Ρήξη μηνίσκου -αρθροσκόπηση
-
Στύγιος
Ρήξη μηνίσκου -αρθροσκόπηση
Έχει κάνει κανείς;Ρωτάω γιατί μ' ενδιαφέρει περισσότερο ο χρόνος αποκατάστασης . Από βδομάδα μάλλον θα την κάνω 

0 .
-
Διάδοχος
- Danchō

Re: Ρήξη μηνίσκου -αρθροσκόπηση
Τι την θες την μπάλα στα γεράματα;
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»
-
Στύγιος
Ποια μπάλα μωρέ; 1 χρόνο έχω να παίξω μπάσκετ. 3 χρόνια το έχω το κουσούρι κι όσο ανεβοκατεβαίνω σκάλες ( 2ος ,1ος όροφος,ισόγειο και υπόγειο!) στο σχολείο επιδεινώνεται το γ@μημένο, στο τέλος με βλέπω... Σόϊμπλε
0 .
-
Διάδοχος
- Danchō

Ασανσέρ γιατί δεν έχει; Το κάψατε για να ζεσταθείτε;
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»
-
Στύγιος
Δεν έχει, υπάρχει το κουβούκλιο χωρίς ασανσέρ ,διακινείται η φήμη εδώ και πολλά χρόνια ότι ο μπούστης ο εργολάβος το έχασε στη διαδρομή...
Τέλος πάντων ,εγώ θα λείψω 3 βδομάδες με 1 μήνα ,ελπίζω να μη μού το ξεμουνιάσουν το έρμο το σχολείο
Τέλος πάντων ,εγώ θα λείψω 3 βδομάδες με 1 μήνα ,ελπίζω να μη μού το ξεμουνιάσουν το έρμο το σχολείο

0 .
-
souladanoudi
- Rookie poster

Στύγιος έγραψε:Έχει κάνει κανείς;Ρωτάω γιατί μ' ενδιαφέρει περισσότερο ο χρόνος αποκατάστασης . Από βδομάδα μάλλον θα την κάνω
Αυτο που βοηθαει ωστε να γινει πολυ πιο γργηγορη αποκατασταση ειναι η αλοη με την χονδροιτινη και την γλυκοζαμινη μπορω να σου στειλω πληροφοριες αν σε ενδιαφερει , μιας κι εχω ατομα τα οποια θεραπευτικαν μια κι καλη
0 .
-
Στύγιος
souladanoudi έγραψε:Στύγιος έγραψε:Έχει κάνει κανείς;Ρωτάω γιατί μ' ενδιαφέρει περισσότερο ο χρόνος αποκατάστασης . Από βδομάδα μάλλον θα την κάνω
Αυτο που βοηθαει ωστε να γινει πολυ πιο γργηγορη αποκατασταση ειναι η αλοη με την χονδροιτινη και την γλυκοζαμινη μπορω να σου στειλω πληροφοριες αν σε ενδιαφερει , μιας κι εχω ατομα τα οποια θεραπευτικαν μια κι καλη
Διά πάσαν νόσον που λένε και πάσαν μαλακίαν
0 .
-
Στύγιος
Λοιπόν την έκανα την αρθροσκόπηση εδώ και 1 μήνα , έφυγα την ίδια μέρα το βράδυ με πατερίτσες , την άλλη μέρα έγινε τούμπανο το γόνατο , πόνος φυσιολογικός , σε μια βδομάδα ξεπρήστηκα , ακολούθησα ασκήσεις φυσιοθεραπείας κλπ. Το επιμύθιον είναι κακώς άργησα 3 χρόνια ο μαλάκας να την κάνω , τώρα αισθάνομαι μια χαρά 

0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Στύγιος έγραψε:Δεν έχει, υπάρχει το κουβούκλιο χωρίς ασανσέρ ,διακινείται η φήμη εδώ και πολλά χρόνια ότι ο μπούστης ο εργολάβος το έχασε στη διαδρομή...![]()
![]()
1 μηνα αναρρωτικη μετ'αποδοχων ο ΔΥ, ελπιζω να τα διαβαζει αυτα το τημ του Τζημερου και να κανει τις αντιστοιχες ενεργειες

0 .
-
Στύγιος
Λαχουρένιος έγραψε:Στύγιος έγραψε:Δεν έχει, υπάρχει το κουβούκλιο χωρίς ασανσέρ ,διακινείται η φήμη εδώ και πολλά χρόνια ότι ο μπούστης ο εργολάβος το έχασε στη διαδρομή...![]()
![]()
1 μηνα αναρρωτικη μετ'αποδοχων ο ΔΥ, ελπιζω να τα διαβαζει αυτα το τημ του Τζημερου και να κανει τις αντιστοιχες ενεργειες![]()
Παπάρια αποδοχές πήρα , κοντά χιλιάρικο το χειρουργείο απ' την τσέπη μου σε ιδιωτικό
διότι είχε πειραχθεί ο χόνδρος και στο δημόσιο με βάλανε στην αναμονή μετά από... 4-6 μήνες 
0 .