Εβλεπα τη φωτο μιας που πηγαινει με ενα γνωστο μου,και εχει γραψει μια λεζαντα του στυλ ''Σε σενα βρηκα την αγαπη'' ή κατι παρομοιο.
Ενιωσα ασχημα γιατι ξερω οτι αυτος μας την παρουσιαζει απλως ως μια γκομενα που πηδαει,ενω εκεινη πιθανον να νομιζει οτι τα χουν κιολας,και γενικα τετοιες περιπτωσεις ξερω απειρες.
Το βλεπετε και σεις ετσι ή παραειμαι ευαισθητος?
Οταν ο καθενας βλεπει αλλιως μια σχεση/γνωριμια/πηδημα κλπ
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

-
Adminović
- Sloboda Narodu

Re: Οταν ο καθενας βλεπει αλλιως μια σχεση/γνωριμια/πηδημα κ
Αυτα νομίζω ότι πρέπει να τα ξεκαθαρίζεις νωρίς, ώστε να ξέρει ο καθένας πού το πάει ο άλλος.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.

-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Αμα το ξεκαθαρισει ομως ο αλλος,δε θα πηδηξει
0 .
-
Adminović
- Sloboda Narodu

Ε, ναι, αλλά αν την αφήνει να πιστεύει ότι το βλέπει σοβαρά, τότε την κοροϊδεύει και δεν νομίζω ότι θα άρεσε στον ίδιο να τον κοροϊδεύουν.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Δεν νομιζω να θυσιασει κανεις το πηδημα του για να ναι ειλικρινης.
0 .
-
Μάντης
- Basic poster

Λαχουρένιος έγραψε:Δεν νομιζω να θυσιασει κανεις το πηδημα του για να ναι ειλικρινης.
Όλα είναι θέμα ανταγωνιστικότητας , όταν κάποιος δεν βλέπετε μπορεί να πεί ψέματα ότι είναι επιστήμονας π.χ για να ανεβάσει το κασέ του αν είναι και πολύ χάλιας θα αγοράσει και κανένα ακριβό σπόρ αυτοκίνητο και αν είναι γαμησετα θα υπόσχεται γάμους και μεταξωτές κορδέλες για να πηδήξει.
Όταν όμως αξίζει σαν άντρας πηδάει συνέχεια χωρίς να λέει πολλά -πολλά και δεν χρειάζεται να κάνει τίποτα από όλα τα πιο πάνω.
0 .
Απαγορεύεται η μερική,ή η ολική αναδημοσίευση ,δημοσίευσης μου πέραν του Ελεύθερου Ελληνικού Φόρουμ χωρίς την συγκατάθεση μου με γραπτό μήνυμα.
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Δυσκολα θα κατσει μια ελληνιδα με στρειτ πεσιμο
0 .
-
Μάντης
- Basic poster

Λαχουρένιος έγραψε:Δυσκολα θα κατσει μια ελληνιδα με στρειτ πεσιμο
Θα σου γράψω την προσωπική μου άποψη.
Αυτήν συστήνω σε όλους δεν χρειάζεται ψέμα ούτε σχέδιο ο καθένας πρέπει να είναι ο εαυτός του.
Αν είσαι ο εαυτός σου θα φάς τις λιγότερες χυλοπίτες .
Αν όμως προσπαθείς να παρουσιάζεσαι σαν κάποιος άλλος, το πιο πιθανό είναι να τρώς χυλοπίτες από αυτές που θα σε καταλαβαίνουν ,αλλά και από αυτές που αν παρουσιαζόσουν όπως ήσουν, μπορεί να έκανες και παιχνίδι.
Ούτως ή άλλως το δείγμα είναι μεγάλο και ατελείωτο δεν σου κάτσε η μια θα σου κάτσει ή άλλη.
Ο αυτοσκοπός του άντρα μέσα από τις επαφές αυτές είναι και να δεί πόσο μετράει σαν άντρας τι επιτυχίες έχει αλλά και τι πρέπει να αλλάξει στην συμπεριφορά του.
Όχι να δει πόσο θα μετρούσε αν ήταν κάποιος άλλος λέγοντας ψέματα.
Αν παρουσιάζεται σαν κάποιος άλλος , τότε πότε δεν θα δεί βελτίωση στις σχέσεις του με το αντίθετο φύλο.
0 .
Απαγορεύεται η μερική,ή η ολική αναδημοσίευση ,δημοσίευσης μου πέραν του Ελεύθερου Ελληνικού Φόρουμ χωρίς την συγκατάθεση μου με γραπτό μήνυμα.
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Συμφωνω μαζι σου απο αποψη αρχης,αλλα στην πραξη το φλερτ ειναι η τεχνη της παραπλανησης.
Οι γυναικες δεν καταλαβαινουν ή δεν τις νοιαζει αμα λες ψεμματα.
Οι γυναικες δεν καταλαβαινουν ή δεν τις νοιαζει αμα λες ψεμματα.
0 .
-
tensor
- Rookie poster

Λαχουρένιος έγραψε:Ενιωσα ασχημα γιατι ξερω οτι αυτος μας την παρουσιαζει απλως ως μια γκομενα που πηδαει,ενω εκεινη πιθανον να νομιζει οτι τα χουν κιολας,και γενικα τετοιες περιπτωσεις ξερω απειρες.
Το βλεπετε και σεις ετσι ή παραειμαι ευαισθητος?
Τι εννοείς; Αν καταλαβαίνουμε ότι αυτό σε ενοχλεί ή αν γνωρίζουμε παρόμοιες περιπτώσεις;
0 .