Ρήξη μηνίσκου -αρθροσκόπηση

Ψυχική και σωματική υγεία, ομορφιά, ερωτική ζωή.
Στύγιος

Re: Ρήξη μηνίσκου -αρθροσκόπηση

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 06 Ιούλ 2018, 16:24

Eυχαριστώ , έχω πολύ καλό ορθοπαιδικό ,αλλά είναι δύσκολη και σπάνια περίπτωση η δικιά μου -2ο προς 3ο βαθμό + κύστη Μπέϊκερ- και μπορεί ξαφνικά να υποτροπιάσει παρά την πετυχημένη αρθροσκόπηση..
0 .

blackpaint
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό blackpaint » 06 Ιούλ 2018, 18:18

souladanoudi έγραψε:
Στύγιος έγραψε:Έχει κάνει κανείς;Ρωτάω γιατί μ' ενδιαφέρει περισσότερο ο χρόνος αποκατάστασης . Από βδομάδα μάλλον θα την κάνω :nono:

Αυτο που βοηθαει ωστε να γινει πολυ πιο γργηγορη αποκατασταση ειναι η αλοη με την χονδροιτινη και την γλυκοζαμινη μπορω να σου στειλω πληροφοριες αν σε ενδιαφερει , μιας κι εχω ατομα τα οποια θεραπευτικαν μια κι καλη

δυστυχως ο χονδρος του γονατου δεν αιματωνεται, οποτε κανενα διατροφικο συστατικο δεν φτανει εκει και κανενα συμπληρωμα δεν δειχνει να κανει την δουλεια που υποσχεται. Ετσι τουλαχιστον μου ειπε ο ορθοπαιδικος που μου εγχειρησε και τα δυο μου γονατα, με διαφορα 3-4 ετων αναμεσα τους. Στην πρωτη εγχειριση ανερρωσα πληρως σε 40 μερες, στην δευτερη σε 3μιση μηνες.
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 07 Ιούλ 2018, 13:38

Ξαναπρήστηκε το γαμημένο κατά το 1/3 :angry: ,μάλλον από Σεπτέμβριο πάμε για εκτομή ,αφαίρεση κύστης και συρραφή :(
0 .

Επιστροφή σε “Υγεία - Ερωτική ζωή”