Δραχμούλα μου

Οικονομικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Δραχμούλα μου

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 02 Μαρ 2018, 16:29

pluton έγραψε:Το 1979 δεν θυμάμαι τι μισθό έπαιρνα (πρέπει να υπολογίσεις γύρω στις 15.000 δραχ βέβαια δούλευα και σε άλλη εργασία) αλλά δεν θυμάμαι να είχα πρόβλημα.

Το '79 ηταν ακομα η ΝΔουλα στα πραγματα οποτε καλα θα ησουν

Απο το '81 και μετα κοπηκε η μασα
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 02 Μαρ 2018, 16:41

Να σου πω ρε Πλουτακο, η συζυγος γιατι μπηκε στο δημοσιο, αφου οι δεξιοι δεν καταδεχοσασταν να μπειτε στον ΔΤ? :giggle02:
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 02 Μαρ 2018, 17:58

Λαχουρένιος έγραψε:Να σου πω ρε Πλουτακο, η συζυγος γιατι μπηκε στο δημοσιο, αφου οι δεξιοι δεν καταδεχοσασταν να μπειτε στον ΔΤ? :giggle02:

Δες θεωρώ προσβολή να πιάνεις στο στόμα σου την γυναίκα μου τα παιδιά μου, την οικογένειά μου, τι δουλειά έχει στα σάλια σου οι η οικογένειά μου.... μαζέψου λοιπόν και μη γίνεσαι βλάκας.
Ποιος σου είπε ότι η γυναίκα μου είναι δασκάλα, εγώ είπα εκπαιδευτικός, το παράδειγμα που έβαλα ποιος σου είπε ότι είναι η γυναίκα μου... είδες πόσο σάλιας είσαι; Μέχρι εκεί οι κουβέντες για οικογένεια. :angry: Το 1979 και μετά δούλευα σε ιδιωτική μεγάλη επιχείρηση και έκανα και δικές μου εργασίες μετά ... βάλε το μυαλό σου να δουλέψει 15.000 δρχ το 1979 ήταν δυνατόν να έβγαζα στο δημόσιο; Γιατί γελοιοποιείσαι όμως... με θες ΔΥ εντάξει δεν έχω πρόβλημα μια χαρά εργασία κάνουν και οι ΔΥ.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 02 Μαρ 2018, 18:20

Δεν μπορείς να κάνεις συγκρίσεις απόλυτες ποσών σε διαφορετικές εποχές.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 02 Μαρ 2018, 18:27

Διάδοχος Θεότροπος έγραψε:Δεν μπορείς να κάνεις συγκρίσεις απόλυτες ποσών σε διαφορετικές εποχές.

Οικονομικά μπορεί να βρεθεί ισοτιμία, υπάρχουν σχετικοί τύποι που βγάζουν τις ισοτιμίες πχ ακόμα και μια τιμή της αρχαιότητας μπορεί να υπολογιστεί η σημερινή τιμή της. Αλλά αυτά τώρα για μας είναι δύσκολα.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
Άρης Κλάρας
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Άρης Κλάρας » 02 Μαρ 2018, 21:21

Διάδοχος Θεότροπος έγραψε:Δεν μπορείς να κάνεις συγκρίσεις απόλυτες ποσών σε διαφορετικές εποχές.

Εικόνα
0 .

Άβαταρ μέλους
Άρης Κλάρας
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Άρης Κλάρας » 02 Μαρ 2018, 21:23

Λαχουρένιος έγραψε:Δασκαλα εννοει την γυναικα του την φασιστω που βαζει επιτηδες χαμηλους βαθμους σε μεταναστακια btw

Καλα κανει και στα Κουμμουνακια -0. :yesyes:
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 02 Μαρ 2018, 21:51

pluton έγραψε:Δες θεωρώ προσβολή να πιάνεις στο στόμα σου την γυναίκα μου τα παιδιά μου, την οικογένειά μου, τι δουλειά έχει στα σάλια σου οι η οικογένειά μου.... μαζέψου λοιπόν και μη γίνεσαι βλάκας.
Ποιος σου είπε ότι η γυναίκα μου είναι δασκάλα, εγώ είπα εκπαιδευτικός, το παράδειγμα που έβαλα ποιος σου είπε ότι είναι η γυναίκα μου... είδες πόσο σάλιας είσαι; Μέχρι εκεί οι κουβέντες για οικογένεια. :angry: Το 1979 και μετά δούλευα σε ιδιωτική μεγάλη επιχείρηση και έκανα και δικές μου εργασίες μετά ... βάλε το μυαλό σου να δουλέψει 15.000 δρχ το 1979 ήταν δυνατόν να έβγαζα στο δημόσιο; Γιατί γελοιοποιείσαι όμως... με θες ΔΥ εντάξει δεν έχω πρόβλημα μια χαρά εργασία κάνουν και οι ΔΥ.

