Εχω καταληξει οτι η 400ετια της τουρκοκρατιας ηταν...

Οικονομικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Εχω καταληξει οτι η 400ετια της τουρκοκρατιας ηταν...

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 17 Δεκ 2020, 07:46

η πιο πληρης και επιτυχημενη, οικονομικη διακυβερνηση του τοπου, απο την εποχη του Μεγαλεξανδρου.

Η Ελλαδα ηταν αυτοκρατορια των 2 ηπειρων και των 5 θαλασσων, χωρις δημοσιο χρεος, ΔΝΤ και επιτηρηση.
Οι ανθρωποι πηγαιναν εκκλησια και πιστευαν στο Χριστο και οι τουρκοι δεν τολμησαν ποτε να κλεισουν τις εκκλησιες οπως οι εθνικιστουληδες του Γρεκισταν.
Η παραδοσιακη ρωμαικη οικογενεια με τους παππουδες και τις γιαγιαδες ηταν ο κανονες ενω σημερα εχουμε στην καλυτερη περιπτωση πυρηνικες ''οικογενειες'' και στην χειροτερη μονογονεικες ''οικογενειες''

Μετα το 1821 η ιδεολογικη κυριαρχια του εθνικισμου την ισοπεδωσε αυτην την Ελλαδα, και στην θεση της ειχαμε το μικρο και εντιμο Γρεκισταν του Μωρια και της Ρουμελης, οι ρωμιοι γινανε ''ελληνες'' και ξεχασανε την γλωσσα και την ορθοδοξια ενω κατα κατσαπλιαδες σαν τον Κολοκοτρωνη και τον Καρασκαικη εχυσαν αφθονο ρωμαικο αιμα ειτε αμεσα οπως οταν εσφαζαν καλους ρωμιους σαν τον Νενεκο ειτε εμμεσα οταν ρωμεικοι πληθυσμοι σκοτωνονταν απο τους οθωμανους επειδη ο Κολοκοτρωνης και το παρεακι του εκαναν ''επανασταση''.

Ακομα δεν εχει βρεθει ενας ''συντηρητικος'' να κανει μνημοσυνο στον Νενεκο. Τι σοι συντηρητικοι ειναι αυτοι που πολεμουσαν την Ιερα Συμμαχια και στηριζαν τους αθεους και προτεσταντες της Γαλλιας και της Βρετανιας ενας θεος ξερει. Οι κατσαπλιαδες της αριστερας που εκοβαν κεφαλια ρωμιων το '21 φορεσαν κοστουμι και πηραν ολα τα υπουργεια απο εκει που μας το επαιζαν αγωνιστες και κατα της κεντρικης εξουσιας.
1 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Εχω καταληξει οτι η 400ετια της τουρκοκρατιας ηταν...

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 17 Δεκ 2020, 07:49

Ο Καναρης απο εκει που γυρνουσε με τις φουστανελες και ξεσηκωνε τους ρωμιους να φανε το κεφαλι τους, τελικα εβγαλε τα τσαρουχια, φορεσε κοστουμι σαν καλος αθεος δυτικος και εγινε πρωθυπουργος ενω οι ρωμιοι δεν ειχαν κεραμιδι να βαλουν πανω στο κεφαλι τους. Μετα απορουμε γιατι χρεοκοπησε η Ελλαδα.

Το Βυζαντιο μεσα σε 1000 χρονια δεν χρεοκοπησε ποτε, το αριστεροΓρεκισταν των κατσαπλιαδων του 21 χρεοκοπησε 10 φορες σε 200 χρονια.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 17 Δεκ 2020, 10:39

ειδατε που δεν μπορειτε να διαχειριστειτε την ηττα .....και που ειστε ακομη;
ακομα και στην προσπαθεια για χιουμορ σαν βγαινει η αληθεια ....
συμβαινει γιατι στην ουσια πασχετε απο ελιτισμο ...οπως ολα τα βλαχαδερα δεξιοστροφα ή αριστεροστροφα
-το βλαχαδερα με την εννοια του μιμητισμου -εσεις προσπαθειτε να μιμηθειτε την ρωσια
αλλοι την δυση και πολεματε μεταξυ σας σκαβοντας τον δικο σας και τον δικο μας λακκο
μεταμορφωνομαστε σε λατινικη αμερικη και σεις τον χαβα σας
τα πραγματα κατ εμε ειναι πολυ απλα αρκει να μην υπαρχει ο ξυλινος λογος
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 17 Δεκ 2020, 11:49

