pluton έγραψε:vallon έγραψε:
εγκό καλό εθνικόφρονας κύλιε συνταγματάρχα μου
όταν θα ρουφιανέψετε στον ανώτερο ρουφιάνο σας
να το θυμηθείτε
ερε κονσερβοκούτι που πήγε χαμένο...
Μη φοβάσαι βρε Βάλλον από την δεξιά, τους ζήσατε συνέχεια για κάθε προδοσία σας, σας συγχωρούν. Να τρέμετε όμως την προλεταριακή αναμόρφωση και την αναβάπτιση στις αρχές τις εργατικής τάξης, που σας ετοιμάζει το κόμμα... σε πρώτη ευκαιρία οι σύντροφοι θα σας ανασκολοπίσουν συν γυναιξί και τέκνοις .
Διότι όπως είναι γνωστό και στον αρχάριο Μαρξιστή, η οικογενειακή ευθύνη είναι το Α και το Ω των εκκαθαρίσεων λογαριασμών μεταξύ συντρόφων.
Να διαβάσεις το ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ ΣΥΝΤΡΟΦΕ του Θωμά Δρίτσιου σου δίνω ένα μικρό δείγμα:
....Αποφασίζονται απ’ τον «αρχηγό», τον «επαγρυπνητή» ή, το πολύ-πολύ,
από στενή ηγετική ομάδα. Έπειτα εκτελούνται από έμπιστα πρωτοπαλίκαρα. Αν
προκύψουν αμφιβολίες για την εχεμύθεια του εκτελεστή, εφεδρικό έμπιστο όργανο
θ’ αναλάβει να του κλείσει για πάντα το στόμα. Αν πάλι, η εξαφάνιση του θύματος
δημιουργήσει υποψίες και γίνουν ερωτήσεις, δίνεται η ακόλουθη απάντηση:
– «Ο σύντροφος στάλθηκε σε αποστολή. Αν χρειαστούν εξηγήσεις, θα τις δώσει η
καθοδήγηση».
Ή:
– «Το μέλος του Κόμματος δεν ρωτά για πράγματα που δεν αφορούν άμεσα στη
δουλειά τον…».
Ή, ακόμα κι αυτό:
– «Η περιέργεια είναι πάντα ύποπτη…».....
Ρε φουκαρά μου πλουτωνάκο , διασκεδάζω πολύ μαζί σου πάντως,
λες τώρα εσύ ότι με το θολωμένο Επενιτικό μυαλό σου μπορείς να βάλεις μια ταυτότητα σε κάποιον και να αρχίσεις να χτίζεις θεματολογία πάνω σε αυτό;
δηλ αν δεν έχεις καταλάβει τι κάνεις , μιλάμε για τον απίστευτο ψυχαναγκασμό ή την απίστευτη μαλακία, θα μου πεις στην κολοχώρα που λέγεται ΕΛΛΑΔΑ είμαστε και αυτό είναι συνηθισμένο βέβαια, έτσι λειτουργεί αυτή η ξεφτιλοχώρα.
Εντάξει μέχρις ενός βαθμού σε καταλαβαίνω γιατί κι εσύ σαν φτωχός ρουφιάνος του άδωνη και της τρουθ τιμ κάτι πρέπει να παρουσιάσεις σαν έργο. Να πεις ρε παιδιά , να εδώ έχω εντοπίσει αυτούς του κομουνιστικούς θύλακες και τους πολεμάω.
Το γέλιο είναι λοιπόν ότι χτίζεις και κονομάς φράγκα από το να πολεμάς ή να παρουσιάζεις στον αρχιρουφιάνο που αναφέρεσαι ότι κάτι έχεις εντοπίσει και κάτι πολεμάς.
Θα μου πεις πάλι αυτή είναι πολύ παλιά τακτική, την εφάρμοζαν οι ταγματασφαλίτες πρόγονοί σου για παράδειγμα. κάπως έτσι έβγαζαν κι αυτοί το ψωμί τους.
Βλέπεις λοιπόν γιατί σου λέω ότι είσαι άχρηστος για την κοινωνία, εσύ και όλοι οι δικοί σου οι διαμορφωτές των πολιτικών φρονημάτων; Εσείς είσαστε υπεύθυνοι που έφτασε η χώρα σε αυτά τα χάλια. Εσείς που σπεκουλάρετε πάνω στο εθνικό μίσος στην εθνική εμφύλια σύγκρουση .
Βέβαια εσείς όλοι εκτός από εχθροί της χώρας είσαστε και υπέυθυνοι για το ότι η χώρα τόσα χρόνια είναι υποχείριο πάντα του ξένου παράγοντα. Δηλ σας έχουν κάνει τέτοια πλύση εγκεφάλου που προτιμάτε να ξεπουλάτε τη χώρα στους γερμανούς μόνο και μόνο για να εξοντώσετε αυτούς που σας έχουν βάλει οι γερμανοί να βλέπετε σαν εχθρούς.
Μιλάμε για το απίστευτο γονιδίωμα του μέσου μαλάκα Έλληνα σαν κι εσένα που προτιμάει να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα παρά να ζήσει η δικιά του.
Οπότε δεν έχω αντίρηση , κάψτε , ξεπουλήστε αυτή τη ξεφτιλοχώρα, μέχρις να κα5ταστρεφεί όλο το ελληνικό έθνος , εσείς φυσικά δεν θα έχετε καμία ευθύνη γιατί εκτός του ότι έχετε το κεφάλι την άμμο είστε και εθνικά σωστοί όπως σας πιπιλίζουν το μυαλό .
Οπότε ποιος να κάτσει να σε πάρει στα σοβαρά πλέον.;
ας κάνουμε λοιπόν την πλάκα μας κι εσύ συνέχισε το θεάρεστο έργο σου καταστρέφοντας τη χώρα γιατί έτσι κι αλλιώς έτσι πληρώνεσαι από τον φιλαράκο σου τον άδωνι που κι ο ίδιος στοιχηματίζει στον να καταστρέψει τη χώρα , να μην αφήσει τίποτα και για κανέναν .
απορώ γιατί κάνετε παιδιά;
αφού σε λίγο δεν θα έχουν χώρα..
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.