Ταχυκαρδια

Ψυχική και σωματική υγεία, ομορφιά, ερωτική ζωή.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Ταχυκαρδια

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 16 Ιαν 2018, 14:09

vallon έγραψε:τι λες βρε λαχουρένιε τώρα;
για κάτσε και σκέψου λίγο αυτά που γράφεις

Ποια απ'ολα?
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 16 Ιαν 2018, 14:14

Δεν μπορω τρεξιμο, μεσα σε λιγοτερο απο 10 δευτερολεπτα ανεβαζω παλμους, και ποναει το στηθος μου αριστερα και μου κοβεται η ανασα

Απο μικρος το χω

αυτό δεν θέλει λίγο ψάξιμο σε γιατρό;
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Πασιφάη » 16 Ιαν 2018, 14:54

Περπάτημα. Σιγά- σιγά στην αρχή. Μετά προσπάθησε να μακραίνεις σταδιακά τις αποστάσεις που διανύεις.
Προσπάθησε επίσης να μην τρως μετά τις 6.30.Να έχει προλάβει το στομάχι να χωνέψει. Θα αισθανθείς καλλίτερα.
Δεν θα πρότεινα με την καμμία τρέξιμο.Και σίγουρα αυτό που λεει ο Βάλλον να το δεις με γιατρό.
Εμείς εδώ, πόσα να σου πούμε; Αλλά θα επιμείνω στο θέμα του γιατρού. Χθες. Έγινα κατανοητή νομίζω :ciao5: .
0 .
Επίτιμη stalker του Ελεύθερου, παγάνι, ακομμάτιστη και μη με ζαλίζετε διότι μπινελικώνω.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 16 Ιαν 2018, 15:45

vallon έγραψε:Δεν μπορω τρεξιμο, μεσα σε λιγοτερο απο 10 δευτερολεπτα ανεβαζω παλμους, και ποναει το στηθος μου αριστερα και μου κοβεται η ανασα

Απο μικρος το χω

αυτό δεν θέλει λίγο ψάξιμο σε γιατρό;

Τι να σου πω, δεν μου χε πει κανενας παθολογος τιποτα οταν εξεταζε την καρδια μου

Μονο με το τρεξιμο εχω θεμα, στο γυμναστηριο που εκανα διαδρομο και στο ποδηλατο οχι

Ισως δεν εχω καλη τεχνικη
0 .

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 16 Ιαν 2018, 15:49

Πασιφάη έγραψε:Περπάτημα. Σιγά- σιγά στην αρχή. Μετά προσπάθησε να μακραίνεις σταδιακά τις αποστάσεις που διανύεις.

+1
Τουλαχιστον ενα χλμ πρεπει να περπατας ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΆ.
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 16 Ιαν 2018, 16:52

Λαχουρένιος έγραψε:
Διάδοχος Θεότροπος έγραψε:
ΚΡΥΦΟ ΚΕΙΜΕΝΟ: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
Εικόνα

10-15 χρονακια εχω ακομα, παραπανω δε θελω

Και θα αφήσεις το κίνημα mgtow έτσι; Αυτό είναι ανευθυνότητα.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 16 Ιαν 2018, 17:00

Λαχουρένιος έγραψε:Δεν μπορω τρεξιμο, μεσα σε λιγοτερο απο 10 δευτερολεπτα ανεβαζω παλμους, και ποναει το στηθος μου αριστερα και μου κοβεται η ανασα

Η στηθάγχη είναι παροξυσμός θωρακικού πόνου που εντοπίζεται στην προκάρδια περιοχή και αποτελεί την κυριότερη κλινική εκδήλωση της στεφανιαίας νόσου.

Σταθερή στηθάγχη : Ο στηθαγχικός πόνος εμφανίζεται όταν υπάρχει ένας ή περισσότεροι παράγοντες που αυξάνουν το καρδιακό έργο και τις απαιτήσεις του μυοκαρδίου σε οξυγόνο. Τέτοιοι παράγοντες είναι η σωματική άσκηση, η συγκινησιακή φόρτιση, το έντονο ψύχος, ένα πλούσιο γεύμα, η σεξουαλική πράξη κ.ά. Ο πόνος διαρκεί μερικά λεπτά και υποχωρεί με τη λήψη ενός νιτρώδους φαρμάκου ή με διακοπή της σωματικής άσκησης.

Κλείσε ένα ραντεβού σε καρδιολόγο. Θα σε βάλει να κάνεις τεστ κοπώσεως με ηλεκτροκαρδιογράφημα και θα δείξει ακριβώς αν έχει κάποιο θέμα η καρδιά σου. Μην είσαι σαν κάτι γιαγιάδες που φοβούνται να πάνε στον γιατρό.

