Μονοϊδεϊσμός - Μονοθεματολογισμός

Ψυχική και σωματική υγεία, ομορφιά, ερωτική ζωή.
Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Re: Μονοϊδεϊσμός - Μονοθεματολογισμός

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 23 Απρ 2016, 16:53

Οσο να ναι αλλο να χεις για ενδιαφερον το σκειτ και το χιπ χοπ και αλλο τα λαικα και την μπαλα.
Στην πρωτη περιπτωση εισαι ανθρωπος του 21ου αι.,στην δευτερη εχεις μεινει μισο αιωνα πισω και δεν εχεις ιδεα τι παιζει στον κοσμο.

Το χιπ χοπ μια χαρα μουσικη ειναι (οχι τοσο το ελληνικο,αλλα το αμερικανικο),οπως και καθε ειδος δλδ περα απο τα λαικα μετα τη χουντα.Αλλα δυστυχως οι χιπχοπαδες ειναι σκατα σαν ατομα συνηθως,μπορει και χειροτεροι απο σκυλαδες

Γι αυτό λατρεύω ροκ παρά χιπ χοπ, χωρίς βωμολοχίες, βρισιές κλπ Δεν διαφωνώ πως το χιπ χοπ είναι μια εξέλιξη, στις ΗΠΑ είναι παράδοση πλέον. Μου κάνει εντύπωση πάντως ότι τα άτομα που έχουν τάσεις ροκ, χιπ χοπ ή ηλεκτρονική μουσική είναι γενικά πολύ προοδευτικά άτομα, ενώ λαϊκά - ποδόσφαιρο και κάτι αηδίες νεολαϊκά είναι βλακεία και όπως είπες μισό αιώνα πίσω. Καλά το ότι ακούνε ακόμα άτομα Καζατζίδη ή νέα άτομα είναι να βαράς ένεση ή στο γεντί κουλέ. Τι είναι αυτά ρε;;;;

Δεν πιστευω πως ειναι θεμα μορφωσης,δυστυχως και οι μορφωμενοι με τον θρυλο και τον Παντελιδη ασχολουνται.
Για μενα το βασικο ειναι ο αλλος να σεβεται το διπλανο του και να μην ειναι χοντροκομμενος στα ενδιαφεροντα του.
Εχω παρατηρησει οτι οι ανθρωποι που δεν ειναι της μαζας ειναι συνηθως και πιο 'λεπτοι' στη συμπεριφορα τους.

Σίγουρα. Λοιπόν τον τελευταίο καιρό μιλώ με άτομα, (έτυχε) στην Γερμανία από την βόρεια Ελλάδα. Ότι και να πεις τα άτομα από την Βόρειο Ελλάδα είναι κομπλεξικά σε υπερβολικό βαθμό. Ένα πράγμα έχω να πω Αθήνα και πάλι Αθήνα, άνθρωποι προοδευτικοί που μεγαλώνουν σε περιβάλλον πολύ πιο καλύτερο από ολόκληρη την Ελλάδα. Διόλου ασήμαντο ότι μαζεύτηκε η μισή Ελλάδα Αθήνα, η ανωνυμία της μεγάλης πόλης είναι ακόμη καλύτερο.
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an. :s_cool

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 01 Μάιος 2016, 20:20

Αν θες απάντα!
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 03 Μάιος 2016, 17:38

Metranion έγραψε:Γι αυτό λατρεύω ροκ παρά χιπ χοπ, χωρίς βωμολοχίες, βρισιές κλπ Δεν διαφωνώ πως το χιπ χοπ είναι μια εξέλιξη, στις ΗΠΑ είναι παράδοση πλέον. Μου κάνει εντύπωση πάντως ότι τα άτομα που έχουν τάσεις ροκ, χιπ χοπ ή ηλεκτρονική μουσική είναι γενικά πολύ προοδευτικά άτομα, ενώ λαϊκά - ποδόσφαιρο και κάτι αηδίες νεολαϊκά είναι βλακεία και όπως είπες μισό αιώνα πίσω. Καλά το ότι ακούνε ακόμα άτομα Καζατζίδη ή νέα άτομα είναι να βαράς ένεση ή στο γεντί κουλέ. Τι είναι αυτά ρε;;;;

Προσπαθησα χρονια να επικοινωνησω με αυτα τα ατομα,αλλα δεν...Εχουν μπαρμπαδεψει απο τα 20.

