Personal Grooming

Ψυχική και σωματική υγεία, ομορφιά, ερωτική ζωή.
Άβαταρ μέλους
Diego
Crazy poster
Crazy poster

Personal Grooming

Δημοσίευσηαπό Diego » 03 Μάιος 2015, 23:46

Ακούω κύριοι, ασχολείστε με το θέμα καθόλου; Μην αρχίσετε για αρώματα κοκ, το θέμα είναι grooming, καθαριότητα και περιποίηση.

Εγώ κρέμες κοκ δεν βάζω ΑΛΛΑ
Ι)αυστηρά και μόνο σαπoύνι ελαιόλαδου
ΙΙ)Αφρόλουτρο le petit marseillais (και σπαναιότερα body shop), για σεβασμό τόσο στη φύση και όσο στο δέρμα.
0 .
Αποχώρηση από το peg, δραχμή συνδεδεμένη με το χρυσό, άγριες ιδιωτικοποιήσεις,μικρό δημόσιο και εταιρική φορολογία κάτω του 14% με υψηλό κατώτατο.Οχι στον ευρωκομμουνισμό,στους ΔΕΚΟτζήδες των 3500 ευρω και τα υπερτιμολογημένα δημόσια έργα σε ευρώ.

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Re: Personal Grooming

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 04 Μάιος 2015, 12:44

Εγώ έχω πάρει μηχανή και κουρεύομαι μόνος μου. Το πρόβλημα είναι οτι τα παίρνω όλα τα μαλλιά με τη χαμηλότερη κλίμακα, με αποτέλεσμα (σε συνδυασμό με το φλάι που φοράω το χειμώνα και τα μαύρα ρούχα που φοράω όλο το χρόνο) να με περνάνε για χρυσαυγίτη.
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Βαλκάνιος Κούρος
Βαλκάνιος Κούρος

Δημοσίευσηαπό ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 04 Μάιος 2015, 13:59

Diego έγραψε:Ακούω κύριοι, ασχολείστε με το θέμα καθόλου; Μην αρχίσετε για αρώματα κοκ, το θέμα είναι grooming, καθαριότητα και περιποίηση.

ΙΙ)Αφρόλουτρο le petit marseillais (και σπαναιότερα body shop), για σεβασμό τόσο στη φύση και όσο στο δέρμα.

Τα παντελόνια που φοράς να δούμε πότε θα τα σεβαστείς. :nono:
0 .
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Άβαταρ μέλους
Alkiviades
☭ Ле́нин ☭
☭ Ле́нин ☭

Δημοσίευσηαπό Alkiviades » 04 Μάιος 2015, 14:05

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:
Diego έγραψε:Ακούω κύριοι, ασχολείστε με το θέμα καθόλου; Μην αρχίσετε για αρώματα κοκ, το θέμα είναι grooming, καθαριότητα και περιποίηση.

Άκουσα ότι ο Πόντικας τα παίρνει κόντρα... ΟΛΑ τα τριχωτά σημεία του σώματος του. Οπου δεν φθάνει να τα κουρέψει, κάνει λέει χωρίστρα
0 .

Άβαταρ μέλους
Diego
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Diego » 04 Μάιος 2015, 14:10

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:

Είσαι οπισθοδρομικός βλακάνιος πρωτόγονος (και έχεις και πμ). Ο σωστός άνδρας φροντίζει το σώμα του για να μείνει όσο περισσότερα χρόνια μπορεί σε φόρμα.
0 .
Αποχώρηση από το peg, δραχμή συνδεδεμένη με το χρυσό, άγριες ιδιωτικοποιήσεις,μικρό δημόσιο και εταιρική φορολογία κάτω του 14% με υψηλό κατώτατο.Οχι στον ευρωκομμουνισμό,στους ΔΕΚΟτζήδες των 3500 ευρω και τα υπερτιμολογημένα δημόσια έργα σε ευρώ.

