Μην αυνανίζεστε - υγιαίνετε

Ψυχική και σωματική υγεία, ομορφιά, ερωτική ζωή.
Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Re: Μην αυνανίζεστε - υγιαίνετε

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 20 Δεκ 2017, 15:31

Admin έγραψε:Όταν ήμουν έφηβος και σε κάποια φάση το είχα παρακάνει, άρχισα να πιστεύω ότι είμαι απόγονος του Περικλή. :ashamed:

Εγώ νόμιζα ότι είμαι απόγονος του Ηρακλή. Τι να κάνεις, όλη μέρα με το ρόπαλο στο χέρι, σου περνάνε κάτι τέτοιες σκέψεις απο το μυαλό.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Πασιφάη » 20 Δεκ 2017, 15:33

Διάδοχος Θεότροπος έγραψε:
Πασιφάη έγραψε:Όταν ήμουν έφηβος και σε κάποια φάση το είχα παρακάνει, άρχισα να πιστεύω ότι είμαι απόγονος του Περικλή. :ashamed:

Εγώ νόμιζα ότι είμαι απόγονος του Ηρακλή. Τι να κάνεις, όλη μέρα με το ρόπαλο στο χέρι, σου περνάνε κάτι τέτοιες σκέψεις απο το μυαλό.

Άλλαξε την παράθεση καμάρι μου. Κουβέντες του Αντμίν είναι. :P
0 .
Επίτιμη stalker του Ελεύθερου, παγάνι, ακομμάτιστη και μη με ζαλίζετε διότι μπινελικώνω.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 20 Δεκ 2017, 15:54

Πασιφάη έγραψε:Λανθάνεις φίλτατε. Ο αυνανισμός ωφελεί στο ''ξεμπούκωμα'' των φυσικών αναγκών, τρόπον τινά.

Lol πραγματικα, το κρατος πρεπει να επιδοτει καθε αντρα με κανενα 20αρικο το μηνα τουλαχιστον για να πηγαινει σε επαγγελματια να ξεσκαει

Ειναι σοβαρο θεμα
0 .

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Πασιφάη » 20 Δεκ 2017, 16:04

Λαχουρένιος έγραψε:
Πασιφάη έγραψε:Λανθάνεις φίλτατε. Ο αυνανισμός ωφελεί στο ''ξεμπούκωμα'' των φυσικών αναγκών, τρόπον τινά.

Lol πραγματικα, το κρατος πρεπει να επιδοτει καθε αντρα με κανενα 20αρικο το μηνα τουλαχιστον για να πηγαινει σε επαγγελματια να ξεσκαει

Ειναι σοβαρο θεμα

Ένθεν κακείθεν μαν. Πες 40 ευρά, για να είσαι μέσα. ;)
0 .
Επίτιμη stalker του Ελεύθερου, παγάνι, ακομμάτιστη και μη με ζαλίζετε διότι μπινελικώνω.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 20 Δεκ 2017, 16:05

Δε θελω να επιβαρυνω πολυ τον κρατικο προυπολογισμο

Τοσα μας δινει ο Τσιπρας δε θα μας πλερωνει και τις πουτανες τωρα :D
0 .

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Πασιφάη » 20 Δεκ 2017, 16:10

Λαχουρένιος έγραψε:Δε θελω να επιβαρυνω πολυ τον κρατικο προυπολογισμο

Εγώ πάλι, θέλω. Να μου πλερώνει, για να ικανοποιούμαι. :D
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 20 Δεκ 2017, 16:13

Μπαμπη? :o
0 .

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Πασιφάη » 20 Δεκ 2017, 16:16

Λαχουρένιος έγραψε:Μπαμπη? :o

:xaxax: :xaxax:
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 20 Δεκ 2017, 16:29

Πασιφάη έγραψε:Άλλαξε την παράθεση καμάρι μου. Κουβέντες του Αντμίν είναι. :P

Σόρρυ, εκ παλινδρόμησης παραδρομής το λάθος, την άλλαξα.

[key] benefits of male masturbation:

1. Masturbation benefits your immune system (Human Reproduction, Vol 12, 2200-2207, Copyright 1997 by Oxford University Press)

2. Keeps you in good health. Recent research study suggests masturbation may decrease incidence of prostate cancer. (Leitzmann MF, Platz EA, Stampfer MJ, Willett WC, Giovannucci E. Ejaculation frequency and subsequent risk of prostate cancer. JAMA. 2004 Apr 7:291 (13): 1578-86.)

3. Release tension and stress. Masturbation can lower blood pressure in stressful situations. One out of five Americans has an anger management problem. There haven’t been any studies on this particular argument, but nobody disputes the relaxing affect of masturbation.

4. It fights depression. Masturbation releases the mood –enhancing substances serotonin and dopamine. No more need for Prozac! (F.C. Denison, V.E. Grant, A.A. Calder, and R. W. Kelly Seminal plasma components stimulate interleukin-8 and interleukin-10 release. Mol Hum. Reprod., March 1, 1999; 5(3): 220-226)

https://www.spermbankcalifornia.com/mal ... ation.html

Συνεπώς καταγγέλω τον τίτλο του νήματος ως fake news.

O σωστός τίτλος θα έπρεπε να είναι: "Μην αυνανίζεστε - αρρωσταίνεται"
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 20 Δεκ 2017, 16:33

Όποιος δεν αυνανίζεται συχνά, θα καταλήξει έτσι:

Εικόνα

Aντιθέτως, όποιος τον πετσώνει καθημερινά, θα λάμπει απο υγεία και ευτυχία:

Εικόνα

To ζήτημα είναι στο χέρι σου. Κυριολεκτικά.
0 .

Επιστροφή σε “Υγεία - Ερωτική ζωή”