Μάλλον θα σκάσουν οι Μπάτσοι όπως το κόβω.

ΜΥΘΗΡΑ έγραψε:σχολιο 3
.......παλια στο ακατονομαστο φορουμ ηθελα να σε γνωρισω ..νομιζα οτι πισω απο το κρακτικο ταλαντο που ειχες ασκσηεις πανω μου κρυβεται μια σημαντικη νοημων γυναικα ...αλλα τωρα βλεπω ενα φιδισιο γυναιο που ζει για ενα καλο γαμησι και που ολα για αυτην τελειωνουν σε αυτο ....κιαγιαυτο συνχεως το προτεινει κια στους αλλους ...και τς φιδισιες γμιολες γυναικε ς και τους αντιστοιχους αντρες δεν τους ανεχεται η δικη μου ψυχικη ενεργεια ...τους απεχθανομαι ...μλαιχ!!!

ΜΥΘΗΡΑ έγραψε:Πασιφάη έγραψε:
1.Κάνουμε ''έρωτα'', για να γουστάρουμε. Βασικά σεξ λέγεται αλλά οκ.
2. Ο σκοπός του σεξ, είναι η ηδονή και η κορύφωση. Κοινώς χύσιμο.
3.Όταν κάποια είναι ανοργασμικιά, είτε κάθεται να ''νοιώσει'', κοινώς να αφεθεί μπας και ''λαλήσει '' στα μέσα της το κοκκοράκι, με τα προκαταρκτικά, είτε το αφήνει το θέμα και πάει να ξεχειμωνιάσει σε γυναικεία μονή των Μετεώρων.
4.Εχχμ..τί λες τώρα. Μετά τον οργασμό, ένα τσιγάρο, είναι ότι πρέπει.
σχολιο 2
....αλλη μια φορα επιβεβαιωνεις την ψυχικη σου ταξη ... κι οτι δεν εκανα λαθος οταν σε τοποθετησα στο θεμα με τους Δυο Ναους στις κατωτρεες εστιασμενες στα γεννητικα τους οργανα φυλες ανθρωπων ...μαλιστα τις μη εξελιγμενες ...μπεμπεκα ακομη οντας ..
..ξερεις υπαρχει κι ερωτας με κορυφωση την ενωση μια κατασταση που διαρκει οσο θελουν οι εραστες .. .. μια υπεροχη βιωση που δυστυχως ως ον λογω κατωτερωτητας και χυδαιοτητας του ψυχικου σου << ειναι >>εισαι αποκλεισμενη .. τι να σου εξηγησω τωρα ...αυτα δεν ειναι της ταξης σου ουτε της ψυχονοητικης ηλικιας σου ..χεχε !!!
...στις συνευρεσεις σου δεν εισαι παρα μια γκομενα ( μια γμημενη ) ...που ζει για το πνι της και που ολα τα ριχνει στο πνι της ....αυτοεινα το κεντρο της υπαρξης της ...και γιαυτο εχεις αναγκη να εκμηδενιζεις αυτο που σε ξεπερανα ψυχονοητικα ...γιαυτο η μυθηρα σου την δινει γιατι νιωθεις με αυατ που λεει ανυπαρκτη ..αποκλεισμενη απο αρετες και καταστασεις που η μυθηρα περιγραφει ...
...χεχε ...καημενουλα ...τι κριμα να ειναι για σενα η καθε συνευρεση σνα το κατουρημα και την αφοδευση ,, ενα απλο ξαλαφρωμα !! τι κριμα !!!ποσα χανεις να ηξερες ....
.. εννοειται οτι το ερωτημα δεν απευθυνεται σε γκομενους και γκομενες ετσιασμενους στο οργανο τους το γεννητικο ..αλλα σε πιο ανωτερες φυλες ανδρων και γυναικων ....που θελω να ελπιζω οτι υπαρχουν σε αυτο το φορουμ που ειναι φτιαγμενοι ψυχονοητικα για κατι περισσοτερο απο ενα ξεμπουκωμα της ενεργειακης σεξουαλικης ( γεννετησιας ) φορτισης τους και ενα τσιγαρακι με μεταλλαγμενα καπνα μετα την σεξο-αφοδευση .... !!!

ΜΥΘΗΡΑ έγραψε:σχολιο 3
.......παλια στο ακατονομαστο φορουμ ηθελα να σε γνωρισω ..νομιζα οτι πισω απο το κρακτικο ταλαντο που ειχες ασκσηεις πανω μου κρυβεται μια σημαντικη νοημων γυναικα ...αλλα τωρα βλεπω ενα φιδισιο γυναιο που ζει για ενα καλο γαμησι και που ολα για αυτην τελειωνουν σε αυτο ....κιαγιαυτο συνχεως το προτεινει κια στους αλλους ...και τς φιδισιες γμιολες γυναικε ς και τους αντιστοιχους αντρες δεν τους ανεχεται η δικη μου ψυχικη ενεργεια ...τους απεχθανομαι ...μλαιχ!!!

Πασιφάη έγραψε:ΜΥΘΗΡΑ έγραψε:σχολιο 3
Και τώρα σου ασκώ κριτική, αλλά είσαι πολύ ''υπεράνω'' για να την αντιληφθείς.
Λυπάμαι που δεν ήθελα αλλου είδους ''ασκησούλες''. Επιπροσθέτως χαίρομαι ιδιαίτερα διότι είμαι γυναίκα που ξέρει τι θέλει και όχι μια μαγκούφα που κρύβει τα πάθη της πίσω από τρεμουντάνες και υπόγειες στοές για να καλύψει τις ανάγκες της.

ΜΥΘΗΡΑ έγραψε:σχολιο 4
ολοι εχετε κατι ακουσει για το Καμα Σουτρα κια το Ερωτικο Ταο...γιατι οι ερωτικεςστασεις ειναι τοσο σημαντικες?? γιατι απλα αυξανουν την ηδονη και την αποδοση ενος στιγμαιου οργασμου η για καποιο αλλο λογο ???γιατι η τεχνη του ερωτα ειναι τοσο σημαντικη ???

ΜΥΘΗΡΑ έγραψε:Πασιφάη έγραψε:
Και τώρα σου ασκώ κριτική, αλλά είσαι πολύ ''υπεράνω'' για να την αντιληφθείς.
Λυπάμαι που δεν ήθελα αλλου είδους ''ασκησούλες''. Επιπροσθέτως χαίρομαι ιδιαίτερα διότι είμαι γυναίκα που ξέρει τι θέλει και όχι μια μαγκούφα που κρύβει τα πάθη της πίσω από τρεμουντάνες και υπόγειες στοές για να καλύψει τις ανάγκες της.
σχολιο 5
....εεε οχι και μαγκουφα .. ειχα κι εγω τις σχεσουλες μου τις φοιτητικες το κοπανουσα το γουδι ...τωρα ειμαι μιας καποιας ηλικιας και αναζητω κατι αλλο στο ερωτα .. εμμ .. ποιος σου ειεπε οτι δεν εχω ποτε στην ζωη μου κοπανηθει ...δεν ταιραζει στο ερωτα οι μεσηλικοι να ξεμωραινομαστε και να κανουμε σαν παιδουλες η αμουστακα ...

Λαχουρένιος έγραψε:Οταν σε κοπανουσε το γουδι εκανες αυτα τα ταντρα και τα μαο ταο ή απλα πηδιοσουν?
Απορια