Βοήθειαααααα, το αυτιιιιιι μουουουουουου!!!!

Ψυχική και σωματική υγεία, ομορφιά, ερωτική ζωή.
Στύγιος

Re: Βοήθειαααααα, το αυτιιιιιι μουουουουουου!!!!

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 03 Δεκ 2018, 23:25

Οργισμένος έγραψε:
Στύγιος έγραψε:Περαστικά βρε Όργι. Έχω πικρή εμπειρία από μαθητής ακόμα με μερική ρήξη τυμπάνου στο δεξί ,εξωτερική και μέση ωτίτιδα. Ευτυχώς ένας πολύ καλός ωριλά μου έδειξε μια τεχνική για να αποφράσω τις ευσταχιανές σάλπιγγες: κλείνοντας την μύτη και απαλά, προοδευτικά βγάζοντας τον αέρα απ' τα αυτιά.,Προσοχή,η τεχνική δεν ενδείκνυται αν υπάρχει ρήξη τυμπάνου ή αν υπάρχει ήδη μόλυνση από ωτίτιδα.Τα τελευταία 7 χρόνια ευτυχώς δεν ξαναέπαθα κάτι..

Ευχαριστω. Ναι μου το πανε κι εμενα και το εκανα ενω ηδη ειχα φλεγμονη .
Δεν μου ειπαν βεβαια να το κανω προοδευτικα. θα μπορουσα να χα προκαλεσει διατρηση τυμπανου.

Ο πόνος του αυτιού είναι ό,τι χειρότερο έχω αντιμετωπίσει στη ζωή μου ,μερικές φορές τρελαινόμουν απ' την ημικρανία κι ήθελα να πηδήξω απ' το παράθυρο.
0 .

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 03 Δεκ 2018, 23:47

Διάδοχος έγραψε:
Οργισμένος έγραψε:Ο ιδιωτης ωλρ Μου αλλαξε αντιβιωση, μου δωσε κοιλοσπορινες ή καπως ετσι

Κεφαλοσπορίνες, ρε, αντιβιοτικά ευρέος-φάσματος. Πειράματατα κάνουν οι γιατροί. Αναλογίσου ότι δεν σε έκαναν εξέταση για να ξέρουν τι ακριβώς προκάλεσε την λοίμωξη, αρχικά σε έδωσαν για το πιο συνηθισμένο βακτήριο, δεν έπιασε, και τώρα σε δίνουν ευρέος φάσματος μπας και το πετύχουν. Εν τω μεταξύ, όλη την δουλειά για την όποια βελτίωση, θα την έκανε το ανοσοποιητικό.

Οργισμένος έγραψε:Κατι τετοιες στιγμες αναλογιζομαι τι καλα που περνουσαν οι ανθρωποι πριν 100-150 χρονια. Σε μια τετοια περιπτωση ωτιτιδας αυριο θα ερχοταν ο παπας σπιτι για εξομολογηση (λεμε τωρα) και μεχρι το τελος της εβδομαδας θα με περιμεναν... Ψεκαστε σκουπιστε τελειωσατε...

Σε λίγα χρόνια θα γυρίσουμε εκεί. Πλέον τα βακτήρια που δεν τα πιάνουν τα αντιοβιοτικά αυξάνονται με δραματικούς ρυθμούς. Για ρίξε μια ματιά στα σχετικά ιατρικά νέα.

Κοινολονες μου δωσε οχι κεφαλοσπορινες. Δεν διαφωνω αλλα ο φιλελευθερισμος ειναι αμειλικτος και κινειται προς αντιβιοτικα με 70.000 φορες μεγαλυτερη ισχυ σε σχεση με τα σημερινα.
0 .
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 04 Δεκ 2018, 00:01

Οργισμένος έγραψε:ο φιλελευθερισμος ειναι αμειλικτος και κινειται προς

την δημιουργία υπερβακτηρίων που θα μας γυρίσουν στην προ-πενικιλίνης εποχή.

Δεν είναι μόνο τα αντιβιοτικά που σπρώχνουν στους ανθρώπους οι φιελεύθερες εταιρίες, αλλά κυρίως αυτά που σπρώχνουν στα στοιβαγμένα ζώα για να έχει ο καταναλωτής φθηνό μπεργκεράκι κλπ.

Ουσιαστικά ο φιλελευθερισμος λειτουργεί ένα τεράστιο παγκόσμιο εργαστήριο στο οποίο με ζήλο προσπαθεί να παράξει το υπερβάκτήριο που θα φέρει την εξαφάνιση του είδους.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 04 Δεκ 2018, 00:11

Διάδοχος έγραψε:

Δεν είναι μόνο τα αντιβιοτικά που σπρώχνουν στους ανθρώπους οι φιελεύθερες εταιρίες, αλλά κυρίως αυτά που σπρώχνουν στα στοιβαγμένα ζώα για να έχει ο καταναλωτής φθηνό μπεργκεράκι κλπ.

