Ραν ταν πλαν έγραψε:Και η ''ευημερία'' ενός βρέφους, σε οποιαδήποτε γωνιά του πλανήτη, είναι ευθύνη όλων μας.
ωραία
στην οικογένειά μου υπάρχει βρέφος
είναι υποχρέωσή σου να το φροντίσεις
δώσε μου λεφτά
ειδάλλως δεν είσαι άνθρωπος αλλά ζώο

Ραν ταν πλαν έγραψε:Και η ''ευημερία'' ενός βρέφους, σε οποιαδήποτε γωνιά του πλανήτη, είναι ευθύνη όλων μας.

Μέγας Αλέξανδρος έγραψε:Ραν ταν πλαν έγραψε:Και η ''ευημερία'' ενός βρέφους, σε οποιαδήποτε γωνιά του πλανήτη, είναι ευθύνη όλων μας.
ωραία
δώσε μου λεφτά

Ραν ταν πλαν έγραψε:Μέγας Αλέξανδρος έγραψε:
ωραία
δώσε μου λεφτά
Μη γράφεις παπάντζες. Εκτίθεσαι.

pluton έγραψε:Ραν ταν πλαν έγραψε:Εσύ ρε Πλούτωνα γιατί εξανίστασαι; Επειδή δεν πνίγηκε το βρέφος ε;
Ναι αγανακτώ διότι οι εγκληματίες λαθρομετανάστες γονείς του δεν λογάριασαν την ζωή ενός βρέφους, και αν σωθεί το παιδάκι θα το οφείλει στην Ισπανική Αστυνομία που με αυτοθυσία έσωσαν το μωρό.... περί τέτοιων καθαρμάτων μιλάμε.
Αυτά τα βλέπουμε και στο Αιγαίο που λαθρομετανάστες δεν διστάζουν να οδηγούν στον θάνατο βρέφη.

Μέγας Αλέξανδρος έγραψε:ερώτηση : στο Μαρόκο συνέβη κάποια καταστροφή ή απλά οι απλά μάθανε ότι στην Ευρώπη αν μπεις παράνομα ζεις ζωή χαρισάμενη?
Παρατηρητές στην Ισπανία είναι πεπεισμένοι ότι την κρίση πυροδότησε η διαμάχη για τη Δυτική Σαχάρα, η οποία ήταν ισπανική αποικία έως το 1975. Το Μαρόκο διεκδικεί μεγάλα τμήματα αυτής της αραιοκατοικημένης περιοχής στις ακτές του Βόρειου Ατλαντικού.
Το Ραμπάτ είναι εξοργισμένο διότι ο αρχηγός του κινήματος ανεξαρτησίας Πολισάριο, ο Μπραχίμ Γκάλι, νοσηλεύεται σε ισπανικό νοσοκομείο. Η χαλάρωση των συνοριακών ελέγχων ήταν ένα είδος αντιποίνων του Μαρόκου, κατά τους παρατηρητές.
Αν και το Μαρόκο απέκτησε την ανεξαρτησία του από τη Γαλλία και την Ισπανία το 1956, η Ισπανία έχει ακόμη δύο θύλακες στη Βόρεια Αφρική: τη Θέουτα στα στενά του Γιβραλτάρ και τη Μελίγια, 250 χιλιόμετρα ανατολικά. Και οι δύο διεκδικούνται από το Μαρόκο.

pluton έγραψε:
Μάθε λοιπόν κάποιες λεπτομέρειες για να καταλάβεις ότι εις βάρος αυτών των ανθρώπων παίζονται παιχνίδια... το ίδιο γίνεται και στην Ελλάδα.
Μοχλός αυτών των ανέντιμων παιχνιδιών με τις ζωές των δυστυχισμένων είναι φυσικά η αριστερά με τις "φιλάνθρωπες" οργανώσεις τους (στην Ισπανία η αριστερά είναι πιό πατριωτική... εδώ η αντεθνική στάση είναι το Α και το Ω της ιδεολογίας τους).

Λαχουρένιος έγραψε:pluton έγραψε:
Μάθε λοιπόν κάποιες λεπτομέρειες για να καταλάβεις ότι εις βάρος αυτών των ανθρώπων παίζονται παιχνίδια... το ίδιο γίνεται και στην Ελλάδα.
Μοχλός αυτών των ανέντιμων παιχνιδιών με τις ζωές των δυστυχισμένων είναι φυσικά η αριστερά με τις "φιλάνθρωπες" οργανώσεις τους (στην Ισπανία η αριστερά είναι πιό πατριωτική... εδώ η αντεθνική στάση είναι το Α και το Ω της ιδεολογίας τους).
Τοτε ο Σαμαρας και ο Κωνσταντινος Μητσοτακης ειναι αριστεροι γιατι αυτοι ανοιξαν τα συνορα της Ελλαδας. Τα ΝΔουλικα ειστε οι τελευταιοι που μπορειτε να μιλατε για αυτο το ζητημα γιατι εσεις το εχετε προκαλεσει.

pluton έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:
Τοτε ο Σαμαρας και ο Κωνσταντινος Μητσοτακης ειναι αριστεροι γιατι αυτοι ανοιξαν τα συνορα της Ελλαδας. Τα ΝΔουλικα ειστε οι τελευταιοι που μπορειτε να μιλατε για αυτο το ζητημα γιατι εσεις το εχετε προκαλεσει.
Εγώ τους πολιτικάντηδες τους έχω @$%@&^@ μετά συγχωρήσεως.