Δυο το μεσημερι με 6 το απογευμα και ειδικα 15-17.00 ειναι οι χειροτερες μου ωρες.
Αν δουλευω μου βγαινει ολη η κουραση και συνηθως με πιανει πονοκεφαλος.
Αν καθομαι,με πιανει υπνηλια (ανεξαρτητα απο το ποσο εχω ξεκουραστει,ή ακομα και αν εχω πιει καφε) και συχνα αγχος ή μου πεφτει η διαθεση.
Το αγαπημενο μου διαστημα της μερας (και το πιο παραγωγικο) ειναι 08-14.00.
Δεν ξερω αν οφειλονται σε καποιο οργανικο ή ψυχολογικο προβλημα,ή απλως μου αρεσει το πρωι πιο πολυ απ'ολα.
Οι χειροτερες ωρες της ημερας
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

-
Freisinniger
- Maître des anions

Re: Οι χειροτερες ωρες της ημερας
Λαχουρένιος έγραψε:Δυο το μεσημερι με 6 το απογευμα και ειδικα 15-17.00 ειναι οι χειροτερες μου ωρες.
Αν δουλευω μου βγαινει ολη η κουραση και συνηθως με πιανει πονοκεφαλος.
Αν καθομαι,με πιανει υπνηλια (ανεξαρτητα απο το ποσο εχω ξεκουραστει,ή ακομα και αν εχω πιει καφε) και συχνα αγχος ή μου πεφτει η διαθεση.
Το αγαπημενο μου διαστημα της μερας (και το πιο παραγωγικο) ειναι 08-14.00.
Δεν ξερω αν οφειλονται σε καποιο οργανικο ή ψυχολογικο προβλημα,ή απλως μου αρεσει το πρωι πιο πολυ απ'ολα.
Γενικά Ελλάδα ήμουν ξενύχτης και τα πρωινά δεν τα μπορούσα καθόλου ιδίως όταν πήγαινα δουλειά. Αλλά αυτή η ζέστη της Ελλάδας σε κόβει και δεν μπορείς να εργάζεσαι κανονικά σε κλίματα λίγο πιο ψυχρά μπορείς ακόμη και να διαβάσεις χωρίς να αποκοιμηθείς και να εργαστείς πιο άνετα. Γενικά έτσι όπως το περιγράφεις κάνεις δουλειά γραφείου. Λογικό τότε σε βρίσκω, θα με έπιανε ο ύπνος αμέσως, φαντάζομαι θα είσαι δίπλα σε παράθυρο που το βαράει ο ήλιος, ακόμη χειρότερα.
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an.

-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Κοιταξε γενικα δεν εχω θεμα με τη ζεστη,περα απο το καλοκαρι εννοειται και μερικες φορες την ανοιξη που ο καιρος ειναι τρελος και δεν ξερεις τι να φορεσεις.
Εγω το χω αυτο ολο το χρονο (καλοκαιρι ισως οντως λιγο περισσοτερο),ακομα και σε χαλαρες μερες (που δεν εργαζομαι) με σκια,δροσια κλπ.
Εγω το χω αυτο ολο το χρονο (καλοκαιρι ισως οντως λιγο περισσοτερο),ακομα και σε χαλαρες μερες (που δεν εργαζομαι) με σκια,δροσια κλπ.
0 .
-
tensor
- Rookie poster

Λαχουρένιος έγραψε:Δεν ξερω αν οφειλονται σε καποιο οργανικο ή ψυχολογικο προβλημα,ή απλως μου αρεσει το πρωι πιο πολυ απ'ολα.
Τότε είσαι αυτό που λέμε «πρωινός τύπος».
Εγώ γενικά θέλω να κοιμάμαι νωρίς και να ξυπνάω νωρίς, νιώθω πιο όμορφα έτσι. Δεν έχω πάντως άσχημες ώρες μέσα στην ημέρα, όπως αυτές που περιγράφεις.
0 .
-
Διάδοχος
- Danchō

Δεν έχω χειρότερεες ώρες, αλλά χειρότερες στιγμές. Όταν έρχεται κάποιος πάνω απο το κεφάλι μου και θέλει κουτσομπολιό, όταν αρχίζουν να μου διηγούνται για χειμερινά λάστιχα που άλλαξαν, όταν μου δείχνουν φωτογραφίες στα σμαρτφόουν τους απο τα παιδιά τους, θάβουν άλλους με τους οποίους υποτίθεται ότι είναι κολλητοί κοκ.
Πραγματικά, νόμιζα ότι εδώ θα υπήρχε μια σοβαρότητα στο χώρο εργασίας, δυστυχώς, και στις 3 εταιρίες που πέρασα, τέτοιο κουτσομπολιό δεν ρίχνουν ούτε οι πιο τελειωμένοι ΕΛ ΔΥ.
Αν δεν θέλεις να τους ακούσεις, τους αγνοείς κλπ, θυμώνουν κιόλας...
Πονάνε τα μυαλά μου.
Πραγματικά, νόμιζα ότι εδώ θα υπήρχε μια σοβαρότητα στο χώρο εργασίας, δυστυχώς, και στις 3 εταιρίες που πέρασα, τέτοιο κουτσομπολιό δεν ρίχνουν ούτε οι πιο τελειωμένοι ΕΛ ΔΥ.
Πονάνε τα μυαλά μου.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Διάδοχος Θεότροπος έγραψε:Δεν έχω χειρότερεες ώρες, αλλά χειρότερες στιγμές. Όταν έρχεται κάποιος πάνω απο το κεφάλι μου και θέλει κουτσομπολιό, όταν αρχίζουν να μου διηγούνται για χειμερινά λάστιχα που άλλαξαν, όταν μου δείχνουν φωτογραφίες στα σμαρτφόουν τους απο τα παιδιά τους, θάβουν άλλους με τους οποίους υποτίθεται ότι είναι κολλητοί κοκ.
Πονάνε τα μυαλά μου.
Και γω τα αντιμετωπιζω αυτα.Νομιζα ηταν ΕΛ φαινομενο.
Η υποχρεωτικη κοινωνικοποιηση ειναι βασανο.Υπαρχουν πολυ συγκεκριμενα ατομα που εχουν κατι ενδιαφερον να συζητησεις ή ειναι πολυ χαβαλεδες.
Οι υπολοιποι ειναι ετσι οπως ειπες ηλιθιο κουτσομπολιο (υπαρχει και κουτσομπολιο που βγαζει γελιο-δεν το αρνουμαι) και εξιστορηση των βαρετων ζωων τους.
Αν δεν πολυγουσταρεις εισαι μουντρουχος,σαικο,ντροπαλος κλπ.
0 .
-
Freisinniger
- Maître des anions

Εγώ σταμάτησα να ασχολούμαι εδώ και χρόνια, αλλά οι καταστάσεις που πέρασα στην Ελλάδα με το κουτσομπολιό είναι απερίγραπτες, μέχρι και ψυχοπαθείς για δέσιμο.
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an