις ιδέα και το παίζεις και ειδικός τρομάρα σου. :laugh1:
Στην Ταϊλάνδη και άλλα μέρη της Ασίας υπάρχει φτηνή πορνεία / του δρόμου και σεξ με γκέι και ανήλικα και τα πάντα όλα.
Η Σιγκαπούρη είναι από τις εξαιρέσεις, αλλά εσύ συνεχίζεις ακάθεκτος να γράφεις τις μπούρδες σου. :pardon:
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 11 Νοέμ 2021, 17:35

Adminović έγραψε:
nemo έγραψε:
εγω προτιμω τα λιγο χυμα

Δεν έχεις ιδέα και το παίζεις και ειδικός τρομάρα σου. :laugh1:
Στην Ταϊλάνδη και άλλα μέρη της Ασίας υπάρχει φτηνή πορνεία / του δρόμου και σεξ με γκέι και ανήλικα και τα πάντα όλα.
Η Σιγκαπούρη είναι από τις εξαιρέσεις, αλλά εσύ συνεχίζεις ακάθεκτος να γράφεις τις μπούρδες σου. :pardon:

υπαρχει εξηγηση ; απο την παπαρια του διαδοχου με δικη μου παπαρια συνεχιζουμε
με το αν υπαρχει φθηνη πορνεια στην σιγκαπουρη μα οπως ειπε και ο λαχου
δεν υπαρχει κανενα σημειο του πλανητη χωρις πορνεια ειτε ακριβη ειτε φθηνη
μα για να εχουμε σε οποιοδηποτε κρατος ακριβη πορνεια θα πρεπει να υπαρχει και φθηνη
πορνεια δεν καταλαβαινω γιατι να κολλησουμε ; εχουμε πορνεια; εχουμε μα ειναι ακριβη
ε εγω αν παω με τα λιγα χρηματα που εχω θα βρω απο την φθηνη εσυ μεινε με τις ακριβες πορνες εμ! με το ζητημα που βρηκαμε :s_mad :angry:
0 .

Επιστροφή σε “Διεθνή”