Προβλήματα ύπνου
-
Freisinniger
- Maître des anions

Προβλήματα ύπνου
Λοιπόν κάθε φορά που τελειώνει η εργασία μου και έρχεται το Σαββατοκύριακο κοιμάμαι υπερβολικά, μου βγαίνει όλη η κούραση τότε, δηλαδή κοιμάμαι συνολικά περίπου 15 ώρες ενώ καθημερινά 6.
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an.

-
Διάδοχος
- Danchō

Re: Προβλήματα ύπνου
Δεν βλέπω που είναι το πρόβλημα. Φυσιολογικό είναι να βγάζεις την κούραση της εβδομάδας.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»
-
Freisinniger
- Maître des anions

Εντάξει 10 ώρες είναι καλές, αλλά 15 ώρες ύπνος είναι υπερβολικό, δεν ξέρω το έχουν και άλλοι αυτό τα Σαββατοκύριακα;
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an

-
Διάδοχος
- Danchō

Eγώ καθημερινές κοιμάμαι 4-6 ώρες, τα ΣΚ 12-13.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»
-
White
- Rookie poster

Θα σου πρότεινα να κοιτάξεις σε τι επίπεδα βρίσκεται η βιταμίνη 12.
Γίνεται με αιματολογικές εξετάσεις.
εγώ και τώρα που σας γράφω, είμαι ένα κλικ πριν τον ύπνο.
Θέλω συνέχεια να κοιμάμαι.
Εγώ βέβαια έχω θέμα και με τη βιταμίνη, γι αυτό και σου προτείνω να την ελέγξεις.
Γίνεται με αιματολογικές εξετάσεις.
εγώ και τώρα που σας γράφω, είμαι ένα κλικ πριν τον ύπνο.
Θέλω συνέχεια να κοιμάμαι.
Εγώ βέβαια έχω θέμα και με τη βιταμίνη, γι αυτό και σου προτείνω να την ελέγξεις.
0 .
Κοιτάζοντας το είδωλο μου στον καθρέπτη, ένα πράγμα μπορώ να πω:
"Μέγας είσαι Κύριε και θαυμαστά τα έργα σου!!!"
"Μέγας είσαι Κύριε και θαυμαστά τα έργα σου!!!"