με την κουβα οι κεκεδες δεν ξερουν τι θελουν
το μονο που κατορθωσαν οι κουβανοι με τον κομμουνισμο ειναι να εχουν πολυ φθηνο συστημα
υγειας ...σε ολα τα υπολοιπα εχουν μεινει με τον χρονο σταματημενο στο 50
ειδικα οταν σταματησε η ρωσια να τους εφοδιαζει με τροφιμα κυριολεκτικα πεινασαν
και οι ανδρες πηγαιναν οι ιδιοι τις γυναικες στους οικους ανοχης για ενα πιατο φαι
αλλα αν τους τα λες αυτα ..σου λενε οτι το κκε δεν εκανε εγκληματα και οσους σκοτωσε
ηταν συνεργατες των γερμανων ακομη και τα ανηλικα που εριξαν στις πηγαδες
ευχαριστω τον θεο και την παναγια και τα γονιδια μου που δεν με κανανε ηλιθιο
τι γίνεται στη Νότια Αφρικη?
-
nemo
- Supreme poster

Re: τι γίνεται στη Νότια Αφρικη?
1 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

ΜατιαΠουΔειχνουνΕλευθερία έγραψε:Ραν ταν πλαν έγραψε:Λογικό είναι.
Στην Κούβα είναι τα γκέτο, στην Κούβα οι μαύροι έχουν ανεργία πάνω από 35%, στην Κούβα οι μαύροι αμείβονται με το ένα τρίτο του κατώτατου μισθού των λευκών, στην Κούβα οι μαύροι δεν έχουν πρόσβαση σε υγεία και παιδεία, στην Κούβα η παιδική θνησιμότητα κατέχει το 80% του παγκόσμιου συνόλου παιδικών θανάτων, στην Κούβα θερίζει τους μαύρους το έιτζ και όλες οι άλλες εξαφανισμένες από τις καπιταλιστικές χώρες αρρώστιες.
Βασικά στην Κούβα οι καημένοι οι μαύροι ζουν σε μια κομμουνιστική κόλαση.
στα παπάρια μας για τους μαύρους
Ρε καλώς το παιδί.
Βαριά κουλτούρα βλέπω με το νέο όνομα αλλά και πάλι δεν ξέφυγες από την κλωνοπαγίδα,
Μπαίνεις για 103 φορά υπό αυστηρή επιτήρηση.

0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Ραν ταν πλαν έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:
Ακριβως.
Να σημειωσω οτι τα αμεροληπτα ελευθερα ΜΜΕ δεν εχουν αφιερωσει παρα ελαχιστα λεπτα στο χαλι του νοτιοαφρικανικου καπιταλισμου αλλα μας τα εκαναν τσουρεκια που εκαναν πορεια 5 γραφικοι στην Κουβα κατα του κομμουνισμου.
Λογικό είναι.
Στην Κούβα είναι τα γκέτο, στην Κούβα οι μαύροι έχουν ανεργία πάνω από 35%, στην Κούβα οι μαύροι αμείβονται με το ένα τρίτο του κατώτατου μισθού των λευκών, στην Κούβα οι μαύροι δεν έχουν πρόσβαση σε υγεία και παιδεία, στην Κούβα η παιδική θνησιμότητα κατέχει το 80% του παγκόσμιου συνόλου παιδικών θανάτων, στην Κούβα θερίζει τους μαύρους το έιτζ και όλες οι άλλες εξαφανισμένες από τις καπιταλιστικές χώρες αρρώστιες.
Βασικά στην Κούβα οι καημένοι οι μαύροι ζουν σε μια κομμουνιστική κόλαση.
Οι μαυροι της Κουβας να πανε στις ΗΠΑ να χορτασουν ξυλο και σφαιρες απο τους δημοκρατικους μπατσους.
0 .
-
ΜατιαΠουΔειχνουνΕλευθερία
- Rookie poster

Ραν ταν πλαν έγραψε:ΜατιαΠουΔειχνουνΕλευθερία έγραψε:
στα παπάρια μας για τους μαύρους
Ρε καλώς το παιδί.
Βαριά κουλτούρα βλέπω με το νέο όνομα αλλά και πάλι δεν ξέφυγες από την κλωνοπαγίδα,![]()
Μπαίνεις για 103 φορά υπό αυστηρή επιτήρηση.
να φας την επιτήρησή μου βλάχο
0 .