ΜΠΕΤΑΤΖΗΣ έγραψε:denplirono έγραψε:ναι εχεις δικαιο. και παλι ομως γαμουσες και εδερνες τα ετρωγες σε ταβερνες μπουζουκια και τελειωμο δεν ειχαν. τα εισαγωμενα ηταν πολυ ακριβα αλλα τα ελληνικα πουκαμισα ηταν τζαμπα και καλα και τζαμπα
Ναι ακόμη παλιότερα έσφαζες το αγριοκάτσικο οπότε έτρωγες τσάμπα και ντυνόσουν και με την προβιά τσάμπα. Που θες να καταλήξεις?
ποσο παλιοτερα μιλας εσυ; 300 χρονια; εχω μιλαω για το 2001, 17 χροναι πριν.; εσυ ποτε εβαλες προβια ;
θελω να καταληξω στο οτι με την δραχμη ειχαμε χρηματα με τα οποια μπορουσαμε και να αγορασουμε προιοντα και να καταναλωσουμε υπηρεσιες αφθονα και ειχαν τα λεφτα αξια, εξαιρουνται ειδη εισαγομενα(αυτοκινητα, τηλεορασεις κλπ), γιατιτα εγχωρια ω ναι, φτιαχναμε και πουκαμισα και οπλα και παντελονια με την δραχμη...μεχρι και χαλιά φτιαχναμε αλλα τι σου λεω τωρα, εσυ εμαθες να δανειζεσαι και να ζεις με δανεικα....
Δεν είναι συγκρίσιμα παιδιά. Κι εγώ τότε σερβιτόρος ήμουν. Πρώτον υπήρχαν πολύ μεγαλύτερα tips. Δεύτερον όλο το χρήμα στη διασκέδαση-εστίαση ήταν μαύρο. Είναι γελοίο να λέμε πόσο γαμάτη ήταν με τη δραχμή επειδή είχε ένα πεντακοσάρικο το ουίσκι ,το οποίο εισαγόταν με το 1/10 του φόρου κατανάλωσης και στο σέρβιρε μια γκομενούλα με 3.000 μεροκάματο +tips ,όλα μαύρα ,που στο τέλος έλεγες τι χρωστάμε και σου έλεγε ο μαγαζάτορας άσε ένα τάληρο και καθάρισες. Την ίδια περίοδο μάζευες 3 μήνες λεφτά για να πάρεις ένα 501 που έραβαν στην Καλαμάτα και περίμενες 1 χρόνο για να πάρεις καουμπόικες μπότες απ το Μοναστηράκι. Αυτό ήταν η πραγματικότητα.
ρε γαμ το 501.....φαι να φας ειχες; ζεστο σπιτι ειχες; τωρα παπαλα, τραβα ρωτα αυτους που φυγαν στο εξωτερικο, αν ειχαν ζεστο σπιτι και φαγητο να φανε αν θα φευγαν εξω...μια φορα προσκυνητης απαξ προσκυνητης
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη