Αλωπεκία ή καράφλα

Ψυχική και σωματική υγεία, ομορφιά, ερωτική ζωή.
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Re: Αλωπεκία ή καράφλα

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 08 Ιούλ 2018, 20:02

Στύγιος έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:
:laugh1: :laugh1: :laugh1:

Να πα να γαμηθείς ,μετά συγχωρήσεως :P

Πηγαινε σε ειδικευμενο δερματολογο κι επειτα αν σου τα μασαει, πηγαινε σε εναλλακτικους θεραπευτες. Ιριδιολογους κτλ.
ΑΝ το προσπαθησεις κατι θα καταφερεις.
Οσο ακομα αργουν τα εμβολια αντιστροφης γηρανσης.
0 .
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 08 Ιούλ 2018, 20:07

Στο αν σου πάει το ξυρισμένο κεφάλι δεν παίζουν ρόλο τα χαρακτηριστικά του προσώπου, αλλά το σχήμα του κεφαλιού. Αν έχεις μεγάλο μέτωπο, με ξυρισμένο κεφάλι είσαι σαν τον εξωγήινο του Ρόζγουελ.
1 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 08 Ιούλ 2018, 20:08

Έχω βάλει αρκετές πρόσφατες φώτο με πλούσιο μαλλί :D ..
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 08 Ιούλ 2018, 20:12

Πήγαινε σε έναν δερματολόγο να δείς μπας και έχεις τριχοφάγο και χρειάζεσαι φάρμακα.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 08 Ιούλ 2018, 20:15

Οργισμένος έγραψε:
Στύγιος έγραψε:

Να πα να γαμηθείς ,μετά συγχωρήσεως :P

Πηγαινε σε ειδικευμενο δερματολογο κι επειτα αν σου τα μασαει, πηγαινε σε εναλλακτικους θεραπευτες. Ιριδιολογους κτλ.
ΑΝ το προσπαθησεις κατι θα καταφερεις.
Οσο ακομα αργουν τα εμβολια αντιστροφης γηρανσης.

Παπαριές είναι όλα αυτά Όργι ,χάσιμο χρόνου και χρημάτων με minoxidil και δε συμμαζεύεται .. Δεν μπορείς να εμποδίσεις το αναπόφευκτο, συμβιβάζεσαι μ 'αυτό.
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 08 Ιούλ 2018, 20:18

Διάδοχος έγραψε:Πήγαινε σε έναν δερματολόγο να δείς μπας και έχεις τριχοφάγο και χρειάζεσαι φάρμακα.

Δεν έχω ,το εξέτασα ,φυσιολογική κληρονομική φαλάκρα κάνω.
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 08 Ιούλ 2018, 20:27

Σιγά το πρόβλημα ρε συ. Ασχολήσου με το μουντιάλ, τους φίλους, την γυναίκα, τα παιδιά, την κόρη, το ελεύθερο, και άσε τις τρίχες.
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 08 Ιούλ 2018, 20:59

άσπρα μαλιά στην κεφαλή

κακά μαντάτα στην ψωλή

φελόλογεεε

:laugh1:
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 08 Ιούλ 2018, 22:28

vallon έγραψε:άσπρα μαλιά στην κεφαλή

κακά μαντάτα στην ψωλή

φελόλογεεε

:laugh1:

ΣΥΡΕ ΓΑΜΗΣΟΥ- να προσμετρηθούν οι 2 προστακτικές...
1 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 08 Ιούλ 2018, 22:40

Στύγιος έγραψε:
Adminović έγραψε:Η γυροειδής αλωπεκία, την οποία ανέφερες αρχικά, είναι πολύ συγκεκριμένη παθηση και οφείλεται στο άγχος και μπορεί να σου πέφτουν και τα γένια ακόμα ή οι τρίχες στο σώμα.

Η καράφλα είναι άλλο θέμα και εξαρτάται από τα γονίδια. Οι περισσότεροι άντρες, μετά κάποια ηλικία, χάνουν ένα μέρος του μαλλιου τους. Εμένα ο φάδερ τα έχει όλα και ο παππούς το ίδιο. Οπότε, υποθέτω ότι από γονίδια πάω καλά. :D

'Oταν θα καραφλιάσεις νέοπα,τα ξαναλέμε :P

Να κι αν μου πέσουν οι τρίχες, να κι αν δεν μου πέσουν.

Άλλα πράγματα θα με ανησυχήσουν αν πέσουν, ιφ γιου νόου γουάτ άι μην. :fico:

Παλιότερα είχα ξουρίσει το κεφάλι πριν από ένα μεγάλο ταξίδι όπου θα ήταν δύσκολο να ψάχνω για μπαρμπέρηδες και έχω κρατήσει φωτος από τότε. Σε όσες γκόμενες έχω δείξει τις φωτος με ξυρισμενο το κεφάλι, μου λένε ότι μου πάει.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Επιστροφή σε “Υγεία - Ερωτική ζωή”