Το κωλοδάχτυλο δεν είναι "νέο τρεντ". Παμπάλαιο είναι.
Απλά τώρα αντί για δάχτυλα βάζουν κι άλλα πράγματα.
Ερωτικά φετίχ
-
Spark
- Extreme poster

Re: Ερωτικά φετίχ
Ραν ταν πλαν έγραψε:Εμείς οι φυσιολογικοί που το κάνουμε όπου βρούμε δε λέει να κουβαλάμε μαζί μας μπαταρίες, καλώδια και αντισηπτικά.
Άντε και σου 'ρθε να της τον σφυρίξεις πίσω από τους θάμνους στην πλατεία ή στο βεσε του μπαρ δεν έχεις το χρόνο να καλωδιώνεσαι και να πασαλείβεσαι με απολυμαντικά.
Το μόνο που προλαβαίνεις είναι να της τραβήξεις το βρακί στο πλάι και όπου βρεις εύκαιρο χώρο τον βάζεις,
γιατί η πλατεία είναι τίγκα στις γριές με τα εγγονάκια τους και στο μπαρ περιμένουν απόξω δυο τρεις για να κατουρήσουν ή άλλα ζευγάρια για να το κάνουν κι αυτοί.
εσείς οι βλάχοι το κάνετε όπου λάχει..
αυτές που είναι για το κρεββάτι μου δεν σε θέλουν εσένα
και αυτές που το κάνουν στις πλατείες και τα μπαρ δεν είναι για εμένα - ούτε που τις πλησιάζω.
γλύφεις τρύπες γυναικών και βάζεις το βρόμικο πέος σου στο στόμα τους;; δεν μπορώ να το διανοηθώ.
σαν τα ζώα
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Diogos έγραψε:Το κωλοδάχτυλο δεν είναι "νέο τρεντ". Παμπάλαιο είναι.
Απλά τώρα αντί για δάχτυλα βάζουν κι άλλα πράγματα.
Τι να πω, ισως δεν το συζητουσαν ανοιχτα παλιοτερα για ευνοητους λογους
ΥΓ Προφανως αναφερομαι σε δακτυλο σε αντρες οχι σε γυναικες.
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Spark έγραψε:εσείς οι βλάχοι το κάνετε όπου λάχει..
και αυτές που το κάνουν στις πλατείες και τα μπαρ δεν είναι για εμένα - ούτε που τις πλησιάζω.
γλύφεις τρύπες γυναικών και βάζεις το βρόμικο πέος σου στο στόμα τους;; δεν μπορώ να το διανοηθώ.
σαν τα ζώα
Και τι να βαλουμε ρε Σπαρκ? Αυτο εχουμε αυτο βαζουμε

0 .
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

Λαχουρένιος έγραψε:Spark έγραψε:εσείς οι βλάχοι το κάνετε όπου λάχει..
σαν τα ζώα
Και τι να βαλουμε ρε Σπαρκ? Αυτο εχουμε αυτο βαζουμε
Το βάζουμε, το βγάζουμε, το ξαναβάζουμε αλλού, μετά πλακωνόμαστε στα τριών γεύσεων κοκτέιλς, το ξαναβάζουμε, το ξαναβγάζουμε, κάθονται στη μούρη μας, το παίρνουν στο στόμα τους, παίρνουμε το δικό τους στο δικό μας, πάει το χέρι εκατέρωθεν σύννεφο και γενικά γίνεται το έλα να δεις από όλες τις πάντες. Κι αυτά χωρίς καλωδίωση.
Και στο φινάλε τι έχουν οι τρύπες των γυναικών σε σπίθα; Και τα αρώματα τους τα έχουν και τις γκουρμέ γεύσεις τους και οπτικά υπερέχουν της ''τζοκόντας''. Και αν δεν τα ΄χουν από σένα τα ''ανώμαλα'' θα τα ψάξουν αλλού.
Αυτό το λέω γιατί δεν γνώρισα καμία μέχρι τώρα στην πολυτάραχη καριέρα μου που να ψάχνει ''καλωδίωση'',
αντίθετα γνώρισα αρκετές που έψαχναν ένα καλό γλείψιμο και παιχνίδια με όλες τις τρύπες τους.
Προσαρμόσου στις γυναικείες ανάγκες και μην το παίζεις σιχανιάρης, γιατί οι γυναίκες γουστάρουν τα πάντα όλα εκτός από αυτούς που δείχνουν ότι τις σιχαίνονται.