Ουσιαστικά ο φιλελευθερισμος λειτουργεί ένα τεράστιο παγκόσμιο εργαστήριο στο οποίο με ζήλο προσπαθεί να παράξει το υπερβάκτήριο που θα φέρει την εξαφάνιση του είδους.

Για την ωρα τα στοιχεια δειχνουν το ακριβως αντιθετο.
0 .
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 04 Δεκ 2018, 00:12

Καπιταλισμος=υπερδιπλασιασμος μεσης ηλικιας θανάτου .
Μεση ηλικια θανατου το 1800=38 ετη για ανδρες.
0 .
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 04 Δεκ 2018, 00:14

Διάδοχος έγραψε:

γΙΑ το προβλημα των στοιβαγμενων ζωων ηδη ο φιλελευθερισμος προνοησε την κατασκευη εργαστηριακου κρεατος το οποιο οδευει ταχιστως στα σουπερμαρκετ. Αναμενουμε.
0 .
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 04 Δεκ 2018, 00:19

Μεσσιανισμός. Λες και διαβάζεις αφιονισμένο μέλος παραθρησκευτικής σέχτας.

Ο πλανήτης, η ανθρωπότητα, χρειάζεται ισοσκελισμένο προϋπολογισμό πόρων.

Εσύ εδώ μας θες ντανεικά απο την φύση με σχέδιο να έρθουν τα αστρόπλοια να μας πάρουν σε άλλο γαλαξία να σωθούμε.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 04 Δεκ 2018, 00:27

Διάδοχος έγραψε:Μεσσιανισμός. Λες και διαβάζεις αφιονισμένο μέλος παραθρησκευτικής σέχτας.

Ο πλανήτης, η ανθρωπότητα, χρειάζεται ισοσκελισμένο προϋπολογισμό πόρων.

Εσύ εδώ μας θες ντανεικά απο την φύση με σχέδιο να έρθουν τα αστρόπλοια να μας πάρουν σε άλλο γαλαξία να σωθούμε.

το ιδιο λεμε υπο διααφορετικη ιδεολογικη οπτικη.
0 .
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 04 Δεκ 2018, 00:31

Πως λέμε το ίδιο;

Απο τη μία εμφανίζεσαι ορθολογιστής, ότι ο κρατικός προϋπολογισμός πρέπει να είναι ισοσκελισμένος, να μην ζούμε το τώρα με δανεικά που θα πληρώνουν οι επόμενοι, κλπ,

από την άλλη ανεξέλεγκτο ντού απο παντού στους πόρους του πλανήτη, χωρίς αυτοί να προϋπολογίζονται, αλλά σε φάση όσα αρπάξει ο κώλος μας, πόροι, πλανήτες υπάρχουν! :giggle02: , κοκ.

Αντίφαση.
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 04 Δεκ 2018, 04:21

Διάδοχος έγραψε:Κεφαλοσπορίνες, ρε, αντιβιοτικά ευρέος-φάσματος. Πειράματατα κάνουν οι γιατροί. Αναλογίσου ότι δεν σε έκαναν εξέταση για να ξέρουν τι ακριβώς προκάλεσε την λοίμωξη, αρχικά σε έδωσαν για το πιο συνηθισμένο βακτήριο, δεν έπιασε, και τώρα σε δίνουν ευρέος φάσματος μπας και το πετύχουν. Εν τω μεταξύ, όλη την δουλειά για την όποια βελτίωση, θα την έκανε το ανοσοποιητικό.

Κινολόνη λέει του δώσαν, δηλαδή από τα πιο ισχυρά αντιβιοτικά που υπάρχουν (κι ακόμα και σε αυτά έχει αρχίσει να παρατηρείται τελευταία μια αύξηση της ανθεκτικότητας των μικροβίων). Λογικά ο γιατρός φοβάται ότι έχει κάποια γενικευμένη λοίμωξη και του έγραψε αυτό το αντιβιοτικό. Κανονικά θέλει νοσοκομείο και εξετάσεις αν η λοίμωξη συνεχίζει να εξαπλώνεται.

Βασικά, το μόνο που θα καταφέρουν στο τέλος οι νεοφίλ φαρμακευτικές εταιρίες θα είναι ο κόσμος να επιστρέψει στην προ αντιβιοτικών εποχή, με τα φυσικά "αντιβιοτικά". Βέβαια παίζει και το σενάριο να έχουν έτοιμα νέας γενιάς αντιβιοτικά, τα οποία θα τα βγάλουν στην κυκλοφορία την κατάλληλη στιγμή. :D
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Επιστροφή σε “Υγεία - Ερωτική ζωή”