Στύγιος έγραψε:Οργισμένος έγραψε:Πολυβιταμινες διχως καφεινη γιατρε;
Τις θελω γιατι παρατηρω οτι επιταχυνετε η πτωση μαλλιων οταν τρεχω τπυς καλοκαιρινους μηνες.
Εμτωμετακυ η καφεινη μου προκαλει παλμους εχω κει οοολες τις καρδιολογικες εξετασεις, δεν ειναι κατι το οργσνικο.
Βλαξ Όργι ,το καλοκαίρι η τριχόπτωση είναι μεγαλύτερη απ' ότι τον χειμώνα,όπως και πέφτει η πίεση, δεν είναι κβαντομηχανική, απλή λογική είναι.
Δειλή κοινωνία λοβοτομημένων βοδιών...
-
Στύγιος
Re: Δειλή κοινωνία λοβοτομημένων βοδιών...
0 .
-
Οργισμένος
- Extreme poster

Στύγιος έγραψε:Στύγιος έγραψε:
Βλαξ Όργι ,το καλοκαίρι η τριχόπτωση είναι μεγαλύτερη απ' ότι τον χειμώνα,όπως και πέφτει η πίεση, δεν είναι κβαντομηχανική, απλή λογική είναι.
Οχι ρε ντοκτορα δεν ειν αυτο.
0 .
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
-
Στύγιος
Οργισμένος έγραψε:Στύγιος έγραψε:
Οχι ρε ντοκτορα δεν ειν αυτο.
Μην παίρνεις βιταμίνες ρε παπάρα ,αν τρέφεσαι κανονικά. Κακό θα κάνεις κι όχι καλό. Ένα διάστημα που έπαιρνα κι εγώ, έφτασα να έχω υπερδιπλάσιο σίδηρο σε σχέση με τον κανονικό!! iron man λέμε

0 .
-
Στύγιος
itteithe έγραψε:nemo έγραψε:
δεν εχουν γινει δοκιμες ωστε να φανει η αποτελεσματικοτητα τους;
Όχι, το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να μην επιδεινώνουν την κατάσταση και να μην έχουν αλλεργιογόνα ώστε να μην έχουν νομικές επιπλοκές. Βέβαια, η νομική ευθύνη υποθέτω βαραίνει τους φαρμακοποιούς οι οποίοι προσπαθούν να πείσουν τους ασθενείς να χρησιμοποιήσουν αυτά τα σκευάσματα αντί για τα κανονικά τους φάρμακα. Γνωρίζω περιστατικό όπου φαρμακοποιός επέπληξε υπάλληλό του* γιατί δεν έσμπρωξε κάψουλες σκόρδου σε υπερτασικό. Για την ακρίβεια, γιατί δεν προσπάθησε να πείσει τον υπερτασικό να εγκαταλείψει την αγωγή του για να ακολουθήσει εναλλακτική θεραπεία.
Γι αυτό να συμβουλεύεστε τους γιατρούς σας και να μην συνδιαλέγεστε καν με τους φαρμακοποιούς. Είναι επικίνδυνοι.
* Η υπάλληλος ήταν η γυναίκα μου, η οποία παραιτήθηκε.
Σα να λέμε ασπιρίνη για τον καρκίνο ,ΕΛΕΟΣ!!Μπράβο βρε Ιτέθ και ακόμα πιο πολλά μπράβο στη γυναίκα σου!!! Αν ο υπερτασικός πάθαινε εγκεφαλικό ή ισχαιμικό επεισόδιο ,με τι μούτρα θα κυκλοφορούσε μετά ο φούστης ο φαρμακοτρίφτης ;
Ως υπερτασικός προσπαθώ 3 χρόνια να ρυθμίσω τη ρημαδοπίεση κι ακόμα δεν το έχω καταφέρει σε ικανοποιητικό βαθμό..
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Ουτε καν ασπιρινη, σαν να λεμε αν εχεις καρκινο βαλε το κεφαλι σου στο ακτινογραφικο και τραβα ολη μερα ακτινογραφιες να σου περασει
Το σκορδο ανεβαζει την πιεση.
0 .
-
Στύγιος
Λαχουρένιος έγραψε:Ουτε καν ασπιρινη, σαν να λεμε αν εχεις καρκινο βαλε το κεφαλι σου στο ακτινογραφικο και τραβα ολη μερα ακτινογραφιες να σου περασει
Τη ρίχνει προσωρινά για λίγη ώρα ,δεν είναι καν ημίμετρο, εκτός κι αν τρως σκόρδο, πρωί ,μεσημέρι ,βράδυ ,μπλιαχχχχ
Είχα πάρει κι εγώ χάπια σκόρδου
κι ούτε καν τα δοκίμασα ,έφαγαν σουτ, ακόμα κλαίω τα 15 ευρώ που έδωσα ο ΜΑΛΑΚΑΣ.
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

ΟΚ μαλακια ειπα τοτε, νομιζα την ανεβαζε οπως το αλατι.
0 .
-
Στύγιος
Δεν τα λέω εγώ Λαχούρ , ο γιατρός που με παρακολουθεί* τα λέει και είναι Διευθυντής Παθολογικής Κλινικής στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας..
* εχμμ ήμουν ειδική περίπτωση,πριν 3 χρόνια διέλυσα τα πιεσόμετρα. Πήγα νοσοκομείο με 24,8 μεγάλη και 15,2 μικρή ( και κρίση πανικού), νοσηλεύτηκα 2 μέρες. Μπόνους τα 2 μπουκαλάκια με κοκτέιλ φαρμάκων στο κάθε χέρι + 7-8 εξετάσεις
* εχμμ ήμουν ειδική περίπτωση,πριν 3 χρόνια διέλυσα τα πιεσόμετρα. Πήγα νοσοκομείο με 24,8 μεγάλη και 15,2 μικρή ( και κρίση πανικού), νοσηλεύτηκα 2 μέρες. Μπόνους τα 2 μπουκαλάκια με κοκτέιλ φαρμάκων στο κάθε χέρι + 7-8 εξετάσεις

0 .
-
itteithe
- Extreme poster

Δεν θέλω να κάνω βεβιασμένη γενίκευση και να κατηγορήσω όλους τους φαρμακοποιούς οτι ακολουθούν τέτοιου είδους πρακτικές, αλλά βασισμένος σε προσωπική εμπειρία, αν μπείτε σε φαρμακείο και δείτε να έχει εξαιρετικά μεγάλη γκάμα με εναλλακτικά και οργανικά σκευάσματα, καλά θα κάνετε να κάνετε αργά βήματα προς τα πίσω και να φύγετε.
Έχω γνωστό φαρμακοποιό και οφείλω να ομολογήσω πως για ένα διάστημα πριν το εν λόγω περιστατικό, συνήθως όποτε χρειαζόταν, προσπερνούσα τον οποιοδήποτε γιατρό και απευθυνόμουν σε αυτόν, έχοντας την αυτοπεποίθηση πως πρόκειται για επιστήμονα που έχει τις κατάλληλες γνώσεις για να μου προτείνει το κατάλληλο φάρμακο που χρειαζόμουν. Έπειτα από αυτό το περιστατικό, έκατσα και σκέφτηκα τι μου πρότεινε και τι μου πούλησε όσες φορές χρειάστηκε και δυστυχώς απογοητεύτηκα, γιατί παρατήρησα οτι μου έσπρωχνε πάντα ακριβά μη φαρμακευτικά σκευάσματα.
Έχω γνωστό φαρμακοποιό και οφείλω να ομολογήσω πως για ένα διάστημα πριν το εν λόγω περιστατικό, συνήθως όποτε χρειαζόταν, προσπερνούσα τον οποιοδήποτε γιατρό και απευθυνόμουν σε αυτόν, έχοντας την αυτοπεποίθηση πως πρόκειται για επιστήμονα που έχει τις κατάλληλες γνώσεις για να μου προτείνει το κατάλληλο φάρμακο που χρειαζόμουν. Έπειτα από αυτό το περιστατικό, έκατσα και σκέφτηκα τι μου πρότεινε και τι μου πούλησε όσες φορές χρειάστηκε και δυστυχώς απογοητεύτηκα, γιατί παρατήρησα οτι μου έσπρωχνε πάντα ακριβά μη φαρμακευτικά σκευάσματα.
0 .
Δῶς μοι πᾶ στῶ καὶ τὰν γᾶν κινάσω
Habemus filium
Habemus filium
-
Στύγιος
Μείνετε μακριά από αλόη ,κηραλοιφές + φάρμακα για την τριχόπτωση ( Βελόπουλος) , νανοβιονικά γιλέκα ( Άδωνις) κλπ
Επίσης το minoxidil (Regaine ) που πουλούσαν για τη φαλάκρα προ δεκαετίας, αποσύρθηκε νομίζω ως ύποπτα καρκινογόνο.
Επίσης το minoxidil (Regaine ) που πουλούσαν για τη φαλάκρα προ δεκαετίας, αποσύρθηκε νομίζω ως ύποπτα καρκινογόνο.
1 .