Επίδραση ελληνικού ερασιτεχνικού πορνό.

Ψυχική και σωματική υγεία, ομορφιά, ερωτική ζωή.
Άβαταρ μέλους
ΜΥΘΗΡΑ
Extreme poster
Extreme poster

Re: Επίδραση ελληνικού ερασιτεχνικού πορνό.

Δημοσίευσηαπό ΜΥΘΗΡΑ » 19 Ιαν 2019, 13:32

σχολιο 2

..........γενικα ολα αυτα που θεωρουμε διαστροφες εινα μεσα μας ...σε καποιο βαθμο ..πχ η ηδονοβλεψια ...

....αυτο που μας διεγειρει στην θεαση μιας ταινιας ειναι η αισθηση οτι παρακολουθουμε μια πραξη αλλων ...οσο πιο φυσικη ειναι τοσο μεγαλυτερη η ηδονη ..
....οταν η θεαση γινεται συστηματικη κι αναγκαια για την σεξουαλικη διεγερση μας τοτε εξελισσομαστε σε καθαρους ηδονοβλεψιες "ματακηδες"
..συνιστω προσοχη στον < Οργισμενο > καθως κινδυνευει να εξελιχτει σε ""ματακια""της ερωτικης ζωης των αλλων....βαρυτατη σεξουαλικη διαστροφη ....
0 .
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ
viewtopic.php?f=23&t=5843
ΤΡΕΜΟΥΝΤΑΝΑ, ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΑΛΑΝΤΩΣΗ ΒΑΡΥΤΙΚΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ
viewtopic.php?f=23&t=5865&p=182131#p182131
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ
viewtopic.php?f=23&t=12429

Άβαταρ μέλους
ΜΥΘΗΡΑ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό ΜΥΘΗΡΑ » 19 Ιαν 2019, 13:47

σχολιο 3

....σε αυτο το νημα θα μυηθειτε στις ερωτικες επιτευξεις τις επαναστατικες που μπορουν να εχουν δυο συνουσιαζομενοι συντροφοι ...δεστε τι χανετε ...οι αυτοικανοποιουμενοι ..

viewtopic.php?f=8&t=6901
0 .
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 19 Ιαν 2019, 15:17

Μυθηρα να μου λειπουν τα κηρυγματα και οι ηθικολογιες. Το κανονικο σεξ μεταξυ περισσοτερων του ενις ανθρωπων ειναι καλυτερο απο την αυτοχειρηλασια αλλα κι αυτη εχει τη χαρη της οτανεχομε μοναξιες.
0 .
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 19 Ιαν 2019, 15:54

,,,,
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Spark
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Spark » 19 Ιαν 2019, 16:21

:whatever45:
εννοείται πως άσχετες και προσβλητικές δημοσιεύσεις θα διαγραφούν..
μην μπαίνετε στο λούκι να απαντήσετε σε τέτοια ποστ
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 19 Ιαν 2019, 17:57

ντάξει ,
ένα αστείο έκανα
το διέγραψα απο μόνος μου

:D :P :haka:
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

'71
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό '71 » 19 Ιαν 2019, 18:07

ΜΥΘΗΡΑ έγραψε:σχολιο 1

...υπαρχουν σκληρες αληθειες που μας αφορουν αντρες κια γυναικες

...το 80% της ενηλικης ανθρωποτητας ειναι αυνανιζομενοι αντλουν ηδονη αυτοικανοποιουμενοι

...ειτε με μηχανες και υποκαταστατα....
...ειτε με πορνοθεαματα κι ακουσματα ( μεσω ηδονοβλεψιας γενικα )
...ειτε με φαντασια
...ειτε συνδυαζοντας φαντασια μηχανες και θεαματα

...ωστοσο η αυτοικανοποιηση δεν ειναι ερωτικη ζωη ...καθως ο ερωτας προυποθετει συντροφο ερωτικο πραγματικο οχι τεχνητο εικονικο η φανταστικο ..

αρα η αυτοικανοποιηση εινα μια κατανται της ερωτικης ζωη μας και αποτελει μια πλευρα της ανθρωπινης αλλοτριωσης μας ...

...αν κανεις καταφευγει σε αυτη γιατι εχει σοβαρο προβλημα στην ευρεση συντροφου ( ασχημια , αρρωστειες, ψυχολογικα προβληματα κτλ ) μονο τοτε η αυτοικανοποιηση εχει ενα σοβαρο λογο υπαρξης ...

Είναι πρόβλημα κατά τη γνώμη μου.
0 .

Spark
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Spark » 19 Ιαν 2019, 19:55

θυμήθηκα πριν χρόνια είχα πάει σε μαγαζί ιντερνετ καφέ για επικοινωνία, τότε δεν είχαμε δίκτυο στα κινητά..
σε θέσεις μπροστά απο εμένα ήρθαν και κάθισαν παιδιά ηλικίας 10-13 ετων. πρέπει να ήρθαν μετά το σχολείο τους.
πρώτα κάθισαν 2 αγόρια και έβαλαν στους η/υ παιχνίδια. μετά ηρθαν κάθισαν 2 κορίτσια και κάθισαν πίσω απο τα αγόρια. γελουσαν και έριξα μια ματιά να δω τι κάνουν και γελουν. είδα πως τα αγόρια ειχαν βαλει στους η/υ πορνό που έβλεπαν τα κορίτσια με ενδιαφέρον και κακάριζαν.

