Πως πιστευετε οτι θα κινηθει η αγορα το καλοκαιρι?

Οικονομικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Πως πιστευετε οτι θα κινηθει η αγορα το καλοκαιρι?

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 27 Απρ 2020, 08:27

Νομιζω οτι αυτοι που θα τον πιουν περισσοτερο ειναι τα γυμναστηρια και οι σχολες χορου. Το ιδιο και οι επιχειρησεις εστιασης που δεν εχουν εξωτερικους χωρους ή εχουν πολυ μικρους.

Απο την αλλη, ακομα και οι επιχειρησεις με εξωτερικο χωρο πιθανον να μην ειναι βιωσιμες οταν θα εχουν αποστασεις τα τραπεζακια και δεν θα μπορουν να αξιοποιησουν το εσωτερικο. Επειδη ομως ειμαστε Ελλαδαρα δεν θα μου κανε καθολου εντυπωση αν απο μια ωρα και μετα μετα τα μεσανυχτα γινονται πουτανα ολα και βλεπεις να στριμωχνεται ορθιος ο κοσμος αναμεσα στα τραπεζια. Και παλι ομως ο τζιρος θα ναι μειωμενος.

Οι μονοι που θα κανουν χρυσες δουλειες ειναι οσοι βασιζονται στο take away. Γρηγορηδες, Κοφι Αιλαντ, Εβερεστ, σουβλατζιδικα, μπεργκεραδικα θα πηξουν στην δουλεια γιατι προβλεπω να παιζει πολυ καφες και σουβλακι στο χερι και αραγμα σε παραλιες και πλατειες.

Τα ξενοδοχεια θα κινηθουν κυριως απο ελληνες. Απο ξενους προβλεπω να ερχονται πιο πολλοι εκεινοι οι καμμενοι white trash που ερχονται Ελλαδα για να γινουν σκατα. Ο τουρισμος θα τον πιει αλλα θα ψιλοκινηθει.

Γενικα η αγορα θα κινηθει κατα κυριο λογο απο τους 30 και κατω που δεν θα χαμπαριασουν απο επιδημιες και ιους. Σε ολα αυτα ομως υπαρχει ενας ασταθμητος παραγοντας γιατι αν αρχισουν να αυξανονται τα κρουσματα τοτε θα τα κλεισουν ολα παλι . Ακομα και αν δεν το κανει η κυβερνηση, φανταστειτε σε μια επιχειρηση να κολλησει εστω και ενας εργαζομενος. Θα κλεισει αναγκαστικα τοτε για ενα διαστημα.
0 .

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Re: Πως πιστευετε οτι θα κινηθει η αγορα το καλοκαιρι?

Δημοσίευσηαπό denplirono » 27 Απρ 2020, 08:53

ολοι θα πληγουν, ολοι πλην ΔΥ και συνταξιουχων. καποιοι οπως γυμναστηρια θα τον πιουν πολυ χοντρα, καποιοι αλλοι λιγοτερο. ολοι να πεθανουν να ζησουν μονον οι ΔΥ και οι συνταξιουχοι ωρε !!!!
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 28 Απρ 2020, 19:00

δυστυχως αμα δεν εχει πολιτικη φασαρια το νημα και κινειται σε φυσιολογικους τιτλους, δεν υπαρχει ενδιαφερον....
εγω παντος λεω, εχει να πεσει το χχχχχ οταν θα γινει η σουμα που θα παει η πεινα, συννεφο...η σουμα θα γινει τελη σεπτεμρη το πολυ....θα φανει ωστοσο απο τα τελη ιουλιου και καπου εκει θα λαβει η κυβερνηση την αποφαση να κανει εκλογες κατα τον οκτωμβρη βλεποντας οτι δεν θα μπορει μονη της και οι προδοτες απεξω να φωνασκουν...θα εχουμε το σκηνικο συριζα μετα το δημοψηφισμα, ακριβως το ιδιο για να μπορει να πει, ε τωρα θα σας γμσ και με την ψηφο σας
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 28 Απρ 2020, 21:22

denplirono έγραψε:δυστυχως αμα δεν εχει πολιτικη φασαρια το νημα και κινειται σε φυσιολογικους τιτλους, δεν υπαρχει ενδιαφερον....
εγω παντος λεω, εχει να πεσει το χχχχχ οταν θα γινει η σουμα που θα παει η πεινα, συννεφο...η σουμα θα γινει τελη σεπτεμρη το πολυ....θα φανει ωστοσο απο τα τελη ιουλιου και καπου εκει θα λαβει η κυβερνηση την αποφαση να κανει εκλογες κατα τον οκτωμβρη βλεποντας οτι δεν θα μπορει μονη της και οι προδοτες απεξω να φωνασκουν...θα εχουμε το σκηνικο συριζα μετα το δημοψηφισμα, ακριβως το ιδιο για να μπορει να πει, ε τωρα θα σας γμσ και με την ψηφο σας

