sharp έγραψε:"ΤΩΡΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ" πρωτοακούστηκε από το στόμα του του προέδρου του Χρηματιστηρίου επί Σημίτη! Σε άλλη χώρα θα είχε πάει φυλακή ( νομίζω ήταν ο Παπαδήμος; )
Μπαρουφα ντιτεκτιντ...

sharp έγραψε:"ΤΩΡΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ" πρωτοακούστηκε από το στόμα του του προέδρου του Χρηματιστηρίου επί Σημίτη! Σε άλλη χώρα θα είχε πάει φυλακή ( νομίζω ήταν ο Παπαδήμος; )

Οργισμένος έγραψε:Εσεις σκοτωσατε τον Καποδιστρια, εσεις φυλακισατε τον Κολοκοτρωνη, καταψηφισατε τον Τρικουπη και τον Βενιζελο, εκλεξατε τον ΑΓΠ και τον Τσιπρα και ψηφισατε Οχι στο δημοψηφισμα.
.gif)

Οργισμένος έγραψε:sharp έγραψε:"ΤΩΡΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ" πρωτοακούστηκε από το στόμα του του προέδρου του Χρηματιστηρίου επί Σημίτη! Σε άλλη χώρα θα είχε πάει φυλακή ( νομίζω ήταν ο Παπαδήμος; )
Μπαρουφα ντιτεκτιντ...
.gif)

Διάδοχος έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:Ισως καποιες χωρες εχουν ''τεχνητα'' χαμηλη ισοτιμια για να ειναι ανταγωνιστικες.
N.Kορέα, 1 γιούρο = 1300 γουόν
Ιαπωνία, 1 γιούρο = 130 γιέν

Δραχμολάγνος έγραψε:Διάδοχος έγραψε:N.Kορέα, 1 γιούρο = 1300 γουόν
Ιαπωνία, 1 γιούρο = 130 γιέν
'' Δεν είναι τυχαίο ότι η Κίνα, Κορέα, Ιαπωνία και άλλες χώρες στην εποχή μεγάλης ανάπτυξης είχαν ΟΛΕΣ ‘υποτιμημένα’ νομίσματα. Διότι, ακόμη και τα μικρά παιδιά γνωρίζουν, ότι το ‘υποτιμημένο’ νόμισμα ενισχύει την διεθνή ανταγωνιστικότητα! Θα υπάρχουν χαμένοι από ένα υποτιμημένο εθνικό νόμισμα, αναμφίβολα , είναι τα εισαγόμενα προϊόντα και οι Εισαγωγείς. ''
https://www.liberal.gr/arthro/105657/ap ... eneia.html

sharp έγραψε:Οργισμένος έγραψε:Μπαρουφα ντιτεκτιντ...
Γιατί το σχολίασες 2 φορές με το ίδιο πνεύμα; Πρόσεχε γιατί δημιουργείς πληθωρισμό

Οργισμένος έγραψε:sharp έγραψε:Γιατί το σχολίασες 2 φορές με το ίδιο πνεύμα; Πρόσεχε γιατί δημιουργείς πληθωρισμό
Διοτι γραφεις γεγονοτα που υφιστανται μονο στη φαντασια σου.
.gif)

Διάδοχος έγραψε:...