Μην αυνανίζεστε - υγιαίνετε

Ψυχική και σωματική υγεία, ομορφιά, ερωτική ζωή.
Άβαταρ μέλους
Χρίστος Έλ
Extreme poster
Extreme poster

Re: Μην αυνανίζεστε - υγιαίνετε

Δημοσίευσηαπό Χρίστος Έλ » 20 Μαρ 2018, 13:30

Κανένα πρόβλημα στην φυσιολογική λειτουργία του ανδρικού οργανισμού δεν προκύπτει από αποχή στο σεξ και το αυνανισμό.

Δείτε το στην πράξη αν δεν πιστεύετε.

Σας έχουν φλομώσει με ψέμματα επειδή θέλουν να γερνάνε και να καταστρέφουν τον άνδρα-σκλάβο τους.

Η πρώτη αμαρτία δεν ήταν που φάγανε το απαγορευμένο μήλο αλλά που πόθησε ο άνδρας γυναίκα. Δεν του άρεσε η παρέα και κοινωνία με τον Θεό και ήθελε γυναίκα, γι' αυτό υπέπεσε στην κατάσταση του ζώου.

Το λέει και ο ελληνικός μύθος που ο Δίας για εκδίκηση τους έδωσε την Πανδώρα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 20 Μαρ 2018, 14:20

Εθνικοφιλελευθερος έγραψε:στα πλαισια του προγραμματος της σοσιαλιστικης οικοδομησης μαζι με το υπουργειο σεξ που ειναι απαραιτητο για τα πρωτα χρονια :good:

εχει μιλησει για τα κουπονια σεξ που θα παρεχει το κρατος δωρεαν ο δημητρακης μεχρι να αποκατασταθουν οι στρεβλωσεις

σας εφαγε στην στροφη γατακια :s_cool

Προσκυνω την υπερθεοτητα :worship_sq1: :worship_sq1:
0 .

Άβαταρ μέλους
tensor
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό tensor » 20 Μαρ 2018, 16:20

Δε διάβασα όλη τη συζήτηση από την αρχή, έχω όμως να πω τα εξής περί αυνανισμού.

Πρόκειται για μια φυσική διαδικασία που ξεκινάει με την εφηβεία. Από απόψεως φυσιολογικών λειτουργιών δεν είναι περισσότερο βλαπτική απ' όσο είναι το σεξ. Δεν έχει διαπιστωθεί κάποια αρνητική επίπτωση από την πράξη καθεαυτή.

Υπάρχει όμως ένα πρόβλημα. Τα τελευταία χρόνια, με τη ραγδαία εξάπλωση του ελεύθερου πορνογραφικού θεάματος μέσω ίντερνετ, πάρα πολλοί άντρες αυνανίζονται παρακολουθώντας τέτοιες εικόνες. Έχει όμως τεκμηριωθεί πλέον, μέσω μελετών που έχουν πραγματοποιηθεί, ότι η θέαση εικόνων πορνογραφικού περιεχομένου, οδηγεί γρήγορα σε στυτική δυσλειτουργία. Η σοβαρότητα του προβλήματος εξαρτάται φυσικά από τη συχνότητα θέασης αλλά και από άλλες παραμέτρους.
1 .

Άβαταρ μέλους
asevastos
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό asevastos » 20 Μαρ 2018, 17:22

karhergr έγραψε:
Χρίστος Έλ έγραψε:
Δεν είχα ποτέ, δεν έχω και το κυριότερο είναι πως δεν θέλω.

Είμαι ελεύθερος.

Η αποχή από αυνανισμό και σεξ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΟΧΙ ΚΑΚΟ.

Δεν είναι μονάχα ότι σε καταστρέφει σωματικά αλλά το κυριότερο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ.
Αφού το ξέρετε, γιατί λοιπόν να χάψετε τα παραμύθια των γιατρών που είναι εβραιόδουλοι; Τα λένε για να σας εξαντλήσουν.

Ξυπνάτε προτού γίνετε πρεζάκια.

Στο μέλλον θα έχεις πιθανότατα προβλήματα με τον προστάτη σου. Η κυρία Jennifer R. Rider προτείνει 21 εκσπερματίσεις τον μήνα.

το λινκ εσταλη στην συντροφο. ειμαι πισω και πρεπει να αναπληρωσω, δεν ειναι να παιζεις με την υγεια. εχουμε κατι αναλογο για γυναικες, να προσθεσω;
1 .

Άβαταρ μέλους
vantono
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό vantono » 20 Μαρ 2018, 17:46

karhergr έγραψε: Στο μέλλον θα έχεις πιθανότατα προβλήματα με τον προστάτη σου. Η κυρία Jennifer R. Rider προτείνει 21 εκσπερματίσεις τον μήνα.

πλάκα-πλάκα δεν ξέρω αν ισχύει,αλλά καποτε που είχα μεινει λιγο παραπάνω απο 10ημεράκι χωρις σεξ ουτε αυνανιστιλίκι, παρατήρησα ότι ενίοτε με χτυπούσε ένα "βάρος" στους όρχεις και περισσότερο στον δεξιό, σαν πολύ ελαφρυς σφάχτης/τράβηγμα που κρατούσε λίγες ώρες και μετά με άφηνε. Δεν ήταν και κανενας πόνος ανυπόφορος,αλλα ήταν κάτι ενοχλητικό γενικώς. Μου πέρασε απ το μυαλό ότι μπορεί να ειναι καμιά κήλη,αλλά δεν παρουσίαζα τέτοια συμπτώματα (ειχε κήλη εκεί ενας ξάδερφος, και ψιλο ηξερα τι παίζει σ αυτη την περίπτωση). Μετά σκέφτηκα ότι παίζει να ειναι λόγω... ολικής αποχής. :D
Ωσπου τελικά φτάνει η μέρα που ξεμπουκώνω επιτέλους ολοκληρωτικά, και απο τότε ούτε που το ξανανοιωσα αυτό το πονάκι. Οκ, για τα αποτελέσματα του 10ημερου+ (σχεδον 2 βδομαδες) ξεμπουκώματος και την ποσότητα παραγωγής υλικού, ας μην επεκταθώ καλύτερα γιατί αν με διαβάζει κανενας Σειρηνάκης παίζει να με καλέσει και για κάστινγκ. :laugh1:
1 .

Επιστροφή σε “Υγεία - Ερωτική ζωή”