Τον Καζαντζιδη τον σεβομαι τουλ γιατι εκανε πιο αυθεντικη μουσικη οπως και ολοι αυτοι οι παλιοι.Κατι Κιαμοι,Οικονομοπουλοι,Παντελιδηδες κλπ ειναι για τα σκουπιδια.

Τωρα σκεψου ενας ανθρωπος που ασχολειται στον ελευθερο του χρονο με μπουρδες τι επιπεδο εχει.

Σίγουρα. Λοιπόν τον τελευταίο καιρό μιλώ με άτομα, (έτυχε) στην Γερμανία από την βόρεια Ελλάδα. Ότι και να πεις τα άτομα από την Βόρειο Ελλάδα είναι κομπλεξικά σε υπερβολικό βαθμό. Ένα πράγμα έχω να πω Αθήνα και πάλι Αθήνα, άνθρωποι προοδευτικοί που μεγαλώνουν σε περιβάλλον πολύ πιο καλύτερο από ολόκληρη την Ελλάδα. Διόλου ασήμαντο ότι μαζεύτηκε η μισή Ελλάδα Αθήνα, η ανωνυμία της μεγάλης πόλης είναι ακόμη καλύτερο.

Αθηναρα ολε!Η μονη πολη της Ελλαδας,ολα τα υπολοιπα ειναι χωρια :D
Οι πρωτευουσες των νομων ειναι σε καλυτερη κατασταση αλλα τα χωρια εχουν μεινει 30 χρονια πισω.

Και γω συμφωνω για τους βορειοελλαδιτες,δεν ειναι κακοι ανθρωποι αλλα ειναι στοκοι.
0 .

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 03 Μάιος 2016, 22:40

Λαχουρένιος έγραψε:
Metranion έγραψε:Γι αυτό λατρεύω ροκ παρά χιπ χοπ, χωρίς βωμολοχίες, βρισιές κλπ Δεν διαφωνώ πως το χιπ χοπ είναι μια εξέλιξη, στις ΗΠΑ είναι παράδοση πλέον. Μου κάνει εντύπωση πάντως ότι τα άτομα που έχουν τάσεις ροκ, χιπ χοπ ή ηλεκτρονική μουσική είναι γενικά πολύ προοδευτικά άτομα, ενώ λαϊκά - ποδόσφαιρο και κάτι αηδίες νεολαϊκά είναι βλακεία και όπως είπες μισό αιώνα πίσω. Καλά το ότι ακούνε ακόμα άτομα Καζατζίδη ή νέα άτομα είναι να βαράς ένεση ή στο γεντί κουλέ. Τι είναι αυτά ρε;;;;

Προσπαθησα χρονια να επικοινωνησω με αυτα τα ατομα,αλλα δεν...Εχουν μπαρμπαδεψει απο τα 20.

Τον Καζαντζιδη τον σεβομαι τουλ γιατι εκανε πιο αυθεντικη μουσικη οπως και ολοι αυτοι οι παλιοι.Κατι Κιαμοι,Οικονομοπουλοι,Παντελιδηδες κλπ ειναι για τα σκουπιδια.

Τωρα σκεψου ενας ανθρωπος που ασχολειται στον ελευθερο του χρονο με μπουρδες τι επιπεδο εχει.

