ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Οικονομικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Δημοσίευσηαπό nemo » 16 Δεκ 2019, 09:16

ΤΙ ΛΕΤΕ ; εδω και τρεις μηνες περιπου εχει καθησει η αγορα χειροτερα και απο τις αρχες της κρισης

επεσε ο τζιρος και ο δικος μου και των αλλων γειτονικων επιχ.....που παμε ρε!!!!!!

βλεπω πολυ κοσμο να εχει κοψει και το χαρτι υγειας απο τα sm τι διαλο δεν τρωνε ; δεν πινουν; :-/

υσ...να μας μιλησει ο διαδοχος και ο λαχου σαν πιο ειδικοι
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 16 Δεκ 2019, 13:10

Εχω προσεξει και γω στην δικη μου δουλεια μια πτωση το τελευταιο διμηνο, δηλαδη Νοεμβριο και Δεκεμβριο. Ενταξει, κατι ουσιαστικο δεν εχει αλλαξει με την νεα κυβερνηση ασχετα αν θελει ο ΣΚΑΙ να πιστεψουμε το αντιθετο. Απο την στιγμη που οι συνταξεις και οι μισθοι ειναι στα ιδια επιπεδα ειναι λογικο να μην κινειται η αγορα.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 16 Δεκ 2019, 17:45

Λαχουρένιος έγραψε:Εχω προσεξει και γω στην δικη μου δουλεια μια πτωση το τελευταιο διμηνο, δηλαδη Νοεμβριο και Δεκεμβριο. Ενταξει, κατι ουσιαστικο δεν εχει αλλαξει με την νεα κυβερνηση ασχετα αν θελει ο ΣΚΑΙ να πιστεψουμε το αντιθετο. Απο την στιγμη που οι συνταξεις και οι μισθοι ειναι στα ιδια επιπεδα ειναι λογικο να μην κινειται η αγορα.

παλι καλα που συμφωνεις!!!!!! λοιπον που το αποδιδεις εσυ; πες δυο τρια πραγματα

υσ, == ειχα μεινει ησυχος απο τις εκλογες και ελεγα τωρα ηρθε ο κουλης αφου με ειχαν πρηξει
με τα ταχα επενδυτικα σεναρια - αν θυμαστε τα εγραφα και εδω

και πριν λιγο καιρο το διαπιστωσα και με αλλους επαγγελματιες -νεκρα η αγορα ακομη και στα τροφιμα
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 16 Δεκ 2019, 18:44

Μου ειπαν πριν απο λιγο οτι η αγορα καθησε λογω τις 120 δοσεις και ετσι θα παει η αγορα
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 16 Δεκ 2019, 21:24

Το να κάθεται ο τζίρος των παρασιτικών αντικοινωνικών μικρών επιχειρήσεων αποτελεί μόνο δείγμα υγείας για μια οικονομία.

Πάμε γερά με ΝΔ για ξεσκαρτάρισμα.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 16 Δεκ 2019, 22:11

nemo έγραψε:
παλι καλα που συμφωνεις!!!!!! λοιπον που το αποδιδεις εσυ; πες δυο τρια πραγματα

υσ, == ειχα μεινει ησυχος απο τις εκλογες και ελεγα τωρα ηρθε ο κουλης αφου με ειχαν πρηξει
με τα ταχα επενδυτικα σεναρια - αν θυμαστε τα εγραφα και εδω

και πριν λιγο καιρο το διαπιστωσα και με αλλους επαγγελματιες -νεκρα η αγορα ακομη και στα τροφιμα

Το αποδιδω στην ελλειψη ζητησης απο φτωχους και μεσαιους. Αφου δεν εχουν αυτοι, δεν κινειται και η αγορα.

Και αφου η ζητηση δεν ανεβαινει πρεπει να πεσει η προσφορα, δηλαδη να κλεισουν και αλλες επιχειρησεις. Αυτο ομως προυποθετει το κρατος να καταπολεμησει την φοροδιαφυγη και την μαυρη εργασια που διατηρουν στην ζωη επιχειρησεις ζομπι που σε συνθηκες ευνομιας και υγιους ανταγωνισμου θα ειχαν κλεισει.

Αυτο δεν θα γινει ποτε, και επειδη βραχυπροθεσμα θα μειωθει και αλλο η ζητηση λογω αυξησης της ανεργιας αλλα και για προφανεις πολιτικους λογους.

Με την υπαρχουσα κατασταση ο φυσιολογικος κυκλος των κρισεων σε μια ελευθερη οικονομια δεν λειτουργει. Παντως δεν παιζει μακροπροθεσμα να διατηρηθει ο ιδιος αριθμος επιχειρησεων με μια τοσο μικρη ζητηση. Το χαιδεμα του κρατους εναντι των ζομπι απλα παρατεινει το μοιραιο.
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 16 Δεκ 2019, 22:35

Λαχουρένιος έγραψε: Το χαιδεμα του κρατους εναντι των ζομπι απλα παρατεινει το μοιραιο.

Έλα, να κλείνει ο σοβιετικός κύκλος της κρατικής προστασίας και επιδότησης των παρασιτικών μικρομάγαζων.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Επιστροφή σε “Οικονομία”