Ανδρόπαυση: Oταν ο άνδρας νομίζει ότι «ξόφλησε»

Ψυχική και σωματική υγεία, ομορφιά, ερωτική ζωή.
Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Re: Ανδρόπαυση: Oταν ο άνδρας νομίζει ότι «ξόφλησε»

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 05 Οκτ 2021, 13:25

Spark έγραψε:μετά από αυτά πήγε στην τουαλέτα 3-4 φορές,

Για κατούρημα ή για χέσιμο;
Μπορεί αυτό να νομίζεις ότι δεν έχει σημασία κι ότι είναι λεπτομέρεια αλλά στην περίπτωση σου είναι λεπτομέρεια που αποκτά καθοριστικό χαρακτήρα ως προς το αποτέλεσμα.
Την επόμενη φορά να ελέγξεις αν έχει κατουρήσει ή αν έχει χέσει το όποιο κήτος βάλεις σπίτι σου για να αποφύγεις να βρεθείς και πάλι προ εκπλήξεως.
Η μέθοδος ελέγχου απλουστάτη.
Μόλις βγει, έχεις δεν έχεις ακούσει το καζανάκι (γιατί κάποιες κατουράνε και δεν το τραβάνε ποτέ) πας και μυρίζεις σαν λαγωνικό τον καμπινέ.
Αν σε πάρει μπόχα σκατίλας θα σε κλέψει σίγουρα γιατί το χέσιμο της δηλώνει ότι από τη στιγμή που η κουράδα της έκανε σπλατς μέσα στη λεκάνη σε έχει πλέον χεσμένο και θα κοιτάξει να επωφεληθεί παντοιοτρόπως από τη σχέση σας.
1 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 05 Οκτ 2021, 13:42

vallon έγραψε:
Προέλλην έγραψε:Kάτσε ρε μάστορα, ποια ορφανά και Κιβωτό, ποια θηλαστικά και πτηνά μας λες τώρα, την χοντρή την χαρτζηλίκωνες και την πηδούσες.

Ναι ρε μάστορα,
έτσι γουστάρησε ο σπαρκ να το κάνει

Μα δεν γουστάρησε, το έγραψε ξεκάθαρα: δεν ήταν γυναίκα που του άρεσε και δεν έκανε και καλό σεξ.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Spark
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Spark » 05 Οκτ 2021, 14:35

Ραν ταν πλαν έγραψε:

Μπορεί αυτό να νομίζεις ότι δεν έχει σημασία κι ότι είναι λεπτομέρεια αλλά στην περίπτωση σου είναι λεπτομέρεια που αποκτά καθοριστικό χαρακτήρα ως προς το αποτέλεσμα.

εσύ το νου σου έχεις στις τρύπες και στα παράγωγα τους (έτσι σκέφτονται οι σκύλοι).
αυτή την πρώτη φορά που πήγε στην τουαλέτα είδε πως είχα κρεμάσει το σακάκι μου στο διάδρομο όμως δεν είχε την ευκαιρία να το ψάξει βγαίνοντας διότι ήμουν σε σημείο του σπιτιού που θα την έβλεπα.
πήγε πολλές φορές στην τουαλέτα διότι έψαχνε την κατάλληλη ευκαιρία να είμαι μακριά από τον διάδρομο ώστε να βάλει χέρι στο σακάκι δίχως να την καταλάβω..
έκανε πονηρό σχέδιο, κατόρθωσε να με κλέψει όταν ήμουν απασχολημένος σε άλλο σημείο του σπιτιού.

όμως αυτό που έκανε ήταν κακό γι αυτή διότι το 50ευρο που έκλεψε είναι λίγα χρήματα, μικρό το τίμημα, ούτε να ασχοληθώ να της κάνω μήνυση δεν αξίζει.
όπως έγραψε και ο βαλλον το 50ευρο είναι τίποτα σχετικά με αυτά που έδωσα σε άλλη ωραία γυναίκα.
και μην ασχολείστε άλλο, έγραψα πως από λύπηση την τάιζα, τέλος.
2 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 05 Οκτ 2021, 14:47

Ραν ταν πλαν έγραψε:

Την επόμενη φορά να ελέγξεις αν έχει κατουρήσει ή αν έχει χέσει το όποιο κήτος βάλεις σπίτι σου για να αποφύγεις να βρεθείς και πάλι προ εκπλήξεως.
Η μέθοδος ελέγχου απλουστάτη.
Μόλις βγει, έχεις δεν έχεις ακούσει το καζανάκι (γιατί κάποιες κατουράνε και δεν το τραβάνε ποτέ) πας και μυρίζεις σαν λαγωνικό τον καμπινέ.
Αν σε πάρει μπόχα σκατίλας θα σε κλέψει σίγουρα γιατί το χέσιμο της δηλώνει ότι από τη στιγμή που η κουράδα της έκανε σπλατς μέσα στη λεκάνη σε έχει πλέον χεσμένο και θα κοιτάξει να επωφεληθεί παντοιοτρόπως από τη σχέση σας.

ααα
ώστε έτσι ε;

εμένα μου την είπες για τον φίλαράκο σου τον γιανόπουλο ότι και καλά θέλω να σκοτώσω τον χαρακτήρα του , αλλά εσύ τώρα τι κάνεις;

τολμάς να τραμπουκίζεις τον συμφορουμήτη;

δηλ όλα για πάρτη σας κύριε διαχειριστά;

χούντα είσαι ρε
χούντα

Εικόνα
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 05 Οκτ 2021, 15:17

Προέλλην έγραψε:
Adminović έγραψε:
Και του τα λέγαμε ότι το μπόλι προκαλεί θρομβώσεις και μετά κούκου γιόκ, αλλά δεν άκουγε... :-/ :s_no

Δεν γνωρίζω για την συγκεκριμένη περίπτωση του Βάλλον, πάντως προσωπικά απο τότε που εμβολιάστηκα έχω ελαφρώς ισχυρότερη λίμπιντο.

Μήπως μαζί με το μπόλι σε δώκανε δώρο και κάνα άλλο προϊόν της Φάιζερ;; :hmmm

Με τη συμβουλή να το παίρνεις κι αυτό για να νιώθεις οκ; :hmmm

ΚΡΥΦΟ ΚΕΙΜΕΝΟ: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
Εικόνα
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Επιστροφή σε “Υγεία - Ερωτική ζωή”