Bitcoin

Οικονομικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Bitcoin

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 31 Ιαν 2022, 13:35

Εχετε ασχοληθει? Ποτε πιστευετε οτι θα σκασει η φουσκα? Απ'οτι διαβαζω το mining εχει γινει τερμα ασυμφορο τα τελευταια χρονια.

Θες φτηνο ρευμα, ειδικους υπολογιστες υψηλης ισχυος, συστηματα ψυξης των υπολογιστων (ολα αυτα ανεβαζουν το κοστος) και να χωθεις σε mining farm μαζι με αλλους για να κανετε mining ολοι μαζι. Οι εποχες που εκανες mining απο ενα απλο desktop εχουν περασει ανεπιστρεπτι.
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Re: Bitcoin

Δημοσίευσηαπό vallon » 31 Ιαν 2022, 14:47

μπα μπαααα;;;
όταν τα έλεγα εγω κάποιος με κορόιδευε...

τι έγινε;
δεν πήραμε αύξηση εφέτος και ψάχνουμε επενδύσεις;

:D
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 31 Ιαν 2022, 17:33

vallon έγραψε:μπα μπαααα;;;
όταν τα έλεγα εγω κάποιος με κορόιδευε...

τι έγινε;
δεν πήραμε αύξηση εφέτος και ψάχνουμε επενδύσεις;

Θεωρω πως ειναι πυραμιδα και αργα ή γρηγορα θα καταρρευσει. Αν καποιος εχει τις γνωσεις μπορει να κανει καποιες κινησεις, να βγαλει καποια λεφτα και μετα να φορτωσει την καυτη πατατα σε αλλους, αλλα εγω δεν τις εχω οποτε δεν το ρισκαρω.
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 31 Ιαν 2022, 20:54

Λαχουρένιος έγραψε:Θεωρω πως ειναι πυραμιδα και αργα ή γρηγορα θα καταρρευσει. Αν καποιος εχει τις γνωσεις μπορει να κανει καποιες κινησεις, να βγαλει καποια λεφτα και μετα να φορτωσει την καυτη πατατα σε αλλους, αλλα εγω δεν τις εχω οποτε δεν το ρισκαρω.

Tι γνώσεις να έχει κάποιος μωρέ, το bitcoin ήταν να επενδύσεις όταν δεν το ήξερε και η κουτσή Μαρία. Πλέον η φάση είναι σαν το Χρηματιστήριο του Σημίτη που έπαιζε και ο τελευταίος Βαλάχος στο χωριό.

Καλά, για mining δεν το συζητάμε. Πλέον ο εξοπλισμός είναι ακριβός, το δε ρεύμα στις δυτικές χώρες απλησίαστο. Mining γίνεται πλέον σε χώρες του Κόλπου και της Ασίας, που το ρεύμα είναι φθηνό, και θέλει μεγάλη επένδυση για μια καλή φάρμα. Αν κανεί πιστεύει ότι θα δώσει 2000 χιλιάρικα για μια κάρτα γραφικών, θα βάλει το πισί του του να δουλεύει, και θα πιάσει λεφτά, ας δοκιμάσει να έχουμε να γελάμε.
2 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 31 Ιαν 2022, 22:25

Προέλλην έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:Θεωρω πως ειναι πυραμιδα και αργα ή γρηγορα θα καταρρευσει. Αν καποιος εχει τις γνωσεις μπορει να κανει καποιες κινησεις, να βγαλει καποια λεφτα και μετα να φορτωσει την καυτη πατατα σε αλλους, αλλα εγω δεν τις εχω οποτε δεν το ρισκαρω.

Tι γνώσεις να έχει κάποιος μωρέ, το bitcoin ήταν να επενδύσεις όταν δεν το ήξερε και η κουτσή Μαρία. Πλέον η φάση είναι σαν το Χρηματιστήριο του Σημίτη που έπαιζε και ο τελευταίος Βαλάχος στο χωριό.

Καλά, για mining δεν το συζητάμε. Πλέον ο εξοπλισμός είναι ακριβός, το δε ρεύμα στις δυτικές χώρες απλησίαστο. Mining γίνεται πλέον σε χώρες του Κόλπου και της Ασίας, που το ρεύμα είναι φθηνό, και θέλει μεγάλη επένδυση για μια καλή φάρμα. Αν κανεί πιστεύει ότι θα δώσει 2000 χιλιάρικα για μια κάρτα γραφικών, θα βάλει το πισί του του να δουλεύει, και θα πιάσει λεφτά, ας δοκιμάσει να έχουμε να γελάμε.

Ενας γνωστος μου μου πουλαγε φιδια οτι ασχολειται με bitcoin, εχει παρει ενα ειδικο unit στο σπιτι για mining και υποτιθεται καθε μηνα βγαζει τουλαχιστον οσα βγαζει απο το day job του :laugh1: Παιζουν πολλες τετοιες φιδοιστοριες (αυτο ηταν απο τα πταισματα) απο μπιτκοινακηδες που απο εκει και μονο καταλαβαινεις οτι προκειται για MLM φαση κατα καποιο τροπο.

Καποιοι στις ΗΠΑ το πανε ακομα παραπερα και του δινουν ιδεολογικο μανδυα. Εχεις ημιτρελους λιμπερταριαν να λενε οτι το BTC ειναι σκληρο νομισμα και μπορει να αντικαταστησει το δολλαριο και να σε κανει ανεξαρτητο απο την FED και το κρατος καθως και liberal που σου λενε οτι το bitcoin δινει δυναμη στους φτωχους και τις μειονοτητες.
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 01 Φεβ 2022, 01:14

Εν τω μεταξύ, όλοι αυτοί είναι κάτι σαν amway και herbal life. Παρακολουθούν άλλους σε tik tok και youtube, που και καλά είναι νιώστες και κάνουν βιντεάκια για να διδάξουν πιο κρυπτονόμισμα είναι το the next big thing, passive income ζντό, κτλ. μαζί φυσικά με βιντεάκια κάτι λιμοκοντόρων motivation coaches που δίνουν συμβουλές πως να κάνεις λεφτά, να μην αφήνεις κανέναν να σου λέει ότι δεν θα τα καταφέρεις, ότι δεν μπορείς, διώξε απο την ζωή σου όσους σε κρατάνε πίσω και τέτοια. Εγώ τους λυπάμαι κατά βάθος.
1 .
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 01 Φεβ 2022, 01:18

.

Eεεεδωωώ σε έχω Λάχου :D

0 .
Ich bereue nichts

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 01 Φεβ 2022, 08:32

Προέλλην έγραψε:

παρακαλώ να αλλάξει ο τίτλος του νήματος σε ... " πασοκος ομολογεί αυτόκλητα την σαπίλα του συστήματος"
:laugh1: :laugh1:
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 01 Φεβ 2022, 16:48

Εγώ αναφέρομαι απλά στην κατάσταση που επικρατούσε επί των ενδόξων ημερών Του.

Και τι φταίει δηλαδή ο κ. Σημίτης που ο κάθε τσομπάνης λιμοκοντόρος την είχε δεί υβρίδιο Γουόρεν Μπάφετ με Nικ δε Γκρήκ; Aς πρόσεχαν.

Οι λελογισμένοι άνθρωποι που δεν προσέγγισαν το θέμα δίκην μπαρμπουτίου, μια χαρά κερδισμένοι βγήκαν απο την ιστορία του Χρηματιστηρίου, δόξα τω Σημίτη μας.
0 .
Ich bereue nichts

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 01 Φεβ 2022, 17:34

Προέλλην έγραψε:Εγώ αναφέρομαι απλά στην κατάσταση που επικρατούσε επί των ενδόξων ημερών Του.

Και τι φταίει δηλαδή ο κ. Σημίτης που ο κάθε τσομπάνης λιμοκοντόρος την είχε δεί υβρίδιο Γουόρεν Μπάφετ με Nικ δε Γκρήκ; Aς πρόσεχαν.

Οι λελογισμένοι άνθρωποι που δεν προσέγγισαν το θέμα δίκην μπαρμπουτίου, μια χαρά κερδισμένοι βγήκαν απο την ιστορία του Χρηματιστηρίου, δόξα τω Σημίτη μας.

αστο τώρα... δεν το μαζεύεις...
:laugh1: :laugh1:
0 .

Επιστροφή σε “Οικονομία”