πάντως ο τραμπ και η μελάνια τσίμπησαν το παράσημο...!!!!!! από την επίσημη γκόμενα του βαψομαλιά..
λέτε να είναι προεκλογικό τρυκάκι ;;;
Δημοσκοπησεις Trump vs Biden
-
vallon
- Supreme poster

Re: Δημοσκοπησεις Trump vs Biden
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Nτερμπυ ειναι το ματς, η μεγαλυτερη εταιρεια δημοσκοπησεων στις ΗΠΑ εβγαζε πρωτο Τραμπ πριν απο λιγες μερες, οι υπολοιπες που βγαζουν πρωτο τον Μπαιντεν εβγαζαν Χιλαρυ με αναλογη διαφορα στις προηγουμενες εκλογες, το αποτελεσμα το ειδαμε. Επιπλεον ολοι στις ΗΠΑ παραδεχονται οτι ο Τραμπ μειωνει τη διαφορα.
,
.
,
.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Αρίστος έγραψε:Nτερμπυ ειναι το ματς, η μεγαλυτερη εταιρεια δημοσκοπησεων στις ΗΠΑ εβγαζε πρωτο Τραμπ πριν απο λιγες μερες, οι υπολοιπες που βγαζουν πρωτο τον Μπαιντεν εβγαζαν Χιλαρυ με αναλογη διαφορα στις προηγουμενες εκλογες, το αποτελεσμα το ειδαμε. Επιπλεον ολοι στις ΗΠΑ παραδεχονται οτι ο Τραμπ μειωνει τη διαφορα.
Xανει σε ολες τις δημοσκοπησεις (εκτος απο μια) αλλα ειναι ντερμπυ κατα τα αλλα. Φαντασου να μην ηταν ντερμπυ...
.gif)
0 .
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Ειπα οτι με την ιδια διαφορα τον εβγαζαν οτι εχανε με τη Χιλαρυ.
.
.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
nemo
- Supreme poster

ειμαι και εγω σε αυτους που πιστευω σε ανετη νικη του τραμπ νομιζω οτι με αυτην την κινηση τσιμπησε λιγους ψηφους
παντως δεν τον εχω δει με μασκα και αυτο λεει πολλα στην αμερικανικη δυση
εδωσε ενα μηνυμα που τον εχει γραμμενο τον κοβιντ
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

[quote="Αρίστος"]Ειπα οτι με την ιδια διαφορα τον εβγαζαν οτι εχανε με τη Χιλαρυ.
[quote]
Μα η Χιλαρι οντως κερδισε σε εθνικο επιπεδο αλλα εχασε λογω εδρων.
Ο Μπαιντεν ομως σε αντιθεση με την Χιλαρι, δεν κερδιζει απλα σε ποσοστα αλλα και σε εδρες και μαλιστα με τεραστια διαφορα
Joe Biden 279
Donald Trump 125
https://ig.ft.com/us-election-2020/
[quote]Μα η Χιλαρι οντως κερδισε σε εθνικο επιπεδο αλλα εχασε λογω εδρων.
Ο Μπαιντεν ομως σε αντιθεση με την Χιλαρι, δεν κερδιζει απλα σε ποσοστα αλλα και σε εδρες και μαλιστα με τεραστια διαφορα
Joe Biden 279
Donald Trump 125
https://ig.ft.com/us-election-2020/
1 .
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Ειπα οτι τη Χιλαρυ την εβγαζαν μπροστα στη διαφορα που δινουν σημερα τον Μπαιντεν.
Αρα οσο θεαματικα την πατησαν το 2016, το ιδιο μπορουν να την πατησουν και τωρα.
.
Αρα οσο θεαματικα την πατησαν το 2016, το ιδιο μπορουν να την πατησουν και τωρα.
.
0 .
.
.
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Αρίστος έγραψε:Ειπα οτι τη Χιλαρυ την εβγαζαν μπροστα στη διαφορα που δινουν σημερα τον Μπαιντεν.
Ραβδος εν γωνια αρα βρεχει. Εγω μιλαω με συγκεκριμενα δεδομενα.
0 .
-
Highlander
- Rookie poster

nemo έγραψε:ειμαι και εγω σε αυτους που πιστευω σε ανετη νικη του τραμπ νομιζω οτι με αυτην την κινηση τσιμπησε λιγους ψηφους
Κορόιδευε τον Μπάιντεν στο ντιμπέιτ που φορούσε μάσκα και μια μέρα μετά διαγνώστηκε με κορωνοιο.
Μεγάλη επιτυχία.
0 .
-
Highlander
- Rookie poster

Πρώτον ισχύει αυτό που λέει ο λαχουρενιος, δηλαδή ότι και το 2016 στην πραγματικότητα η Χίλαρι πήρε 3 εκατομμύρια ψήφους παραπάνω, αλλά ο τρόπος κατανομής τους ανά πολιτεία χάρισε τη νίκη στον Τραμπ.
Κατά τ αλλά δεν είναι ίδιες οι συνθήκες με το 2016
-Το 2016 οι δημοσκοπήσεις έδειχναν γενικά μπροστά την Κλίντον αλλά με μεγάλα σκαμπανεβάσματα και πότε με τη σταθερή διάφορα που έχει εξασφαλίσει επί μήνες ο Μπάιντεν.
-Τοτε υπήρχε πολύ μεγάλος αριθμός ανεξάρτητων ψηφοφόρων και ψηφοφόρων τρίτων κομμάτων στις δημοσκοπήσεις, οι οποίοι αντιπαθουσαν παρά πολύ τη Χίλαρι και τελικά πολλοί από αυτούς ψήφισαν τον τραμπ.
-Η Χίλαρι ήταν πάρα πολύ αντιπαθής και τοξική και μάζευε παρά πολλές αρνητικές γνώμες, σε αντίθεση με τον Μπάιντεν.
-Το 2016 υπήρχε ουσιαστικά εμφύλιος στο δημοκρατικό κομμα ανάμεσα στους υποστηρικτές της Χίλαρι και τους μη υποστηρικτές της, κυρίως τους υποστηρικτές του Μπέρνι, ενώ φέτος ο Μπέρνι από τη στιγμή που έχασε τη δυνατότητα να κερδίσει το χρίσμα απέσυρε την υποψηφιότητα του για να ενωθουν οι αντιτραμπικοι και ο Μπάιντεν με τη σειρά του δέχθηκε να υιοθετήσει κάποιες περισσότερο προοδευτικές θέσεις.
-Εκτος από το μεγάλο προβάδισμα ο Μπάιντεν έχει και υψηλό ποσοστό γύρω στο 50% που ποτέ δεν είχε πλησιάσει η Χίλαρι και αυτό έχει τη σημασία του.
Κατά τ αλλά δεν είναι ίδιες οι συνθήκες με το 2016
-Το 2016 οι δημοσκοπήσεις έδειχναν γενικά μπροστά την Κλίντον αλλά με μεγάλα σκαμπανεβάσματα και πότε με τη σταθερή διάφορα που έχει εξασφαλίσει επί μήνες ο Μπάιντεν.
-Τοτε υπήρχε πολύ μεγάλος αριθμός ανεξάρτητων ψηφοφόρων και ψηφοφόρων τρίτων κομμάτων στις δημοσκοπήσεις, οι οποίοι αντιπαθουσαν παρά πολύ τη Χίλαρι και τελικά πολλοί από αυτούς ψήφισαν τον τραμπ.
-Η Χίλαρι ήταν πάρα πολύ αντιπαθής και τοξική και μάζευε παρά πολλές αρνητικές γνώμες, σε αντίθεση με τον Μπάιντεν.
-Το 2016 υπήρχε ουσιαστικά εμφύλιος στο δημοκρατικό κομμα ανάμεσα στους υποστηρικτές της Χίλαρι και τους μη υποστηρικτές της, κυρίως τους υποστηρικτές του Μπέρνι, ενώ φέτος ο Μπέρνι από τη στιγμή που έχασε τη δυνατότητα να κερδίσει το χρίσμα απέσυρε την υποψηφιότητα του για να ενωθουν οι αντιτραμπικοι και ο Μπάιντεν με τη σειρά του δέχθηκε να υιοθετήσει κάποιες περισσότερο προοδευτικές θέσεις.
-Εκτος από το μεγάλο προβάδισμα ο Μπάιντεν έχει και υψηλό ποσοστό γύρω στο 50% που ποτέ δεν είχε πλησιάσει η Χίλαρι και αυτό έχει τη σημασία του.
0 .