Metranion έγραψε:3 βδομάδες συνολικά και θα πρέπει να παραμείνω σπίτι άλλες 2 μέχρι να ξανααποκτήσω τις δυνάμεις μου
Περαστικά καταρχήν.
Για μείωση άγχους και όχι μόνο googlare ή ψάξτε στο youtube τον όρο 'Mindfulness meditation'

Metranion έγραψε:3 βδομάδες συνολικά και θα πρέπει να παραμείνω σπίτι άλλες 2 μέχρι να ξανααποκτήσω τις δυνάμεις μου

mixaliss έγραψε:Metranion έγραψε:3 βδομάδες συνολικά και θα πρέπει να παραμείνω σπίτι άλλες 2 μέχρι να ξανααποκτήσω τις δυνάμεις μου
Περαστικά καταρχήν.
Για μείωση άγχους και όχι μόνο googlare ή ψάξτε στο youtube τον όρο 'Mindfulness meditation'

paralo έγραψε:Πιο πολύ για συγκέντρωση ειναι παρα για μειωση αγχους

, με ξεσκίσανε στις εξετάσεις (αξονική, ακτινογραφίες ,αίματος ,ούρων ,οφθαλμολογικές, καρδιολογικές κλπ)
. Ο φούστης μάλλον θα καταγραφώ στα ιατρικά παράδοξα..
Στύγιος έγραψε:Χτύπησα ένα καλό 22 στην πίεση και στο αποκορύφωμα για κάποια λεπτά 25,8!!!![]()

Admin έγραψε:Στύγιος έγραψε:Χτύπησα ένα καλό 22 στην πίεση και στο αποκορύφωμα για κάποια λεπτά 25,8!!!![]()
Μήπως έπαθες κρίση πανικού;
Μπορεί απότομα να πάει η πίεσή σου ακόμα και 30, αν έχεις κάτι τέτοιο.
. Η πτάνα η πίεση παρά τα χαπάκια εδώ και μια βδομάδα δεν σταθεροποιείται π.χ απ'το 13 χτυπάει 17,18 και μετά πέφτει στο 14 ή 12,5. Ό,τι να ναι ρε πστη μου . Ο υπερτασιολόγος που με παρακολουθεί λέει ότι είμαι ιδιάζουσα περίπτωση ( ναι ρε γιατρέ ,το ξέρω
)