Μείωση του άγχους

Ψυχική και σωματική υγεία, ομορφιά, ερωτική ζωή.
Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Re: Μείωση του άγχους

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 11 Φεβ 2016, 20:05

Καπνίκεις;
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an. :s_cool

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 11 Φεβ 2016, 20:21

Παιδια αμα εχεις προβληματα και δεν μπορεις να τα λυσεις,δεν μπορεις να ξεφυγεις απο το αγχος.Μπορεις μονο να το μετριασεις,και αυτο ποσο να το κανεις πια.

Πχ λες εσυ Μετρανιον οτι αγχωνεσαι για τη δουλεια.Ε αμα κερδιζες το Τζοκερ θα σου λεγα εγω αμα ξανααγχωνοσουν.
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 11 Φεβ 2016, 20:32

Metranion έγραψε:Καπνίκεις;

Kάπνιζα 25-30 Rothmans εδώ και 32 χρόνια ...τώρα κλάφτα χαράλαμπε ,3-4 την ημέρα και ζορίζομαι αφάνταστα

Ε ρε πστη μου κόψε το τσιγάρο, κόψε το ποτό ( εντάξει δεν έπινα, δε μ' αφορά) ,κόψε το αλάτι ,κόψε τα τηγανητά, κόψε το ένα ,κόψε το άλλο ...ε τι μας μένει στο τέλος ή να πα να μονάσουμε ή να ανοίξουμε από τώρα τάφο και να μπούμε μέσα , ΕΛΕΟΣ!! :nono: :nono:
0 .

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 11 Φεβ 2016, 20:43

Εμ γι αυτό έχεις προβλήματα, το βασικό πρόβλημα στην υγεία του ανθρώπου όπως μου εξήγησε ένας γιατρός είναι το κάπνισμα και το αλκοολ, σου καταστρέφουν τον οργανισμό και τα δυο.
0 .

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 11 Φεβ 2016, 20:46

Λαχουρένιος έγραψε:Παιδια αμα εχεις προβληματα και δεν μπορεις να τα λυσεις,δεν μπορεις να ξεφυγεις απο το αγχος.Μπορεις μονο να το μετριασεις,και αυτο ποσο να το κανεις πια.

Πχ λες εσυ Μετρανιον οτι αγχωνεσαι για τη δουλεια.Ε αμα κερδιζες το Τζοκερ θα σου λεγα εγω αμα ξανααγχωνοσουν.

Ρε παιδιά δεν ήταν μόνο το άγχος στην δουλειά αλλά το περιβάλλον που δούλευα δεν ήταν καλό. Μιλάμε μερικά άτομα ήταν εντελώς άρρωστα και οι περισσότεροι ιδίως Ελλάδα ή από Ελλάδα. Υπάρχουν και Γερμανοί για τον φούτσο καβάλα λαλημένοι αλλά όχι όσο οι Έλληνες.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 11 Φεβ 2016, 20:48

Εφερα τα οικονομικα για παραδειγμα.Και τα προσωπικα ειναι πολυ σοβαρα επισης,μπορω να σε καταλαβω.
Αμα δεν μπορεσεις να αντιμετωπισεις τα προσωπα που σε στεναχωρουν ή δεν απομακρυνθεις απο αυτα,θα συνεχισεις να χεις αγχος.
0 .

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 11 Φεβ 2016, 20:55

Ναι ρε έχω ήδη ξεφύγει και φυσικά είμαι πολύ καλύτερα, ότι δεν μου αρέσει απλά το αλλάζω, απλά αυτή η υπομονή πάντοτε είναι ένα μειονέκτημα. Ούτως ή άλλωστε δεν με βλέπω και σε λίγο καιρό Γερμανία ακόμη καλύτερα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 12 Φεβ 2016, 13:43

Στη θεση σου και αν μου το επετρεπαν τα επαγγελματικα μου,θα επεστρεφα στην Ελλαδα για καποιο διαστημα,μετα απο ολη αυτην την περιπετεια
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 12 Φεβ 2016, 14:59

Στύγιος έγραψε:Σκατούλες :nono: :nono: . Η πτάνα η πίεση παρά τα χαπάκια εδώ και μια βδομάδα δεν σταθεροποιείται π.χ απ'το 13 χτυπάει 17,18 και μετά πέφτει στο 14 ή 12,5. Ό,τι να ναι ρε πστη μου . Ο υπερτασιολόγος που με παρακολουθεί λέει ότι είμαι ιδιάζουσα περίπτωση ( ναι ρε γιατρέ ,το ξέρω :nono: )

Τρώγε σκόρδο, αλλά φρέσκο σκόρδο, όχι σκορδαλιές και μαλακίες.
Κάνα αγχολυτικό σου έδωσαν;
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 12 Φεβ 2016, 15:42

Λαχουρένιος έγραψε:Στη θεση σου και αν μου το επετρεπαν τα επαγγελματικα μου,θα επεστρεφα στην Ελλαδα για καποιο διαστημα,μετα απο ολη αυτην την περιπετεια

Κάθισα λίγο άνεργος, ήρθα και Ελλάδα για κάμποσες μέρες, Παρεμπιπτόντως καλά δεν πέρασα στην Ελλάδα, όλα αυτά τα άγχη προήλθαν στο μεγαλύτερο βαθμό από την Ελλάδα, συγκριτικά με την Γερμανία, περνώ πολύ πιο καλύτερα εδώ, αλλά οι μισθοί εδώ σε βγάζουν εκτός τόπου και χρόνου.
0 .

Επιστροφή σε “Υγεία - Ερωτική ζωή”