Μερικοί στην ηλικία μου άκουγαν Ζαγοραίο και είχαν πιάσει την ομιλία των κωλομπαράδων του 50 και του 60, που είσαι ρε αλάνι; έλα ρε μόρτη και κάτι τέτοια που όταν τα σκέφτομαι πέφτω από τα γέλια χάμω, κάτι που βλέπουμε στις παλιές ελληνικές ταινίες :LoL: :LoL: :LoL:

Καλά ναι δεν νομίζω να ασχολούνται στον ελεύθερο χρόνο τους, αλλά γενικά, με θεωρώ ότι αλλάζω συνέχεια μουσική, τον τελευταίο καιρό ακούω ηλεκτρονική μουσική και σαμερ μιξ αλλά πάντα καινούργια κομμάτια. Οι περισσότεροι είναι τι κομμάτι θα βγάλει η βανδή, κιάμος, οικονομόπουλος και όλες τις μαλακίες. Ένα φίλο γερμανό που έχω ακούει όλα τα ολντ σκουλ, χιπ χοπ, του 80, πρόντιτζι, λίγο ροκ κλπ. Ποτέ και τίποτα καινούργιο. Ρε του λέω βάλε τίποτα καινούργιο να ακούσουμε. Δεν λέω όλα καλά τα παλιά αλλά ρε φίλε είναι παλιά.

Πέθανα στα γέλια όταν όλοι με ρωτάνε για αν άκουγα τον Παντελίδη κλπ. :LoL: :LoL: :LoL: Ούτε ένα τραγούδι του δεν ξέρω, ούτε και με ενδιαφέρει, πάντα απαντώ δεν έχω ιδέα από τα τραγούδια του, ούτε με ενδιαφέρουν κιόλας. Γενικά θα έλεγα πως δεν έχουμε μουσική κουλτούρα στην Ελλάδα και τελικά αναγκάστηκα να ακούω μόνο ξένη μουσική.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 03 Μάιος 2016, 23:28

Metranion έγραψε:Μερικοί στην ηλικία μου άκουγαν Ζαγοραίο και είχαν πιάσει την ομιλία των κωλομπαράδων του 50 και του 60, που είσαι ρε αλάνι; έλα ρε μόρτη και κάτι τέτοια που όταν τα σκέφτομαι πέφτω από τα γέλια χάμω, κάτι που βλέπουμε στις παλιές ελληνικές ταινίες :LoL: :LoL: :LoL:

Αυτη η εκφραση με το αλανι ακομα την ακουω :LoL:

Καλά ναι δεν νομίζω να ασχολούνται στον ελεύθερο χρόνο τους, αλλά γενικά, με θεωρώ ότι αλλάζω συνέχεια μουσική, τον τελευταίο καιρό ακούω ηλεκτρονική μουσική και σαμερ μιξ αλλά πάντα καινούργια κομμάτια. Οι περισσότεροι είναι τι κομμάτι θα βγάλει η βανδή, κιάμος, οικονομόπουλος και όλες τις μαλακίες. Ένα φίλο γερμανό που έχω ακούει όλα τα ολντ σκουλ, χιπ χοπ, του 80, πρόντιτζι, λίγο ροκ κλπ. Ποτέ και τίποτα καινούργιο. Ρε του λέω βάλε τίποτα καινούργιο να ακούσουμε. Δεν λέω όλα καλά τα παλιά αλλά ρε φίλε είναι παλιά.

Ειναι θεμα κοινωνικοποιησης απ'οτι εχω καταλαβει.Δλδ αυτα τα ατομα θελουν απλως να συμβαδιζουν με τους αλλους ωστε να μπορουν να κανουν ευκολα παρεες και να βρισκουν γκομενες.Δεν θελουν να ακουσουν καλη μουσικη γιατι δεν τους προσφερει καποια αμεση ανταμοιβη (παρεες,γκομενες).

Για αυτο ακριβως ειναι χοντροκομμενοι.

Πέθανα στα γέλια όταν όλοι με ρωτάνε για αν άκουγα τον Παντελίδη κλπ. :LoL: :LoL: :LoL: Ούτε ένα τραγούδι του δεν ξέρω, ούτε και με ενδιαφέρει, πάντα απαντώ δεν έχω ιδέα από τα τραγούδια του, ούτε με ενδιαφέρουν κιόλας. Γενικά θα έλεγα πως δεν έχουμε μουσική κουλτούρα στην Ελλάδα και τελικά αναγκάστηκα να ακούω μόνο ξένη μουσική.

