"Μας τα 'πρηξες"

Ψυχική και σωματική υγεία, ομορφιά, ερωτική ζωή.
Στύγιος

"Μας τα 'πρηξες"

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 30 Ιαν 2015, 18:15

Πριν από δύο χρόνια ( 46 πλέον) απέκτησα μια ωραία πρωία κύστη Baker πίσω από το γόνατο ( συνεπεία και παλιών μαλακιών στο μπάσκετ) .. την άφησα να διογκώνεται ο μάλαξ ( έλεγα θα περάσει με ξεκούραση) ώσπου πέρυσι αναγκάστηκα να κάνω παρακέντηση και μερική αρθροσκόπηση . Τώρα πάει καλύτερα προς το παρόν.
Πριν 1 βδομάδα πρήστηκε κι ο δεξιός αγκώνας - κύστη ωλεκράνου μου είπε ο ορθοπεδικός- έκτοτε τη βγάζω με κάτι αντιβιώσεις και πάγο :nono:

Τελικά χτυπάει οπουδήποτε αλλού εκτός απ'αυτό που νομίζαμε. Αν σας πει κάποιος "μου έπρηξες τ'@@", να ξέρετε ότι μάλλον δεν ισχύει ...
0 .

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Re: "Μας τα 'πρηξες"

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 31 Ιαν 2015, 23:26

Τί να πώ, περαστικά να είναι...
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 01 Φεβ 2015, 00:34

Στύγιος έγραψε:Πριν από δύο χρόνια ( 46 πλέον) απέκτησα μια ωραία πρωία κύστη Baker πίσω από το γόνατο ( συνεπεία και παλιών μαλακιών στο μπάσκετ) .. την άφησα να διογκώνεται ο μάλαξ ( έλεγα θα περάσει με ξεκούραση) ώσπου πέρυσι αναγκάστηκα να κάνω παρακέντηση και μερική αρθροσκόπηση . Τώρα πάει καλύτερα προς το παρόν.
Πριν 1 βδομάδα πρήστηκε κι ο δεξιός αγκώνας - κύστη ωλεκράνου μου είπε ο ορθοπεδικός- έκτοτε τη βγάζω με κάτι αντιβιώσεις και πάγο :nono:

Τελικά χτυπάει οπουδήποτε αλλού εκτός απ'αυτό που νομίζαμε. Αν σας πει κάποιος "μου έπρηξες τ'@@", να ξέρετε ότι μάλλον δεν ισχύει ...

Περαστικά να ναι!

Απο τον τίτλο όμως του νήματος νόμισα ότι έπαθες καμιά βουβωνοκήλη, κιρσοκήλη ή κάτι τέτοιο :D
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
Diego
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Diego » 03 Φεβ 2015, 12:09

Περαστικά και καλή ξεκούραση.
0 .
Αποχώρηση από το peg, δραχμή συνδεδεμένη με το χρυσό, άγριες ιδιωτικοποιήσεις,μικρό δημόσιο και εταιρική φορολογία κάτω του 14% με υψηλό κατώτατο.Οχι στον ευρωκομμουνισμό,στους ΔΕΚΟτζήδες των 3500 ευρω και τα υπερτιμολογημένα δημόσια έργα σε ευρώ.

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 04 Φεβ 2015, 19:03

Ευχαριστώ παιδιά, οκ ο αγκώνας επανήλθε σε ικανοποιητικό βαθμό . Γραπτά διορθώνω άνετα και "πήζω" κόσμο , βρε μπας και μου κάνανε βουντού οι μαθητές; :sgrat: :LoL:
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 05 Φεβ 2015, 01:31

Στύγιος έγραψε:Ευχαριστώ παιδιά, οκ ο αγκώνας επανήλθε σε ικανοποιητικό βαθμό . Γραπτά διορθώνω άνετα και "πήζω" κόσμο , βρε μπας και μου κάνανε βουντού οι μαθητές; :sgrat: :LoL:

Κάτω απο τη βάση όλους για να στρώσουν χαρακτήρα.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
Diego
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Diego » 06 Φεβ 2015, 11:03

Στύγιος έγραψε:Ευχαριστώ παιδιά, οκ ο αγκώνας επανήλθε σε ικανοποιητικό βαθμό . Γραπτά διορθώνω άνετα και "πήζω" κόσμο , βρε μπας και μου κάνανε βουντού οι μαθητές; :sgrat: :LoL:

Οφείλετε να είστε επιεικής και να θυμάστε πως κάποτε ήσασταν και εσείς νέος. :)
0 .
Αποχώρηση από το peg, δραχμή συνδεδεμένη με το χρυσό, άγριες ιδιωτικοποιήσεις,μικρό δημόσιο και εταιρική φορολογία κάτω του 14% με υψηλό κατώτατο.Οχι στον ευρωκομμουνισμό,στους ΔΕΚΟτζήδες των 3500 ευρω και τα υπερτιμολογημένα δημόσια έργα σε ευρώ.

Dante
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Dante » 17 Φεβ 2015, 18:33

Περαστικά! :)
0 .
"Πατριωτισμός είναι να αγαπάς την χώρα σου. Εθνικισμός είναι να μισείς τις χώρες των άλλων."

Σαρλ ντε Γκωλ

Επιστροφή σε “Υγεία - Ερωτική ζωή”