Είχα υπογράψει σύμβαση αορίστου χρόνου. Τάδε ώρες τη μέρα.
το οποίο στα χαρτιά βγαίνει Χ ποσό για όσο καιρό δούλεψα εκεί το 2017.
Μου έδιναν στο χέρι όμως Υ ποσό (το οποίο ας πούμε ότι είναι κοντά ή ίδιο με το Χ) .
δεν τα έβαζα ούτε εγώ ούτε αυτοί στη τράπεζα.
τι κανω τωρα;
Νομίζω πως πρέπει να δηλώσω το Χ ποσό που θα έπρεπε να μου βάλουν στη τράπεζα ενώ δεν μου το είχαν βάλει.
Για φορολογική δήλωση
-
Leporello
- Basic poster

Re: Για φορολογική δήλωση
Ασφαλώς το Χ πρέπει να δηλώσεις. Το Ψ δεν υπάρχει πουθενά. Σε κάθε περίπτωση: Δεν θα δηλώσεις ό,τι θέλεις, θα δηλώσεις ό,τι λέει η βεβαίωση αποδοχών (αν υποθέσουμε ότι γιά κάποιο λόγω δεν ενημερώθηκε αυτόματα το taxis).
0 .
-
Στύγιος
hades έγραψε:Στύγιος έγραψε:Πήγαινε σε λογιστή ή φοροτεχνικό φίλε μου. Απ' το 2005 την έκανα μόνος μου ηλεκτρονικά , φέτος έτσι που τα κάνανε κι εγώ θα καταφύγω σε λογιστή
δίκιο έχεις και εγώ μόνος μου τν έκανα μέχρι τώρα και φέτος έκανα μαλακία και πρέπει να κάνω διορθωτική .
Εγώ μπήκα στο taxis μέσα Μαίου,έφριξα μ' αυτά που είδα φέτος ( δυνατό θρίλερ) σε διάφορα πεδία και αλλαγμένες φόρμες , συμπλήρωσα κάνα 2 ανώδυνα ,έκανα προσωρινή αποθήκευση και την παράτησα

ΣΣ: Να σημειωθεί ότι για τους Δ.Υ ορισμένα πεδία ( μισθός ,φόρος που αναλογεί, φόρος που παρακρατήθηκε κλπ) είναι προσυμπληρωμένα εδώ και αρκετά χρόνια , μετά από διασταύρωση στοιχείων

0 .
-
Someone
- Rookie poster

Τελικά είναι ενημερωμένο αυτόματα το Taxis.
Οπότε άκυρο όλο το θέμα.
Ευχαριστώ όλους.
Οπότε άκυρο όλο το θέμα.
Ευχαριστώ όλους.
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Το taxisnet μεχρι περσι ηταν το πιο δυσκολο MMO ever. Τωρα το εχουν νερφαρει πολυ.
Ολοκληρο walkthrough ηθελες για να κανεις μια ενεργεια.
Ολοκληρο walkthrough ηθελες για να κανεις μια ενεργεια.
0 .
-
Στύγιος
Μόνο εγώ πληρώνω μνια κι όλοι οι υπόλοιποι οι " μπαντριώτες" φοροδιαφεύγετε....
0 .
-
Στύγιος
4ον φοροφυγά βενζινά που κατήγγειλα στην ΑΑΔΕ ,λαμόγια ελεύθεροι επαγγελματίες -20 δις φοροδιαφυγή κάθε χρόνο- ,δεν θα πληρώνω εγώ και τους φόρους σας..
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker