Επίδραση ελληνικού ερασιτεχνικού πορνό.

Ψυχική και σωματική υγεία, ομορφιά, ερωτική ζωή.
'71
Crazy poster
Crazy poster

Re: Επίδραση ελληνικού ερασιτεχνικού πορνό.

Δημοσίευσηαπό '71 » 20 Ιαν 2019, 20:32

Χαμένος έγραψε:Μύθος η στενότητα τους. Γενικά η στενότητα είναι ανάλογη του γενικότερου μεγέθους. Επειδή η μέση ασιατισσα είναι πιο μικροκαμωμένη από την μέση δυτική, επικρατεί η εντύπωση ότι έχει να κανει με φυλετικούς παράγοντες, ψευδώς φυσικά.

Σε έχω καταλάβει από καιρό πάντως,μην περνιέσαι για έξυπνος.
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 20 Ιαν 2019, 20:54

Αυτή η εμμονή σου με το γεγονός ότι προτιμώ ασιατισσες, επίσης δεν είναι φυσιολογική.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Spark
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Spark » 20 Ιαν 2019, 21:24

Ραν ταν πλαν έγραψε:... και λοιπά που δεν αναφέρω γιατί ο Σπαρκ είναι ζόρικος συντονιστής. :fico:

ομολογώ πως στα ερωτικά θέματα είμαι μαθητής ομως ειμαι ανεκτικός στις ιδιαιτερότητες και ενδιαφέρομαι για νέες εμπειρίες.
έτσι μπορώ να προτείνω σε όποιον θέλει να δει πως γίνεται μια κανονική συνουσία με την βοήθεια ηλεκτρικής διέγερσης, δηλαδή αυτό το έχω δοκιμάσει και το προτείνω. ευχαριστιέται πολυ η γυναικα όταν δονείται στην περιοχή των ωοθηκών και υπάρχει ενεργειακή ροή ηλεκτρονίων μεταξύ των σωμάτων.

υπάρχουν στην αγορά αρκετές συσκευές ηλεκτροδιέγερσης, αρκετοι τρόποι καλωδίωσης, έχω και χρησιμοποιώ 2 διαφορετικές συσκευές παλμοδότες με διαφορετικά χαρακτηριστικά και τρόπο εφαρμογής.
οποιος/α θέλει να μάθει ας εκδηλώσει ενδιαφέρον και θα στείλω βιντεο-λινκ με προσωπικό μήνυμα.
electro sex κορυφαία επιλογή!
0 .

'71
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό '71 » 20 Ιαν 2019, 22:56

Χαμένος έγραψε:Αυτή η εμμονή σου με το γεγονός ότι προτιμώ ασιατισσες, επίσης δεν είναι φυσιολογική.

Δεν υπάρχει εμμονή χεσμένο σε έχω.Απλά κουβέντα να γίνεται.
0 .

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 20 Ιαν 2019, 23:32

Spark έγραψε:
Ραν ταν πλαν έγραψε:... και λοιπά που δεν αναφέρω γιατί ο Σπαρκ είναι ζόρικος συντονιστής. :fico:

ομολογώ πως στα ερωτικά θέματα είμαι μαθητής ομως ειμαι ανεκτικός στις ιδιαιτερότητες και ενδιαφέρομαι για νέες εμπειρίες.
έτσι μπορώ να προτείνω σε όποιον θέλει να δει πως γίνεται μια κανονική συνουσία με την βοήθεια ηλεκτρικής διέγερσης, δηλαδή αυτό το έχω δοκιμάσει και το προτείνω. ευχαριστιέται πολυ η γυναικα όταν δονείται στην περιοχή των ωοθηκών και υπάρχει ενεργειακή ροή ηλεκτρονίων μεταξύ των σωμάτων.

υπάρχουν στην αγορά αρκετές συσκευές ηλεκτροδιέγερσης, αρκετοι τρόποι καλωδίωσης, έχω και χρησιμοποιώ 2 διαφορετικές συσκευές παλμοδότες με διαφορετικά χαρακτηριστικά και τρόπο εφαρμογής.
οποιος/α θέλει να μάθει ας εκδηλώσει ενδιαφέρον και θα στείλω βιντεο-λινκ με προσωπικό μήνυμα.
electro sex κορυφαία επιλογή!

