Ρόμπα όλη η κυβέρνηση της επιβολής ξεφτιλίζεται απο επιστήμονα στο Ν Τζέρσευ

Όλες οι διεθνείς ειδήσεις.
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Re: Ρόμπα όλη η κυβέρνηση της επιβολής ξεφτιλίζεται απο επιστήμονα στο Ν Τζέρσευ

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 09 Σεπ 2021, 10:08

Spark έγραψε:
Να αλλαξει σε πρωτη φαση ο τιτλος σε "Ρομπα ολες οι κυβερνησεις του πλανητη ξεφτιλιζονται απο επιστημονα στο Ν Τζερσευ"

Κάνε αίτηση αλλαγής τίτλου, προχώρα και σε αλλαγή φύλου :laugh1:

Αν εχεις κατασκευασει καποια μηχανη αλλαγης φυλλου παρακαλω να μου την στειλεις
Αλλα επειδη σιγουρα εχεις κατασκευασει μηχανη ταξιδιου στον χρονο στελτη μου το 1993 θελω να ζησω σαν φοιτητρια
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Re: Ρόμπα όλη η κυβέρνηση της επιβολής ξεφτιλίζεται απο επιστήμονα στο Ν Τζέρσευ

Δημοσίευσηαπό vallon » 09 Σεπ 2021, 10:14

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:
Spark έγραψε:
Κάνε αίτηση αλλαγής τίτλου, προχώρα και σε αλλαγή φύλου :laugh1:

Αν εχεις κατασκευασει καποια μηχανη αλλαγης φυλλου παρακαλω να μου την στειλεις
Αλλα επειδη σιγουρα εχεις κατασκευασει μηχανη ταξιδιου στον χρονο στελτη μου το 1993 θελω να ζησω σαν φοιτητρια

Είναι πολύ απλό

κάνε ένα εμβόλιο ρνα και θα δεις τη διαφορά
;)

τελικά η κα. απο το Ν.Τζέρσευ πρέπει να λέει πολλά ψέματα ε;
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 10 Σεπ 2021, 16:31

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Να αλλαξει σε πρωτη φαση ο τιτλος σε "Ρομπα ολες οι κυβερνησεις του πλανητη ξεφτιλιζονται απο επιστημονα στο Ν Τζερσευ" καθως η Ελληνικη κυβερνηση κανει εμβολιασμους οπως ολες οι κυβερνησεις του πλανητη

Οι οποιες κυβερνησεις του πλανητη ειναι εντελως αναξιοπιστες αφου τις τελευταιες δεκαετιες εχουν λεηλατησει ολα τα λαικα εισοδηματα. Διαβαζα χτες αρθρο του Μελα στα ΕΠΙΚΑΙΡΑ στο οποιο παρουσιαζε στοιχεια οτι οι σημερινες οικονομικες ανισοτητες στη Δυση επεστρεψαν σε επιπεδα 19ου αιωνα. Αντε και με το καλο να μας γυρισουν στον 12ο αιωνα, να κοιμομαστε σε λασπωμενα αχουρια και να μας μαστιγωνουν αν δεν δουλευουμε 12ωρο.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Επιστροφή σε “Διεθνή”