Οι παθολόγοι που λες ότι σε είδαν, δεν σε έκαναν καρδιογράφημα, το πολύ-πολύ να σε ακούσαν με κανένα ακουστικό. Χωρίς εξετάσεις δεν γίνεται.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 16 Ιαν 2018, 18:05

Λαχουρένιος έγραψε:Που λετε την τελευταια δεκαετια ανεβαζω πολυ ευκολα παλμους (σαν υποκειμενικη αισθηση, σπανια μετραω πιεση και παλμους)

- Αν περπατησω εστω και μικρη αποσταση

- Αν φαω πολυ και γρηγορα

- Αν πιω καφε

Τα δυο τελευταια ειναι σταντε, με το περπατημα αλλες φορες με πιανει αλλες οχι

Το καταλαβαινω περισσοτερο οταν παω να πεσω το μεσημερι για υπνο που νιωθω την καρδια μου να χτυπαει τοσο ωστε δεν μπορω να κοιμηθω μερικες φορες

Ειχα μετρησει καποιες φορες την πιεση μου προς το απογευμα και μου ειχε βγει κανονικη με παλμους γυρω στους 80 χωρις ομως να χε προηγηθει σωματικη ασκηση ή καφες (πινω κατα τις 7.30-8 που ξυπναω)

Πως με κοβετε, τη βγαζω ή δεν την βγαζω μεχρι το 2019?

ρώτησα καρδιολόγο που του πάω πίτσες για την περίπτωση σου και μου είπε να κάνεις αρχικά τα παρακάτω.
σε ηρεμία μέτρησε τους σφυγμούς σου στην αριστερή καρωτίδα επί ένα λεπτό. δύο φορές με διάστημα αναμεταξύ των μετρήσεων τα τρία λεπτά και σημείωσε τον αριθμό τους ανά λεπτό ή την τυχόν διαφορά. και παρατήρησε πόσες φορές δεν μπόρεσες να προβλέψεις τον επόμενο χτύπο. δλδ αν κατά την μέτρηση υπήρξε διάστημα μικρότερο ή μεγαλύτερο από το ρυθμό που παρατήρησες να υπερισχύει.

μετά, αν έχεις σκάλες κοντά, κατέβα ήρεμα στο ισόγειο μέτρησε για 15 δεύτερα το σφυγμό πολλαπλασίασε επί τέσσερα και σημειωσε το.
ανέβα αμέσως με γρήγορο ρυθμό τρεις ορόφους μέτρησε αμέσως τους σφυγμούς για δεκαπέντε δεύτερα και σημείωσε το.
μετά ανά διαστήματα τριάντα δευτερολέπτων κάνε μέτρηση για δεκαπέντε και σημείωση για τα επόμενα πέντε λεπτά.
και μετά γράψε τα αποτελέσματα εδώ. επίσης να αναφέρεις τυχόν δύσπνοια ή βήχα για να ξέρω τι θα πω στον άνθρωπο απόψε που θα του πάω πίτσες. :D

υγ. είπε να σου πω ότι το ανέβασμα στη σκάλα είναι περιττό αν έχεις γκόμενα πρόχειρη. ξεκίνα να της σφυρίξεις ένα γρήγορο αλλά να ακολουθήσεις την ίδια διαδικασία στις μετρήσεις. :giggle02: :fico:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 16 Ιαν 2018, 18:06

Λαχουρένιος έγραψε:Δεν μπορω τρεξιμο, μεσα σε λιγοτερο απο 10 δευτερολεπτα ανεβαζω παλμους, και ποναει το στηθος μου αριστερα και μου κοβεται η ανασα

Απο μικρος το χω

Αν με κυνηγησει κανεις να με φαει, την εκατσα

Ρε μλκ, είσαι εντελώς χαζός;
Μας λες στην αρχή 2 χρόνια έχεις ταχυπαλμίες και τώρα μας λες, όταν τρέχεις πονάει η καρδιά σου, διότι ανεβάζεις πολλούς παλμούς, δηλαδή έλεος!!! :s_mad :s_mad
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an. :s_cool

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 16 Ιαν 2018, 18:11

vallon έγραψε:Μετρ
το περπάτημα βοηθάει, φίλος μετά από έμφραγμα ο γιατρός του σύστησε να περπατάει κάθε μέρα, αυτός το πήρε σοβαρά ευτυχώς, έκοψε και το βρωμοτσιγάρο και τώρα έχει φτάσει να περπατάει κοντά στα 5 χλμ ημερησίως ή σχεδόν κάθε μέρα

Το περπάτημα βοηθάει για περιπτώσεις όπως ο Λαχουρ ή μέχρι να πάρει μπροστά ο οργανισμός και η καρδιά. Το είχε και ένας θείος μου, υπέρβαρος και έχει κάνει ένα σωρό μπαλονάκια στην καρδιά. Αυτός ήταν 55 χρονών και ακόμη και σήμερα τα γράφει στ' @@@@.

Στην περίπτωση ενός νέου, το γρήγορο περπάτημα είναι κατάλληλο, μέχρι να πάρει μπροστά ο οργανισμός, αλλιώς μπορεί να κάνει ποδήλατο, να τρέχει γρήγορα για να ανεβάζει παλμούς.

Τώρα φυσικά στην περίπτωση του Λαχούρ, χωρίς διάγνωση Γιατρού, δεν μπορεί, ούτε πρέπει να κάνει τίποτα!
1 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an. :s_cool

Επιστροφή σε “Υγεία - Ερωτική ζωή”