Προτείνω μοντέλο για Ελλάδα

Οικονομικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Re: Προτείνω μοντέλο για Ελλάδα

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 07 Οκτ 2017, 00:09

ВладимирВладимирович έγραψε:Οχι, εγω απλα θα διαβαζω. Με περισσοτερα συμφωνω αλλα τα τρια τελευταια παραγραφα σημεία επρεπε να τα αναπτυσσεις περισσοτερο γιατι ετσι οπως τωρα ειναι κάπως αοριστα.

αυτά εδώ εννοείς;
19. πολιτική της οικογένειας
20. πολιτική γυμναστικής, υποχρεωτική γυμναστική για όλους με σύνδεση με το σχολείο
21. κυκλοφοριακή και ΜΜΜ πολιτική

Ναι, είναι ας πούμε συγκεντρωμένοι στόχοι, όχι αναλύσεις επί των θεμάτων. Η πολιτική της οικογένειας κατ' εμένα είναι ένα δύσκολο κομμάτι, γιατί πρέπει να συνδεθεί με την κοινωνική πολιτική και πως ας πούμε σε περιπτώσεις μητρότητος, ποιες οι ευθύνες του κράτους, ποια ειδικά προγράμματα εργασίας για την μητέρα υπάρχουν και πως μπορεί να στηριχθεί σε διάφορες περιπτώσεις διαζευγμένων ζευγαριών.

Κατά την άποψή μου, βάσει στατιστικών η Ελλάδα είναι αραιοκατοικημένη χώρα, ο πληθυσμός της θα έπρεπε να είναι ταβάνι περίπου 15 εκατ και νομίζω κάπου εκεί πρέπει να διατηρηθεί. Φυσικά είμαι της άποψης, οι νέες ανύπανδρες κοπέλες άνω των 25 ετών, να φορολογούνται με διαφορετική οικονομική κλίμακα, ας πούμε φόρο εισοδήματος 40%, εφόσον βέβαια παντρευτούνε, τότε αυτόματα θα ανήκουν σε διαφορετική οικονομική κλίμακα και ακόμη χαμηλότερα όταν αποκτήσουν παιδιά. Επίσης όσες δεν μπορούν να αντέξουν το κλείσιμο στο σπίτι μέχρι τα παιδιά να ενταχθούν στους παιδικούς σταθμούς, δηλαδή 3 χρόνια, το κράτος να παρέχει από το πρώτο έτος τμήματα για βρέφη κάτω των 3 χρονών, ας πούμε ότι ξεκινάει από τους 6 μήνες και αυτό συνάμα με την επιθυμία της μητέρας να εργαστεί σε ειδικά προγράμματα. Οι ιδιωτικές εταιρείες θα πρέπει να συμπεριλαμβάνουν στο εργατικό τους δυναμικό εργαζόμενους που θέλουν να απασχοληθούν λιγότερο από 40 ώρες την εβδομάδα. Να σέβονται απολύτως τον εργαζόμενο και αυτά τα κολπάκια, ναι μεν δουλεύεις 20ωρο την εβδομάδα, αλλά δούλεψε παραπάνω χωρίς να πληρωθείς, πρέπει να τελειώνει. Επιτέλους οι συμβάσεις εργασίας πρέπει να γίνονται βάσει δυτικών προτύπων, εργασία ανά ώρα, μεικτά - καθαρά. Το ότι υπογράφουμε σύμβαση εργασίας χωρίς να πληρώνονται οι υπερωρίες δεν έχει τόπο στο πρόγραμμά μου.

Μετά ακολουθεί τα νέα παιδιά που είναι 21 χρονών και πάνω να πληρώνουν αποδεδειγμένα μηνιαίο φόρο στην οικογένεια, εάν διαμένουν στο ίδιο σπίτι, φυσικά μέχρι τα 21 πρέπει να έχουν ήδη τραπεζικό λογαριασμό.
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an. :s_cool

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 07 Οκτ 2017, 09:54

Βλεπω Μετρ εχεις αποκτησει εθνοκοινωνιστικη σκεψη :D
0 .

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 07 Οκτ 2017, 11:12

Ναι αλλα αυτο προϋποθέτει την εξοδο απο εε γιατι περιέχει φυλετικες διακρίσεις που είναι ασύμβατες με ευρωπαικες αξιες :rolleyes:
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 07 Οκτ 2017, 11:31

Εικόνα
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 07 Οκτ 2017, 12:01

Λαχουρένιος έγραψε:Βλεπω Μετρ εχεις αποκτησει εθνοκοινωνιστικη σκεψη :D

τα ίδια ισχύουν σχεδόν Γερμανία, είμαι λίγο σκληρός με τις γυναίκες, επίσης στην Γερμανία τα παιδιά πληρώνουν φόρους στους γονείς υποχρεωτικά όταν γίνονται 18 χρονών, οι περισσότεροι δε από αυτούς νοικιάζουν σπίτια. Το κόλπο των 18 ετών να πληρώνουν φόρο στους γονείς το βρίσκω πολύ καλό να φεύγουν οι νέοι από την οικογένεια και να αποκτούν εμπειρία. Το βρίσκω όμως πολύ επικίνδυνο καθώς πολλοί νέοι στην Γερμανία λόγω ανωριμότητας καταλήγουν στις μπύρες και τα ναρκωτικά, οπότε 21 χρονών νομίζω είναι τέλειο.
0 .

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 07 Οκτ 2017, 12:03

ВладимирВладимирович έγραψε:Ναι αλλα αυτο προϋποθέτει την εξοδο απο εε γιατι περιέχει φυλετικες διακρίσεις που είναι ασύμβατες με ευρωπαικες αξιες :rolleyes:

:whistle: :rolleyes:

το γάμησες εντελώς το θέμα, πότε είπα εκτός ΕΕ και πότε φυλετικές διακρίσεις;

Αν εννοείς κοινωνικές διακρίσεις πχ φόρο 40% στις γυναίκες, δεν είναι καθόλου αντιευρωπαϊκή πολιτική, τα ίδια ισχύουν για τα ανύπαντρα ζευγάρια στην Γερμανία, μόνο που είναι καθολικό συμπεριλαμβάνει και γυναίκες και άντρες, για δημογραφικούς λόγους η γυναίκα στην Ελλάδα θα ψάχνει από τα 20 και μέχρι τα 25 που θα έχει τελειώσει τις σπουδές και θα έχει τουλάχιστον 2 χρόνια προϋπηρεσία θα είναι τακτοποιημένη.
0 .

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 07 Οκτ 2017, 12:07

Δεν μπορεις να εχεις αλλο φορολογικο καθεστώς που θα ισχύει μονο για γυναικες, αυτο λεγεται φυλετικη διακριση.
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 07 Οκτ 2017, 12:13

ВладимирВладимирович έγραψε:Δεν μπορεις να εχεις αλλο φορολογικο καθεστώς που θα ισχύει μονο για γυναικες, αυτο λεγεται φυλετικη διακριση.

κοινωνική διάκριση λέγεται

φυλετική είναι όταν έχεις αλλοδαπούς

τα μπερδεύεις λίγο
1 .

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 07 Οκτ 2017, 12:24

Οντως, κοινωνικη. Αλλα και αυτου του είδους διακριση ειναι ανεπίτρεπτη στην εε.
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 07 Οκτ 2017, 12:31

Freisinniger έγραψε:τα ίδια ισχύουν σχεδόν Γερμανία, είμαι λίγο σκληρός με τις γυναίκες, επίσης στην Γερμανία τα παιδιά πληρώνουν φόρους στους γονείς υποχρεωτικά όταν γίνονται 18 χρονών, οι περισσότεροι δε από αυτούς νοικιάζουν σπίτια. Το κόλπο των 18 ετών να πληρώνουν φόρο στους γονείς το βρίσκω πολύ καλό να φεύγουν οι νέοι από την οικογένεια και να αποκτούν εμπειρία. Το βρίσκω όμως πολύ επικίνδυνο καθώς πολλοί νέοι στην Γερμανία λόγω ανωριμότητας καταλήγουν στις μπύρες και τα ναρκωτικά, οπότε 21 χρονών νομίζω είναι τέλειο.

Αλλες οι συνθηκες στη Γερμανια, στην Ελλαδα το να πληρωνει νοικι ο αλλος στους γονεις του ειναι τελειως παραλογο γιατι δεν ειναι πως ο πιτσιρικας μπορει να βρει δουλεια ωστε να μπορει να ζει μονος του
0 .

Επιστροφή σε “Οικονομία”