Με πεθανε το αυτι μου.
Μεσοβδομαδα το ενιωσα να βουλωνει απο παρασκευη ηλθε ο πονος . Κρατηθηκα για να παω δευτερα στον ωρυλαμου αλλα σημερα δεν αντεξα πηγα νοσοκομειο.
Μου γραψε αντιβιωση σκονη fugentin , (εχω λεει εξωτερικη ωτιτιδα) , αναλγητικα και Synalar σταγονες για τις οποιες εχω επιφυλαξεις καθως δεν προτεινονται αν υφισταται διατρηση τυμπανου. Για να καταλαβει ο ιατρος αν εχω διατρηση με ρωτησε αν ακουσα κανενα σφυριγμα. Ομως αν αυτο το ακουσα οταν κοιμομουν;;; Ετσι υπο τον φοβο αυτο το συναλαρ σημερα το πηρα μονο μια φορα. Αυριο παω στον ωρυκα κολυμπωντας.
Εντονη δυσφορια το γαμημενο το αριστερο αυτι μου. Σαν μαλακας ειμαι. Ποναει, ειναι βουλωμενο, σταζει .
Σκατα..
Βοήθειαααααα, το αυτιιιιιι μουουουουουου!!!!
-
Οργισμένος
- Extreme poster

Βοήθειαααααα, το αυτιιιιιι μουουουουουου!!!!
0 .
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Re: Βοήθειαααααα, το αυτιιιιιι μουουουουουου!!!!
Προληπτικα θα σε ρωτησε ο γιατρος μαλλον, μην σκας. Μεχρι τα μεσα της βδομαδας θα σαι πολυ καλυτερα, η ωτιτιδα ειναι κατι συνηθισμενο.
0 .
-
Οργισμένος
- Extreme poster

Ρε μαλακες δεν μουχει ξανατυχει.
ΤΙ ΑΓΓΟΥΡΙ ΕΙΝ ΑΥΤΟ;;;
ΤΙ ΑΓΓΟΥΡΙ ΕΙΝ ΑΥΤΟ;;;
0 .
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
-
Γύπας
- Extreme poster

Θα περάσει ρε. Βάλε τις σταγόνες, δεν έχεις διάτρηση. και ξαναπάρε παυσίπονο, δρουν και αντιφλεγμονοδώς αυτά.
0 .
itteithe δεν μπορεί, κάπου θα το διαβάσεις κάποια στιγμή. Άμα δεν γυρίσεις να ποστάρεις τον παίρνεις
Τέλος!-
Διάδοχος
- Danchō

Λαχουρένιος έγραψε:Προληπτικα θα σε ρωτησε ο γιατρος μαλλον, μην σκας. Μεχρι τα μεσα της βδομαδας θα σαι πολυ καλυτερα, η ωτιτιδα ειναι κατι συνηθισμενο.
Για τους δυτικούς βρωμύλους, ναι. Πηγαίνετε σε έναν ΩΡΛ για καθαρισμό, να δείτε τι σκουλαμέντρα θα σας βγάλει απ τα αυτιά.
ΥΓ
Όργι περαστικά.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»
-
vallon
- Supreme poster

να βάλεις μπαμπάκι με λίγο ζεστό λάδι
θα δεις διαφορά
θα δεις διαφορά
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.
-
Γύπας
- Extreme poster

Διάδοχος έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:Προληπτικα θα σε ρωτησε ο γιατρος μαλλον, μην σκας. Μεχρι τα μεσα της βδομαδας θα σαι πολυ καλυτερα, η ωτιτιδα ειναι κατι συνηθισμενο.
Για τους δυτικούς βρωμύλους, ναι. Πηγαίνετε σε έναν ΩΡΛ για καθαρισμό, να δείτε τι σκουλαμέντρα θα σας βγάλει απ τα αυτιά.
ΥΓ
Όργι περαστικά.
Δεν δημιουργείται από το κερί η ωτίτιδα ρε Δρακονιανέ. Και το κερί χρειάζεται, ο καθαρισμός είναι μία μαλάκια
0 .
itteithe δεν μπορεί, κάπου θα το διαβάσεις κάποια στιγμή. Άμα δεν γυρίσεις να ποστάρεις τον παίρνεις
Τέλος!-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Δεν ειμαι σιγουρος αν την προκαλει αλλα σιγουρα επιβαρυνει γιατι ειναι μεσα στα μικροβια.
0 .
-
Γύπας
- Extreme poster

Σε περιπτώσεις μόλυνσης. Αλλιώς δεν είναι παθογόνα.
0 .
Τέλος!-
Adminović
- Sloboda Narodu

Το 'χα πάθει στο δημοτικό. Αλλά χωρίς πόνο, απλώς βούιζε συνέχεια το αυτί. Με έγραψε τότε μια αντιβίωση ο γιατρός και σε 2-3 μέρες ήμουν οκ.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.