Άβαταρ μέλους
tensor
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό tensor » 04 Μάιος 2015, 16:08

Diego έγραψε:Εγώ κρέμες κοκ δεν βάζω ΑΛΛΑ

Εγώ είχα πάθει μεγάλη ζημιά με το ξύρισμα παλιότερα. Επιδερμίδα ευαίσθητη και λεπτή που δύσκολα ανεχόταν ξυράφι. Οι δε βλάβες μόνιμες πλέον. Από κάποιο σημείο και μετά άρχισα να κάνω αυτό που κάνει και ο Kauldron, για όλο το κεφάλι όμως. Δηλαδή γενικό κούρεμα, με το κατάλληλο εξάρτημα ανάλογα με το αν πρόκειται για γένια ή μαλλιά, ώστε να αποφεύγω το κλασικό ξύρισμα. Το μειονέκτημα είναι ότι έτσι φαίνομαι συνεχώς από λίγο ως αρκετά αξύριστος, αλλά η εικόνα είναι συνεπής και σταθερή.

Επίσης άρχισα να χρησιμοποιώ κάποια "βαριά" προϊόντα για μετά το ξύρισμα-κούρεμα ώστε να ανακουφίζεται η επιδερμίδα. Αυτό το συνδυάζω με λούσιμο με σαμπουάν που έχει ως βάση τη βρώμη και το αποτέλεσμα είναι πολύ ικανοποιητικό για το πρόσωπο και τα χέρια, κάτι που ήρθε ως ευχάριστη έκπληξη/μπόνους. Σε συνδυασμό με την αλλαγή στο ξύρισμα, περιόρισε κατά πολύ τις βλάβες για τις οποίες μίλησα, ενώ ο δερματολόγος μού είχε πει ότι η μόνη λύση θα ήταν το λέιζερ, κάτι που όμως δεν μπορεί να εφαρμοστεί σε άντρα γιατί θα κατέστρεφε το τρίχωμα του προσώπου.

Diego έγραψε:ΙΙ)Αφρόλουτρο le petit marseillais (και σπαναιότερα body shop), για σεβασμό τόσο στη φύση και όσο στο δέρμα.

Κι εγώ αυτό προτιμώ. Αραιά και πού μπορεί να πάρω και κάποιο άλλο, έτσι, για την αλλαγή, αν και το Petit Marseillais προσφέρει ήδη αρκετή ποικιλία.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 04 Μάιος 2015, 16:59

Κρατηστε σημειωσεις κοριτσια

1)Αφρολουτρο και σαμπουαν σε σωμα και μαλλια αντιστοιχα.Αν δεν εχω αφρο,βαζω σαμπουαν και στο σωμα
2)Μετα το μπανιο αποσμητικο
3)Κονταινω το μουσι με μηχανη,και αν χρειαστει να ξυριστω τελειως,δε βαζω αφτερ σειβ μετα.
4)Κολωνιες,αφτερ σειβ,ενυδατικες και τα τοιαυτα δεν υπαρχουν στο μπανιο μου.

Αυτα για οσους θελουν να ειναι αντρες.
0 .

Άβαταρ μέλους
Diego
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Diego » 04 Μάιος 2015, 17:02

Λαχουρένιος έγραψε:
1)Αφρολουτρο και σαμπουαν σε σωμα και μαλλια αντιστοιχα.Αν δεν εχω αφρο,βαζω σαμπουαν και στο σωμα

Τι αφρόλουτρο; Έχουμε προτίμηση;
tensor έγραψε: εγώ είχα πάθει μεγάλη ζημιά με το ξύρισμα παλιότερα. Επιδερμίδα ευαίσθητη και λεπτή που δύσκολα ανεχόταν ξυράφι.

Εχεις δοκιμάσει καμιά καλή κρέμα; Εγώ όποτε ξυριζομαι επίσης με σαπούνι ελαιόλαδου, γιατί βγάζει πυκνό λιπαρό αφρό και μετά απλώνει ωραίο στρώμα στην επιδερμίδα, είναι πολύ ανακουφιστικό για ερεθισμένα σκαμένα χέρια και πρόσωπο.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 04 Μάιος 2015, 17:04

Μπα,ο,τι μου καβλωσει στο σ/μ
0 .

Άβαταρ μέλους
tensor
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό tensor » 04 Μάιος 2015, 17:07

Diego έγραψε:Εχεις δοκιμάσει καμιά καλή κρέμα;

Ναι, είναι τα "βαριά" προϊόντα που ανέφερα πριν. Ξυράφι όμως δεν ξαναβάζω, εκτός κι αν με αναγκάσει κάτι να το κάνω.
0 .

Επιστροφή σε “Υγεία - Ερωτική ζωή”