που θυμήθηκα αυτό σκέφτηκα πως
η επίδραση πορνό μπορεί να είναι εκπαιδευτική, δηλαδή μπορούν κάποιοι να μάθουν απο τις πορνοταινίες αυτά που δεν ξέρουν.
και δεν νομίζω πως αυτοί/ες που δίνουν απλόχερα συμβουλές να είναι τόσο εξπερ στο σεξ που να τα ξέρουν όλα, σίγουρα θα υπάρχουν νέες ιδέες και πρακτικές άγνωστες σε πολλούς/ες.
0 .

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 19 Ιαν 2019, 20:44

Spark έγραψε:θυμήθηκα πριν χρόνια είχα πάει σε μαγαζί ιντερνετ καφέ για επικοινωνία, τότε δεν είχαμε δίκτυο στα κινητά..
σε θέσεις μπροστά απο εμένα ήρθαν και κάθισαν παιδιά ηλικίας 10-13 ετων. πρέπει να ήρθαν μετά το σχολείο τους.
πρώτα κάθισαν 2 αγόρια και έβαλαν στους η/υ παιχνίδια. μετά ηρθαν κάθισαν 2 κορίτσια και κάθισαν πίσω απο τα αγόρια. γελουσαν και έριξα μια ματιά να δω τι κάνουν και γελουν. είδα πως τα αγόρια ειχαν βαλει στους η/υ πορνό που έβλεπαν τα κορίτσια με ενδιαφέρον και κακάριζαν.

που θυμήθηκα αυτό σκέφτηκα πως
η επίδραση πορνό μπορεί να είναι εκπαιδευτική, δηλαδή μπορούν κάποιοι να μάθουν απο τις πορνοταινίες αυτά που δεν ξέρουν.
και δεν νομίζω πως αυτοί/ες που δίνουν απλόχερα συμβουλές να είναι τόσο εξπερ στο σεξ που να τα ξέρουν όλα, σίγουρα θα υπάρχουν νέες ιδέες και πρακτικές άγνωστες σε πολλούς/ες.

Η γνωση ειναι παντοτε προτιμητεα.
0 .
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...

Άβαταρ μέλους
ΜΥΘΗΡΑ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό ΜΥΘΗΡΑ » 20 Ιαν 2019, 09:19

σχολιο 4

..ο ερωτας δεν μαθαινεται απο πορνοταινιες που κυκλοφορον,,,ελεος παιδια ,, το σεξ ναι και οι στασεις κι ολα τα τερτιπια που ωστοσο μας απομακρυνουν απο το να μπορουμε να κανουμε ερωτα ..να ανοιξουμε τα ψυχικα μας κεντρα σε ενα ερωτικο συντροφο εννοω ..

...οι πορνοταινιες εχουν σκοπο να καταλαβουν το φαντασιωτικο μερος της ερωτικης μας επιθυμιας και να το ελεγξουν με ιδεες που δεν βοηθουν την προσεγγιση των ψυχων ,,,να το ελεγξουν προς την κατευθυνση του εκχυδαισμου και του ξιπασμου της ερωτικης ζωης εστιαζοντας στην σεξουαλικη ηδονη και σε ενα οργασμο του τυπο του ξερασματος της σωματικης μας εντασης ...

...μας μαθαινουν στασεις εκφρασεις κινησεις και δνε αφηνουν περιθωρια στην φυσικη μας δικη μας ερωτικη διαθεση να βρει τους δικους της τροπους εκφρασης ...

πχ εκφρασεις του τυπου

...τι σου κανω σε γμ .. γαμα με.... σχισε με ...τρυπαμε ...ποτσαρα μου ...μουναρα μου ....κι ολα αυτα φορτωνουν το φαντασιωτικο μας με δηλητηρια που εμποδιζουν την συνευρεση να βρει το φυσικο δρομο της προ ς το ποθητο που ειναι η ψυχικη ενωση ..

...και μετα οταν μετα τα 50 ερχεται η μεγαλη πτωση .. τα νερουλιασμα της στυσης του αντρα..η σκετη απελπισια των σχεσεων ... και η ξηροτητα του κολπου στη γυναικα ...ανακαλυπτουμε οτι η ζωη μας η ερωτικη εχει τελειωσει ...

...ενω η αληθεια εινα οτι η ερωτικη ξεκινα μετα 50 αν φυσικα μιλαμε για την ικανοτητα διαχειρισης της ψυχικης μας ενεργεας ..βασικη προυποθεση για την ερωτικη ουσιαστικη συνευρεση ...

...ο σκοπος του πορνοσυστεμ εινα να ελεγξει την ερωτικη εκφραση και να την αποπροσαναλισει προς κατευθυνσεις που δεν εχουν σχεση με τις αναγκε ςτης ψυχης ...ουσιαστικα να δημιουργησει φραγμους στις δυνατοτητες μας για ερωτικη ενωση που ειναι κατασταση ελιξηριο ζωης ...
0 .
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ

Επιστροφή σε “Υγεία - Ερωτική ζωή”