Οταν οι πουτανες φιλοσοφουν

Ψυχική και σωματική υγεία, ομορφιά, ερωτική ζωή.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Οταν οι πουτανες φιλοσοφουν

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 05 Σεπ 2017, 08:47

Εχω δει καμποσες στο φβ που ανεβαζουν πιπες του στυλ

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Ολα αυτα τα quotes εχουν το κοινο οτι παρουσιαζουν την αλλη σαν σουπερ παθιαρα, συναισθηματικη, δυναμικη κλπ και οτι οποιος δεν τις αντεχει δεν ειναι αρκετα αντρας.

Απο μια αποψη εχουν βαση αυτα απο red pill σκοπια. Τετοιες πουτανιτσες κανουν πολλα shit test και οντως πρεπει να εισαι αρκετα αλφα για να τα περασεις, χωρις να σημαινει οτι αξιζουν παραπανω απο ενα πουτσο.

Το καλο ειναι οτι αυτα τα quote ειναι σαν να γραφουν ''Ειμαι πουτανα'' οποτε αποφευγεις ευκολα το σκοπελο. Τα σιγανα ποταμακια ειναι επικινδυνα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Re: Οταν οι πουτανες φιλοσοφουν

Δημοσίευσηαπό Adminović » 05 Σεπ 2017, 09:59

Κλασσική αντίδραση γυναικών, αλλά ίσως και αντρών, όταν μένουν μόνοι. Είμαστε οι τέλειοι και οι άλλοι λίγοι που δεν το αντιλαμβάνονται. :LoL:
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Οταν οι πουτανες φιλοσοφουν

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 05 Σεπ 2017, 10:04

Αν και ισχυει και για τα δυο φυλα, μου την σπαει που οι γυναικες το εκφραζουν πολυ ποιητικα ενω αν το δεις πρακτικα απλα σου λενε ''ειμαι καριολα αλλα θα με ανεχτεις γιατι ετσι''

Δεν εχω δει αντρα να ποσταρει τετοια ποιηματακια του τυπου ''αν δεν μπορεις να ανεχτεις το τρυπιο σωβρακο μου δεν εισαι γυναικα''.

BTW, μονες μονες οι συγκεκριμενες δεν νομιζω πως ειναι, ενα πουτσο τουλαχιστον τον τρωνε, ισως δεν μπορουν να τους κρατησουν για σχεση.
0 .

Επιστροφή σε “Υγεία - Ερωτική ζωή”