Ψυχική και σωματική αναζωογόνηση
-
libre
Ψυχική και σωματική αναζωογόνηση
Τι κάνετε όταν είστε κάπως πεσμένοι και θέλετε να ξαναπάρετε τα πάνω σας; Ας πούμε δεν έχετε όρεξη για δουλεια, κουράζεστε εύκολα, δεν μπορείτε να συγκεντρωθείτε, έχετε χάσει το ενδιαφέρον σας για πράγματα που σας άρεσαν, βαριέστε ακόμα και τους φίλους σας και τέτοια...
0 .
-
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- Βαλκάνιος Κούρος

Re: Ψυχική και σωματική αναζωογόνηση
Περίπατος, gym, δεκάωρος+ ύπνος.
0 .
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Αυτο μου ακουγεται για καραμπινατη καταθλιψη libre και οχι ενα απλο νταουνιασμα.Δε ξερω κατα ποσο μια τετοια ασθενεια περναει με πραγματα τυπου ''περπαταω,δουλευω πολυ,κανω πραγματα που μου αρεσουν κλπ''.
0 .
-
libre
Λαχουρένιος έγραψε:Αυτο μου ακουγεται για καραμπινατη καταθλιψη libre και οχι ενα απλο νταουνιασμα.Δε ξερω κατα ποσο μια τετοια ασθενεια περναει με πραγματα τυπου ''περπαταω,δουλευω πολυ,κανω πραγματα που μου αρεσουν κλπ''.
Άμα είναι όλα μαζεμένα, εκει έχω καταλήξει κι εγώ. Ειναι τα πιο συχνα περιστατικά που συναντάω ως coach στελεχών. Δεν γουστάρω να τους στέλνω σε γιατρους, γιατί στη χώρα που μένω τα παντα αντιμετωπίζονται με χημεια ήτοι τους τρελαινουν στα χαπια. Προσπαθώ να φτιάξω ένα πιο φυσικο προγραμμα.
0 .
-
Χαοτικός
libre έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:Αυτο μου ακουγεται για καραμπινατη καταθλιψη libre και οχι ενα απλο νταουνιασμα.Δε ξερω κατα ποσο μια τετοια ασθενεια περναει με πραγματα τυπου ''περπαταω,δουλευω πολυ,κανω πραγματα που μου αρεσουν κλπ''.
Άμα είναι όλα μαζεμένα, εκει έχω καταλήξει κι εγώ. Ειναι τα πιο συχνα περιστατικά που συναντάω ως coach στελεχών. Δεν γουστάρω να τους στέλνω σε γιατρους, γιατί στη χώρα που μένω τα παντα αντιμετωπίζονται με χημεια ήτοι τους τρελαινουν στα χαπια. Προσπαθώ να φτιάξω ένα πιο φυσικο προγραμμα.
Κάτι τέτοιες μαλακίες μπορεί να καταστρέφουν και οικογένειες. Τι θα πει αντιμετωπίζονται με χημεία. Ορίστηκες
υπεύθυνος να κρίνεις πως αντιμετωπίζεται μία ασθένεια; Είσαι γιατρός ή κάτι; Να είναι δυαλυμένη μια ψυχή και να του λες να μην πάει στο γαιτρό είναι στην καλύτερη εγκληματικό.
0 .
-
libre
Χαοτικός έγραψε:libre έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:Αυτο μου ακουγεται για καραμπινατη καταθλιψη libre και οχι ενα απλο νταουνιασμα.Δε ξερω κατα ποσο μια τετοια ασθενεια περναει με πραγματα τυπου ''περπαταω,δουλευω πολυ,κανω πραγματα που μου αρεσουν κλπ''.
Κάτι τέτοιες μαλακίες μπορεί να καταστρέφουν και οικογένειες. Τι θα πει αντιμετωπίζονται με χημεία. Ορίστηκες
υπεύθυνος να κρίνεις πως αντιμετωπίζεται μία ασθένεια; Είσαι γιατρός ή κάτι; Να είναι δυαλυμένη μια ψυχή και να του λες να μην πάει στο γαιτρό είναι στην καλύτερη εγκληματικό.
Τι λες, φίλε μου. Ο μέσος όρος κατανάλωσης χαπιων είναι καπου 40 κουτιά χαπια ανά γάλλο το χρόνο. Δεν έχω προχειρη τη στατιστική. Παγκόσμιοι πρωταθλητές. Αυτοί παθαίνουν ψυχολογικό ακόμα κι αν σκονταψουν. Δεν ξερεις τι λαος είναι για αυτό τα λες αυτά. Τις πιο πολλες φορες έχουν πρόβλημα επειδη δεν ξερουν να βάζουν σωστά τις προτεραιότητες και μετά τρέχουν και δεν φτάνουν. Εξαντλουνται κι επειδη πληρώνει η δουλεια τρέχουν στους ειδικούς.
Για τις καραμπινάτες περιπτώσεις οκ.
0 .
-
Black Lady
- Rookie poster

libre έγραψε:Τι κάνετε όταν είστε κάπως πεσμένοι και θέλετε να ξαναπάρετε τα πάνω σας; Ας πούμε δεν έχετε όρεξη για δουλεια, κουράζεστε εύκολα, δεν μπορείτε να συγκεντρωθείτε, έχετε χάσει το ενδιαφέρον σας για πράγματα που σας άρεσαν, βαριέστε ακόμα και τους φίλους σας και τέτοια...
Δεν ξερω που ζειτε αλλα ψάξτε για λιακάδα!
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Πιστευω θελει συνδιασμο:α)δραστηριοτητων σαν αυτων που ανεφερε ο Ποντικος
β)χημειας
τα οποια θα βοηθησουν στην
γ)αντιμετωπιση των προβληματων που προκαλεσαν την καταθλιψη.
Ισως αυτοι που την πατανε με τα χαπια ειτε εμπλεξαν με μαλακες γιατρους που τους γραφουν τη λαθος αγωγη ειτε δε καταφεραν να αντιμετωπισουν τα προβλημα τους,με αποτελεσμα να διαιωνιζεται η καταθλιψη τους.
β)χημειας
τα οποια θα βοηθησουν στην
γ)αντιμετωπιση των προβληματων που προκαλεσαν την καταθλιψη.
Ισως αυτοι που την πατανε με τα χαπια ειτε εμπλεξαν με μαλακες γιατρους που τους γραφουν τη λαθος αγωγη ειτε δε καταφεραν να αντιμετωπισουν τα προβλημα τους,με αποτελεσμα να διαιωνιζεται η καταθλιψη τους.
0 .
-
libre
Παίδες, δεν μιλάμε εδώ για ιατρικές περιπτώσεις, αλλα για αναζωογόνηση του οργανισμού. Επειδή έδωσα ένα σωρό συμπτώματα μαζί, το συνολο μας κάνει να σκεφτόμαστε την κατάθλιψη. Ναι αρκετοί έχουν κατάθλιψη που δεν είναι η ειδικότητα μου και τους προωθώ περαιτέρω, αλλά πολλοι αισθάνονται απλά down από διάφορες αιτίες. Και αυτο το down μπορεί να κρατάει καιρό ή και χρόνια χωρις να χρειάζεται απαραίτητα γιατρος πχ
-χαμηλή αυτοεκτίμηση
-εξάντληση απο εργασιομανία
-αδυναμία αυτοσυγκέντρωσης από έλλειψη μεθοδου
-αγχος από πολλές ανειλημενες ευθυνες
-μειωμένες αντιστάσεις από κακή διατροφή, λίγο υπνο, καταχρήσεις
-ελλειψη ενδιαφέροντος από εργασια ρουτινας
κλπ
-χαμηλή αυτοεκτίμηση
-εξάντληση απο εργασιομανία
-αδυναμία αυτοσυγκέντρωσης από έλλειψη μεθοδου
-αγχος από πολλές ανειλημενες ευθυνες
-μειωμένες αντιστάσεις από κακή διατροφή, λίγο υπνο, καταχρήσεις
-ελλειψη ενδιαφέροντος από εργασια ρουτινας
κλπ
0 .
-
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- Βαλκάνιος Κούρος

Black Lady έγραψε:[Δεν ξερω που ζειτε αλλα ψάξτε για λιακάδα!
Το μαχαίρι στην καρδιά.
0 .
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό