Ταχυκαρδια

Ψυχική και σωματική υγεία, ομορφιά, ερωτική ζωή.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Ταχυκαρδια

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 16 Ιαν 2018, 21:45

Ρεκ_ _μας έγραψε:ρώτησα καρδιολόγο που του πάω πίτσες για την περίπτωση σου και μου είπε να κάνεις αρχικά τα παρακάτω.
σε ηρεμία μέτρησε τους σφυγμούς σου στην αριστερή καρωτίδα επί ένα λεπτό. δύο φορές με διάστημα αναμεταξύ των μετρήσεων τα τρία λεπτά και σημείωσε τον αριθμό τους ανά λεπτό ή την τυχόν διαφορά. και παρατήρησε πόσες φορές δεν μπόρεσες να προβλέψεις τον επόμενο χτύπο. δλδ αν κατά την μέτρηση υπήρξε διάστημα μικρότερο ή μεγαλύτερο από το ρυθμό που παρατήρησες να υπερισχύει.

μετά, αν έχεις σκάλες κοντά, κατέβα ήρεμα στο ισόγειο μέτρησε για 15 δεύτερα το σφυγμό πολλαπλασίασε επί τέσσερα και σημειωσε το.
ανέβα αμέσως με γρήγορο ρυθμό τρεις ορόφους μέτρησε αμέσως τους σφυγμούς για δεκαπέντε δεύτερα και σημείωσε το.
μετά ανά διαστήματα τριάντα δευτερολέπτων κάνε μέτρηση για δεκαπέντε και σημείωση για τα επόμενα πέντε λεπτά.
και μετά γράψε τα αποτελέσματα εδώ. επίσης να αναφέρεις τυχόν δύσπνοια ή βήχα για να ξέρω τι θα πω στον άνθρωπο απόψε που θα του πάω πίτσες. :D

υγ. είπε να σου πω ότι το ανέβασμα στη σκάλα είναι περιττό αν έχεις γκόμενα πρόχειρη. ξεκίνα να της σφυρίξεις ένα γρήγορο αλλά να ακολουθήσεις την ίδια διαδικασία στις μετρήσεις. :giggle02: :fico:

Θα προτιμησω την μεθοδο με την γκομενα, το αλλο ειναι πολυ περιπλοκο :D
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 17 Ιαν 2018, 07:35

Περδικι ο Λαχουρενιος

Πιεση 113 77

Παλμοι 64

Απο σημερα αντικαθιστω τον καφε με τσαι
Για να δουμε
0 .

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 17 Ιαν 2018, 10:02

Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν έχεις θέμα με την καρδιά
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an. :s_cool

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 17 Ιαν 2018, 11:45

Λαχουρένιος έγραψε:
Ρεκ_ _μας έγραψε:ρώτησα καρδιολόγο που του πάω πίτσες για την περίπτωση σου και μου είπε να κάνεις αρχικά τα παρακάτω.
σε ηρεμία μέτρησε τους σφυγμούς σου στην αριστερή καρωτίδα επί ένα λεπτό. δύο φορές με διάστημα αναμεταξύ των μετρήσεων τα τρία λεπτά και σημείωσε τον αριθμό τους ανά λεπτό ή την τυχόν διαφορά. και παρατήρησε πόσες φορές δεν μπόρεσες να προβλέψεις τον επόμενο χτύπο. δλδ αν κατά την μέτρηση υπήρξε διάστημα μικρότερο ή μεγαλύτερο από το ρυθμό που παρατήρησες να υπερισχύει.

μετά, αν έχεις σκάλες κοντά, κατέβα ήρεμα στο ισόγειο μέτρησε για 15 δεύτερα το σφυγμό πολλαπλασίασε επί τέσσερα και σημειωσε το.
ανέβα αμέσως με γρήγορο ρυθμό τρεις ορόφους μέτρησε αμέσως τους σφυγμούς για δεκαπέντε δεύτερα και σημείωσε το.
μετά ανά διαστήματα τριάντα δευτερολέπτων κάνε μέτρηση για δεκαπέντε και σημείωση για τα επόμενα πέντε λεπτά.
και μετά γράψε τα αποτελέσματα εδώ. επίσης να αναφέρεις τυχόν δύσπνοια ή βήχα για να ξέρω τι θα πω στον άνθρωπο απόψε που θα του πάω πίτσες. :D

υγ. είπε να σου πω ότι το ανέβασμα στη σκάλα είναι περιττό αν έχεις γκόμενα πρόχειρη. ξεκίνα να της σφυρίξεις ένα γρήγορο αλλά να ακολουθήσεις την ίδια διαδικασία στις μετρήσεις. :giggle02: :fico:

Θα προτιμησω την μεθοδο με την γκομενα, το αλλο ειναι πολυ περιπλοκο :D

ρε ελαφρύ τεστ κοπώσεως είναι. βασικά δεν κάνεις ούτε το πρώτο τρίλεπτο του τεστ κοπώσεως σε κλίση 10%.
το βασικό σε αυτό είναι να δεις σε πόση ώρα επανέρχεται η καρδιά στην αρχική λειτουργία.
αν κάνει κανα τέταρτο να πιάσει τους αρχικούς σφυγμούς σφαίρα στον καρδιολόγο για πλήρη καρδιολογικό έλεγχο, δλδ καρδιογράφημα, τρίπλεξ και πλήρες τεστ κοπώσεως συν έλεγχο τ3 τ4 και tsh όπως σου είπαν όλοι παραπάνω.

υγ. και το βασικότερο όλων. αν ανεβαίνεις έναν όροφο τρέχοντας χωρίς σύμπτωμα πήδα τη γκόμενα όσο θέλεις.
η καρδιά στο πήδημα παράγει ακριβώς το ίδιο καρδιακό έργο με το ανέβασμα ενός ορόφου. :D :fico:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Πασιφάη » 17 Ιαν 2018, 17:50

Freisinniger έγραψε:Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν έχεις θέμα με την καρδιά

Άν μου επιτρέπεις Λαχούρ, θα επιμείνω κι εγώ. Δες το, το συντομότερο.
0 .
Επίτιμη stalker του Ελεύθερου, παγάνι, ακομμάτιστη και μη με ζαλίζετε διότι μπινελικώνω.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 17 Ιαν 2018, 18:51

Θα ξεκίνησω απο τα απλα ρε παιδια, ουτε χοντρός είμαι, ουτε καπνιζω, πιτσιρικας είμαι, ιστορικό στην οκογένεια δεν έχω

Αυτή η ιστορία μάλλον ξεκίνησε επειδή άρχισα καθημερινά τον καφέ. Θα τον κόψω να δω διαφορά πριν και μετα.
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 17 Ιαν 2018, 20:17

Λαχουρένιος έγραψε:Περδικι ο Λαχουρενιος

Πιεση 113 77

Παλμοι 64

Απο σημερα αντικαθιστω τον καφε με τσαι
Για να δουμε

Oι πρωινοί είναι πάντα χαμηλοί ,κατά τις 3-6 το πρωί πέφτουν και στους 56 ,εγώ μπορεί να ξεκινήσω με 62 και να φτάσω μέχρι 85 - συνήθως έχω γύρω στους 70.
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 17 Ιαν 2018, 20:31

0 .

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 17 Ιαν 2018, 20:50

Λογικό είναι ότι είναι χαμηλοί οι παλμοί το πρωί ή κατά την περίοδο του ύπνου, πάντα έτσι είναι, αλλά που να καταλάβει ο Λαχουρ από τέτοια, κάνει σαν την γριούλα που με το στανιό την πάνε στο γιατρό.

Πάντως ισχύει, το εβδομαδιαίο μπαν κανόνισε να μην πας στον Γιατρό μόνο :s_mad
0 .

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 17 Ιαν 2018, 20:53

Λαχουρένιος έγραψε:Θα προτιμησω την μεθοδο με την γκομενα, το αλλο ειναι πολυ περιπλοκο :D

Και με την γκόμενα μπορείς να μείνεις, αν σε πονάει η καρδιά σου όταν δίνεις μάχες, δεν έχει σημασία τι δουλειά κάνεις εκείνη την στιγμή :yesyes:
0 .

Επιστροφή σε “Υγεία - Ερωτική ζωή”