Για τα παιδια σου δεν εχω γραψει ποτε κατι
Την γυναικα σου την ειπα φασιστω και δασκαλα

Το δασκαλα δεν ειναι βρισια, φασιστρια την ειπα γιατι μονος σου εχεις πει οτι εβαζε επιτηδες χαμηλους βαθμους στα ξενα παιδια. Δεν το βγαλα απο το μυαλο μου.

Να σου πω στην ιδιωτικη επιχειρηση σε πηραν επειδη ειπες οτι εισαι δεξιος, οπως τον Ολντ? :giggle02: :pardon:
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 03 Μαρ 2018, 16:12

Λαχουρένιος έγραψε:
pluton έγραψε:Δες θεωρώ προσβολή να πιάνεις στο στόμα σου την γυναίκα μου τα παιδιά μου, την οικογένειά μου, τι δουλειά έχει στα σάλια σου οι η οικογένειά μου.... μαζέψου λοιπόν και μη γίνεσαι βλάκας.

Για τα παιδια σου δεν εχω γραψει ποτε κατι
Την γυναικα σου την ειπα φασιστω και δασκαλα

Το δασκαλα δεν ειναι βρισια, φασιστρια την ειπα γιατι μονος σου εχεις πει οτι εβαζε επιτηδες χαμηλους βαθμους στα ξενα παιδια. Δεν το βγαλα απο το μυαλο μου.

Να σου πω στην ιδιωτικη επιχειρηση σε πηραν επειδη ειπες οτι εισαι δεξιος, οπως τον Ολντ? :giggle02: :pardon:

Είσαι σάλιας.
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 11 Μαρ 2018, 18:46

Εικόνα

Πορεία ελληνικού χρέους ως ποσοστό του ΑΕΠ από το 1970 μέχρι το 2016 (πηγή:Eurostat)

Ένα πελώριο ψέμα που διαδίδουν οι καθεστωτικοί αναλυτές και τα συστημικά ΜΜΕ είναι η υπόθεση ότι, χώρες όπως η Ισπανία,η Ιταλία, η Πορτογαλία,η Ιταλία,η Ισλανδία, η Κύπρος έχουν βγει απο τα μνημόνια και πορεύονται ικανοποιητικά. Και ότι μόνο η Ελλάδα παραπαίει, αν και τελευταία και για τη χώρα μας ηχούν οι γνωστές καμπάνες της κίβδηλης “εικονικής αισιοδοξίας” για την ανάπτυξη που έρχεται και που συνεχώς αναβάλλεται.

Στην πραγματικότητα, εκτός από την Ελλάδα και οι άλλες ως άνω χώρες υποφέρουν και σέρνονται οικονομικά, αφού το δημόσιο χρέος τους διπλασιάστηκε ή περίπου τριπλασιάστηκε τα επτά τελευταία χρόνια μέσα στην ευρωζώνη. Και συνεχίζει να αυξάνεται μέχρι σήμερα, αναδεικνύοντας έτσι την οικονομική δυσπραγεία και παθογένεια του ευρωκαθεστώτος. Συγκεκριμένα, μεταξύ των ετών 2008 και 2015 το δημόσιο χρέος εκτοξεύτηκε ως ακολούθως στις κάτωθι χώρες :

Στην Ελλάδα από 130% σε 181%

Στην Ιταλία από 112% σε 157%

Στην Πορτογαλία από 82% σε 149%

Στην Ιρλανδία από 47% σε 89%

Στην Κύπρο από 55% σε 110% και πάνω απ΄όλα

Στην Ισπανία από 47% σε 110%

Τα στοιχεία αυτά που προέρχονται απο την Eurostat αναδεικνύουν το μέγεθος του ψέματος και τις καταστροφικές οικονομικές συνθήκες για τις χώρες της περιφέρειας μέσα και από την ευρωζώνη.
0 .

Επιστροφή σε “Οικονομία”