Πασάδες ήμασταν τότε. Με τα χαρέμια μας, τα παλάτια μας, την καλοπέρασή μας.
Κι ήρθαν μετά οι δυτικοκουνημένοι άπλυτοι και μας τα διέλυσαν όλα. :s_mad :madwoman:
Πώς να μην έχει δίκιο ο Πετρόμπεης, που από μπέης κατάντησε φτωχομπινές και ίσα κι όμοια με τον κάθε φίτζουλα;; Στη ψάθα πέθανε, ενώ οι άπλυτοι έτρωγαν το κρατικό χρήμα... :s_mad

Με την Εθνοσωτήριο κάτι πήγε να γίνει και να επιστρέψουμε στα οθωμανικά μας μεγαλεία, αλλά πάλι οι δυτικοκουνημένοι άπλυτοι μας τα χάλασαν.... :s_mad :s_mad :s_mad

Στην Τουρκία κάτι ξέρουν που δεν αφήνουν τους aristerous να τους διαλύουν την καλοπέραση. :yesyes:

Εικόνα
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 17 Δεκ 2020, 13:48

Σαχλαμάρες λέτε και έτσι....

λέει ο άλλος επί Μ Αλεξάνδρου
Η Ελλαδα ηταν αυτοκρατορια των 2 ηπειρων και των 5 θαλασσων
δηλαδή χέζω ψηλά και αγναντεύω...
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 17 Δεκ 2020, 14:05

Και να μην ξεχνάμε ότι και τις σχολιάρες μας τις είχαμε με πρώτη τη τάξει την εν Κωνσταντινουπόλει Μεγάλη του Γένους Σχολή για να μορφώνονται τα Ρωμιόπουλα και να γίνονται πατριάρχες και ηγούμενοι στην υπηρεσία του σουλτάνου και τις μοναστηριάρες μας τις είχαμε με τα εκατοντάδες χιλιάδες στρέμματα γης με σουλτανικά φιρμάνια και τα Ρωμιόπουλα τα στέλναμε με τιμή και δόξα να στελεχώσουν τους Γενίτσαρους για να απαλλάσσονται οι γονείς από τον κεφαλικό φόρο.
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 17 Δεκ 2020, 14:31

Τα βλέπετε που θέλετε πολέμους με την Γείτονα και Φίλη Χώρα Τουρκία;

άσε που έχουμε και το ίδιο DNA

τι νομίζετε? Οι Τούρκοι αδελφοί μας ήταν δυσαρεστημένοι Βυζαντινοί είμαστε που αποσπαστήκανε..

Ελλάς Τουρκία = Συμμαχία...!!!!!
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 20 Δεκ 2020, 16:07

τουρκος καλος δε γινεται....ή αλλιως, αμα παει στο χωμα ο μεμετης ειναι ο καλυτερος φιλαρακος
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 22 Δεκ 2020, 10:18

Για πειτε μου ποσα κρουσματα απο κορονοιο ειχαμε το 1700 και το 1800 και ποσους ειχαμε στις ΜΕΘ? Θα σας πω εγω, μηδεν! Με τους γραικους φτασαμε τα 3000 κρουσματα την ημερα.

Θυμηστε μου, ποσες φορες οι ''κακοι'' οθωμανοι μας απαγορευσαν να πηγαινουμε στις εκκλησιες και να γιορταζουμε τα Χριστουγεννα? Καμια. Μονο οι ανωμαλοι νεοπαγανιστες του Γραικισταν θα μπορουσαν να κανουν κατι τετοιο.

Να χαιρεστε την ''ανεξαρτησια'' σας.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 08 Ιαν 2021, 07:28

Στην ''κακη'' και ''αντιδημοκρατικη'' Τουρκια τα Φωτα γιορταστηκαν. Στην ''ελευθερη'' και ''δημοκρατικη'' Ελλαδα οχι.

Να χαιρεστε την ''ανεξαρτησια'' σας.
0 .

Επιστροφή σε “Οικονομία”