Οσο να ναι αλλο να χεις για ενδιαφερον το σκειτ και το χιπ χοπ και αλλο τα λαικα και την μπαλα.
Στην πρωτη περιπτωση εισαι ανθρωπος του 21ου αι.,στην δευτερη εχεις μεινει μισο αιωνα πισω και δεν εχεις ιδεα τι παιζει στον κοσμο.
Το χιπ χοπ μια χαρα μουσικη ειναι (οχι τοσο το ελληνικο,αλλα το αμερικανικο),οπως και καθε ειδος δλδ περα απο τα λαικα μετα τη χουντα.Αλλα δυστυχως οι χιπχοπαδες ειναι σκατα σαν ατομα συνηθως,μπορει και χειροτεροι απο σκυλαδες
Γι αυτό λατρεύω ροκ παρά χιπ χοπ, χωρίς βωμολοχίες, βρισιές κλπ Δεν διαφωνώ πως το χιπ χοπ είναι μια εξέλιξη, στις ΗΠΑ είναι παράδοση πλέον. Μου κάνει εντύπωση πάντως ότι τα άτομα που έχουν τάσεις ροκ, χιπ χοπ ή ηλεκτρονική μουσική είναι γενικά πολύ προοδευτικά άτομα, ενώ λαϊκά - ποδόσφαιρο και κάτι αηδίες νεολαϊκά είναι βλακεία και όπως είπες μισό αιώνα πίσω. Καλά το ότι ακούνε ακόμα άτομα Καζατζίδη ή νέα άτομα είναι να βαράς ένεση ή στο γεντί κουλέ. Τι είναι αυτά ρε;;;;
Δεν πιστευω πως ειναι θεμα μορφωσης,δυστυχως και οι μορφωμενοι με τον θρυλο και τον Παντελιδη ασχολουνται.
Για μενα το βασικο ειναι ο αλλος να σεβεται το διπλανο του και να μην ειναι χοντροκομμενος στα ενδιαφεροντα του.
Εχω παρατηρησει οτι οι ανθρωποι που δεν ειναι της μαζας ειναι συνηθως και πιο 'λεπτοι' στη συμπεριφορα τους.
Σίγουρα. Λοιπόν τον τελευταίο καιρό μιλώ με άτομα, (έτυχε) στην Γερμανία από την βόρεια Ελλάδα. Ότι και να πεις τα άτομα από την Βόρειο Ελλάδα είναι κομπλεξικά σε υπερβολικό βαθμό. Ένα πράγμα έχω να πω Αθήνα και πάλι Αθήνα, άνθρωποι προοδευτικοί που μεγαλώνουν σε περιβάλλον πολύ πιο καλύτερο από ολόκληρη την Ελλάδα. Διόλου ασήμαντο ότι μαζεύτηκε η μισή Ελλάδα Αθήνα, η ανωνυμία της μεγάλης πόλης είναι ακόμη καλύτερο.