Τον Παντελιδη οταν βγηκε τον ειχαμε ολοι για γελωτοποιο.Σιγα σιγα τα μεσα τον καθιερωσαν,ο κοσμος σα χαζος που ειναι τον αποδεχθηκε και κατεληξε να γινει θρυλος επειδη σκοτωθηκε.Αυτο ειναι το επιπεδο μας.Ο τυπος δεν μπορουσε να γραψει ουτε μια ομοιοκαταληξια στα τραγουδια του.

Το κακο στην Ελλαδα ειναι οτι καποια μουσικα ειδη ηρθαν οταν πια εξω ειχαν δωσει ο,τι ηταν να δωσουν με αποτελεσμα να μην μπορουν οι ελληνες καλλιτεχνες να κανουν τη διαφορα.

Επισης,εχουν πολλα κολληματα οι καλλιτεχνες μας.
Πχ οι ροκαδες συνηθως ειναι πολιτικοποιημενοι ή/και κλαψομουνηδες.Απαγορευεται να γραψεις χαρουμενο τραγουδι που να λεει απλως μπουρδες.
Οι δε χιπχοπαδες ειναι και αυτοι ψευτοπολιτικοποιημενοι και πρεπει να γραφουν μονο για αλητειες και χορτα αλλιως ειναι ξεπουλημενοι.Οταν ο κανονας στις ΗΠΑ ειναι οι χιπχοπαδες να ειναι ''ξεπουλημενοι'' και να κανουν συμμετοχες σε ποπ τραγουδια.
0 .

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 08 Μάιος 2016, 12:43

Από περιοχή σε περιοχή τα κολλήματα διαφέρουν αρκετά, στην Επαρχία πχ εάν δεν έχεις εμπειρία από κωλόμπαρα και πουτάνες δεν γίνεσαι αρεστός ή ακόμη αν δεν ασχολείσαι με αθλητικές ομάδες. Βασικά τους πήγα σε όλους κόντρα σε αυτό, γιατί βασικά ήμουν ενάντια στο ποδόσφαιρο, ποτέ δεν με ενδιέφερε να παρακολουθήσω ούτε έναν αγώνα. Μου άρεσε πάρα πολύ η ποδηλατοδρομία, μιας και είχα ανοίξει ένα ποδηλατάδικο παράνομο όταν ήμουν 14 χρονών, αργότερα επεκτάθηκα με το ποδήλατο να κάνω κόλπα κλπ, αλλά γενικά είχα δημιουργήσει δικά μου ποδήλατα από διάφορα κομμάτια που είχα συλλέξει. Είμαι τυχερός που είμαι Γερμανία, τα ποδήλατα που υπάρχουν εδώ δεν πρόκειται να τα δούμε ποτέ στην Ελλάδα, οποιαδήποτε ιδέα εδώ υπάρχει, ούτε φυσικά να σε κατηγορήσουν, τουναντίον θα σε προτρέψουν. Στην συνέχεια κατέληξα να κάνω σκειτμπορντ και εν τέλη το αγαπημένο μου ινλαιν σκειτμπορντ. Γενικά δεν υπάρχει αθλητική κουλτούρα στην Ελλάδα, από την μια το παίζουν αθλητές και από την άλλη κατεβάζουν πακέτα τσιγάρα και ουισκάκια και αυτό το ονομάζουν αθλητισμό. Δεν είμαι ενάντια στο Ποδόσφαιρο αλλά γενικότερα υπάρχουν και άλλα αθλήματα πολύ πιο όμορφα από το ποδόσφαιρο, κάτι το οποίο μου αρέσει πάρα πολύ στους Αμερικάνους.
0 .

Επιστροφή σε “Υγεία - Ερωτική ζωή”