0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.
-
Spark
- Extreme poster

Ραν ταν πλαν έγραψε:αντίθετα γνώρισα αρκετές που έψαχναν ένα καλό γλείψιμο και παιχνίδια με όλες τις τρύπες τους.
Προσαρμόσου στις γυναικείες ανάγκες και μην το παίζεις σιχανιάρης, γιατί οι γυναίκες γουστάρουν τα πάντα όλα εκτός από αυτούς που δείχνουν ότι τις σιχαίνονται.
είμαι αρνητικός, ξέρω πως η πίσω τρύπα είναι φτιαγμένη για έξοδο και εάν χρησιμοποιηθεί για είσοδο είναι λάθος. τα λάθη πληρώνονται.
μια φορά που είχα γλύψει αιδίο είχε γεύση ξινή, έπλυνα το στόμα μου με οδοντόκρεμα και δεν ξαναδοκίμασα.
λοιπόν εγω δεν γλύφω τρύπες και δεν το βάζω απο πίσω.
οι κωλο αμημένες να έρθουν σε εσένα, εγω δεν τις θέλω, τέλος.
0 .
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

Spark έγραψε:Ραν ταν πλαν έγραψε:αντίθετα γνώρισα αρκετές που έψαχναν ένα καλό γλείψιμο και παιχνίδια με όλες τις τρύπες τους.
είμαι αρνητικός, ξέρω πως η πίσω τρύπα είναι φτιαγμένη για έξοδο και εάν χρησιμοποιηθεί για είσοδο είναι λάθος. τα λάθη πληρώνονται.
μια φορά που είχα γλύψει αιδίο είχε γεύση ξινή, έπλυνα το στόμα μου με οδοντόκρεμα και δεν ξαναδοκίμασα.
λοιπόν εγω δεν γλύφω τρύπες και δεν το βάζω απο πίσω.
οι κωλο αμημένες να έρθουν σε εσένα, εγω δεν τις θέλω, τέλος.
Θα είχε φάει σούπα αυγολέμονο ρε.
Την επόμενη τάισε τη κομπόστα ανανά ή συκαλάκι και θα διαπιστώσεις άμεσα τη διαφορά στη γεύση.
Είναι το πρώτο βήμα για να ξεπεράσεις την τρυποφοβία σου και να αρχίσεις να τον σφυρίζεις χωρίς αναστολές από παντού.

0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.
-
Προέλλην
- Right to Repair Champion

Spark έγραψε:γλύφεις τρύπες γυναικών και βάζεις το βρόμικο πέος σου στο στόμα τους;; δεν μπορώ να το διανοηθώ.
Μπορείς να πλυθείς πιο πριν.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Το καθαρο αιδοιο εχει γευση κρεας με dettol πραγμα λογικο γιατι αυτο ακριβως ειναι 

1 .
-
Spark
- Extreme poster

τα υγρά του κόλπου όταν έχουν οξύτητα κάνουν την αηδιαστική γεύση, δεν έχει σχέση το πλύσιμο πριν ούτε και το φαγητό που έφαγε η γυναίκα.
ας μην γράψω και για τα βακτηρίδια που κάνουν πάρτι στις περιοχές των γεννητικών οργάνων.
προσωπικά πλένομαι πολλές φορές κάθε μέρα, όχι με μπεταντιν, αγοράζω πράσινο σαπούνι με ελαιόλαδο είναι αρκετό.
εάν σου τύχει να βάλεις στο στόμα σου σωματικά υγρά άλλου ανθρώπου κινδυνεύεις απο πολλά, ακόμα και το φιλί κολλάει έρπη.
ας μην γράψω και για τα βακτηρίδια που κάνουν πάρτι στις περιοχές των γεννητικών οργάνων.
προσωπικά πλένομαι πολλές φορές κάθε μέρα, όχι με μπεταντιν, αγοράζω πράσινο σαπούνι με ελαιόλαδο είναι αρκετό.
εάν σου τύχει να βάλεις στο στόμα σου σωματικά υγρά άλλου ανθρώπου κινδυνεύεις απο πολλά, ακόμα και το φιλί κολλάει έρπη.
0 .