Αυτο ισχυει δυστυχως
0 .

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 30 Απρ 2020, 23:03

Μπουκοταρετε καθε τι γερμανικο. Μην αγοραζετε γερμανικων συμφεροντων κουζινες, πλυντηρια, σκουπες και συσκευες πασης φυσης....καλα για αυτοκινητα δεν το συζηταω, εχει πεθανει η αγορα μια και εξω....μπουκαταρετε σθεναρα καθε τι γερμανικο , ουτε κολα ουχου μην παρετε

https://www.newsit.gr/kosmos/merkel-kse ... s/3021847/
Μέρκελ: Ξεχάστε τα ταξίδια – Διακοπές μόνο εντός Γερμανίας
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 11 Μάιος 2020, 21:49

Καλά τα λέει η αντιπαγκοσμιοποιήτρια Αγγέλα.

Ο καθένας διακοπές στην χώρα του, παραέγινε η κατάσταση με τα κοσμοπολίτικα σούρτα-φέρτα.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 13 Μάιος 2020, 23:15

πλακα πλακα απο τον προδοτη περιμεναμε την πτωχευση, ο κουλις θα την φερει τελικα
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 13 Μάιος 2020, 23:25

Oλοι ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΑΝ!

Ο Γκέητς κυβερνάει, μην έχετε αυταπάτες, ή αγκαλιά με τα τσιπάκια και τα εμβόλια, ή με τους eleftherous!

.

.
0 .
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 14 Μάιος 2020, 00:27

Με επιστολή της προς τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, μια εργαζόμενη στο χώρο του έρωτα, ζητάει από τη κυβέρνηση να λάβει κρατική πρόνοια, γιατί αλλιώς... θα πεινάσουν.

«Σε λίγες ημέρες θα πεινάσω. Οι λογαριασμοί συνεχίζουν "ως κανονικότητα" να έρχονται. Συνάδελφοι μου, λιμοκτονούν ήδη»... ανοιχτή επιστολή προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη απευθύνει τρανς γυναίκα.

Περισσότερα στο έγκυρο δημοσιογραφικό σαητ: https://www.pronews.gr/oikonomia/ellini ... peinaso-oi
0 .
Ich bereue nichts

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 14 Μάιος 2020, 05:38

Νομίζω ότι η κλασική ελληνική χαζομάρα θα υποκαταστήσει κάθε έννοια προστασίας και προσοχής. Θα μου φανεί πολύ περίεργο αν δεν έχουμε μερικές χιλιάδες νεκρούς καθώς ο κοσμάκης μετά την πρώτη κόμπλα που έπαθε, τώρα ξεθάρρεψε και το παίζει μάγκας.
Αυτό σημαίνει ότι προς το καλοκαίρι και με τη δικαιολογία της ζέστης που και καλά περιορίζει τον ιό, θα το ξεχάσουν όλοι και θα γίνει αχταρμάς.
Κοίταζα με το σχολείο που ανοίξανε τι μαλακία έγινε, Πιτσιρίκια μπαίνουν βγαίνουν κανένα μέτρο ασφαλείας, όλα χύμα. Μας έβαλαν να γίνουμε πειραματόζωα. Τα μικρομάγαζα υποφέρουν, ειδικά τα φαγάδικα που δεν ξέρουν πως να τα βγάλουν πέρα. Γεγονός είναι ότι βρισκόμαστε στα πρόθυρα εξαφάνισης ολόκληρων εμπορικών τάξεων και την αντικατάστασή τους από μεγαλοκαταστήματα πολυεθνικών. Δεν είμαι σίγουρος ότι θα είναι το καλύτερο αλλά ίσως το πιο βιώσιμο.
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Επιστροφή σε “Οικονομία”