Για τι δε μιλας ρε μαλακα τοση ωρα;;;;
ΣΤΕΙΛΕ αμεσα πμ σε παρακαλω .
0 .
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 20 Ιαν 2019, 23:35

Παντως παιδες θα επαναλαβω εδω οτι οποιος παει εξωτερικο, θελει δεν θελει καποια στιγμη θα εκτιμηση τον στρογγυλό χαμηλόκωλο της ελληνιδας, να το ξέρετε αυτό.

Οι Βορειες οταν λιγακι μπαχατελεύουν φερνουν πολύ σε 60αρη νταλικιέρη...
Εγω προσκύνησα την ελλ χαμηλοκώλα μετα απο την μικρη τριβή μου με τον βορρά.
0 .
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...

'71
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό '71 » 21 Ιαν 2019, 10:55

Οργισμένος έγραψε:Παντως παιδες θα επαναλαβω εδω οτι οποιος παει εξωτερικο, θελει δεν θελει καποια στιγμη θα εκτιμηση τον στρογγυλό χαμηλόκωλο της ελληνιδας, να το ξέρετε αυτό.

Οι Βορειες οταν λιγακι μπαχατελεύουν φερνουν πολύ σε 60αρη νταλικιέρη...
Εγω προσκύνησα την ελλ χαμηλοκώλα μετα απο την μικρη τριβή μου με τον βορρά.

Βασικά οι γυναίκες στους γερμανικούς λαούς δεν έχουν μεσογειακή περιφέρεια.Αυτό αλλάζει στις γυναίκες εκεί,έχουν όμως και εκεί όμορφα μεγάλα στήθη πολλές καθώς και καλύτερο πρόσωπο που είναι ασύγκριτα καλύτερο από των ελληνίδων αν και απεριποίητο από καλλυντικά.Διαλέγεις και παίρνεις.Επίσης αν παντρευτεί ή κάνει κάποιος παιδιά με συγκατοίκηση με σκανδιναβή για παράδειγμα, η πιθανότητα να πάει για διαζύγιο είναι άνω του 50%.
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 21 Ιαν 2019, 11:18

Λαχουρένιος έγραψε:Δεν εχω πετυχει ποτε γκομενα να βριζει ρε πστη μου. Σε πολυ πουριτανες εχω πεσει.

Την επόμενη ρίχτη με τη μία στα ''ανώμαλα'' και αν σου πει όχι να με φτύσεις. Δεν υπάρχει ρε γυναίκα πουριτανή, όλες ψοφάνε για εξτρήμ φάσεις αρκεί εσύ να μην είσαι ντροπιάρης.Η γυναίκα είναι σαν τη γάτα, περίεργη να τα ανακαλύψει όλα.
Ξεκίνα από μια πάμπλικ πίπα και τα υπόλοιπα θα έρθουν μόνα τους. :fico:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 21 Ιαν 2019, 14:01

Ραν ταν πλαν έγραψε:Την επόμενη ρίχτη με τη μία στα ''ανώμαλα'' και αν σου πει όχι να με φτύσεις. Δεν υπάρχει ρε γυναίκα πουριτανή, όλες ψοφάνε για εξτρήμ φάσεις αρκεί εσύ να μην είσαι ντροπιάρης.Η γυναίκα είναι σαν τη γάτα, περίεργη να τα ανακαλύψει όλα.
Ξεκίνα από μια πάμπλικ πίπα και τα υπόλοιπα θα έρθουν μόνα τους. :fico:

Εχω πετυχει ανωμαλιαρες-πουτανιαρες και μπορει να εκαναν διαφορα κινκι αλλα το βρισιμο δεν τους εβγαινε, τις εβριζα εγω μονος μου σα μαλακας :angry:
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 21 Ιαν 2019, 15:06

δεν καταδέχομαι να ρίξω τα στανταρ μου με τίποτα
έλεος
οι σαβουρογάμηδες να μπαναριστούν
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Επιστροφή σε “Υγεία - Ερωτική ζωή”